HOROSKOP VECKA 9

Reklam för personliga konsultationer

För mer info om mina personliga horoskop och tjänster: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Den här veckan kan utveckla sidor hos dig som leder till väldigt positiva förändringar, både på det personliga planet men också för din framtid kära Vädur. Det bästa du kan göra är att ägna dig åt t ex meditation, mer yoga och saker som får dig att vara mer i nuet. Intressanta ämnen kan inspirera och få dig att vilja fördjupa dig ännu mer. Människor i din omgivning kan hjälpa dig att förstå en situation så att du kan släppa och eventuellt förlåta, för att sedan gå vidare. I relationer är du den som har förståelse, som har vill vara till lags, men missa inte dig själv och dina behov i det här. Det finns en risk för att du blir utnyttjad om du inte ser upp. Romantisk stunder finns med i bilden.

 

Oxen

Nu är det verkligen på tiden att du funderar på dina drömmar, dina liksom livsplaner kära Oxe. Kanske är det så att du bara kör på i samma spår, utan att faktiskt reflektera över varför. Gör det, gör upp en moodboard! Vad tycker du om att göra? Vad hade du velat göra mer utav? Vad stoppar dig från att ta steget och leva det liv du vill? Ett kreativt projekt, ett intresse eller något annat som du är väldigt passionerad i kan dra mot sitt slut och du kan istället se efter vad du ska göra framåt. Passa på medan energierna är på din sida. Har du en älskling/dejt kan detta vara en period då ni utforska nya områden och kanske till och med vågar leva annorlunda, töja på gränserna, det kan bli superkul!

 

Tvillingarna

Vänta inte med att börja ta tag i saker kära Tvilling! Det är nu du har ett enormt stöd ifrån både chefer, lärare eller andra viktiga personer i ditt liv. Människor med inflytande kan verkligen förändra vägen för dig. Se till att putsa på ditt CV, skicka ett till ditt drömjobb, även om de inte söker någon just nu. Va aktiv! Det är du som sätter bollen i rullning, ingen annan. Viktigt också är att du sätter upp delmål, som blir enklare att checka av. I slutet på veckan kan du behöva ta tag i något där hemma eller med din familj. Någon kan behöva dig lite extra. Kärlekslivet kan utmana dig och du kan ställa dig själv frågor om vart ni är på väg och hur du skulle vilja ha det. Va ärlig med tankar och känslor.

 

Kräftan

Den här veckan kan du ledas in på spår och ämnen som du inte ens visst fanns kära Kräfta. Ditt sug efter att plugga, lära dig något nytt eller bara få upptäcka lite mer av världen är stort. Kanske vill du utbilda dig, gå en kurs, ett webinar, varför inte läsa på egen hand? Det finns flera vägar att gå. Just nu vill du ha utmaningar, känna att du lever. Det kan också vara på tiden att du starta upp din egna verksamhet. Go for it! Du kommer inte ångra en sekund att du kastar dig ut och bara låter saker hända. Det är under sådana här omständigheter du växer som människa. Som singel är det en tid då du inte vill att din frihet ska få begränsas, alls! Ha roligt och ta det som det kommer, absolut de bästa.

 

Lejonet

Veckan erbjuder dig, att gå på djupet med din egna personliga utveckling kära Lejon. Nu kan du verkligen säga JA till en transformation i ditt liv där du får en chans att se dina negativa sidor så att du kan göra något kreativt utav det. Släppa på ett beteende eller mönster som i längden inte alls gynnar dig, för att komma vidare. Du är noga med dina resurser och ser över dina tillgångar i slutet på veckan. Eventuellt avslutar du ett jobb för att hoppa på ett annat, byter tjänst eller liknande. Det händer en del, både inom dig men också i din vardag. Har du en relation är du mycket mer på din älskling än vanligt. Tendenser till svartsjuka kan ligga i vägen, red ut det i så fall.

 

Jungfrun

Det här är en skön period i ditt liv, massvis med positiva vibbar och festligheter som väntar kära Jungfru. Utmärkt tid för att engagera dig mer i dina vänner, hitta på roliga saker och känna att ni faktiskt kommer närmre varandra. Du ska definitivt tacka ja till inbjudningar och tillställningar, mingla och träffa intressanta människor. Se till att också unna dig skönhet av något slag. Det kan vara allt från nya produkter till att piffa upp din garderob. Ett personligt projekt kan bli klart och det blir fokus på att istället göra något annat. Som singel är detta en topp tio vecka! Du måste såklart hålla dig framme, vara aktiv men rätt som det är, när du minst anar det, kan du möta någon med verklig potential för framtiden.

 

Vågen

Detta är en bra tid för att rensa, slänga och skänka kära Våg. Allt du inte behöver, som bara suger en massa energi, gör dig av med det. Organisera upp i alla dina hörn och på de platser där du är mest, hemma, på jobbet, i skolan. Du kommer känna det som en sten som släpper. Ha bara just det som är nödvändigt, inget annat. Holistiskt tänk helt enkelt! I slutet på veckan kan du få vissa insikter och faktiskt en gång för alla göra dig av med personliga bagage. Du kommer till insikt om vad som är viktigt och vad som inte är det. Är du singel kan denna perioden kännas som något seg.. Kanske är du trött på att dejta, men ta då en paus och fundera på vad du söker, egentligen.

 

Skorpionen

Den här veckan handlar om att vara i ditt allra bäst flow, följa flödet, och låta dig dras med i det som är kära Skorpion. Satsa på att ta det lite chill och gör sådant som du tycker om, som du älskar! Jättebra för dig att släppa lite på ditt kontrollbehov och istället se vad som faktiskt händer när du gör det. Nu är det viktigt hur du också känner dig och vad som känns bra. Du kan nå genombrott med dig själv om du väljer att öppna upp ditt hjärta, visa din sårbara sida och våga ge uttryck för vem du är, på riktigt. Kärleksmässigt är detta en grym tid! Oavsett din status, love is in the air. Ha roligt, njut, ta inte saker så allvarligt, va ärlig med känslor och säg JA till kärleken, va inte så stolt!

 

Skytten

Just nu kanske du slits mellan att vara motiverad, produktiv och samtidigt bara vilja ligga på soffan kära Skytt. När du har energi är det viktigt att du gör dig av med den, på ett mer kreativt sätt, det vinner du på. Men se också till att du faktiskt har tid för att bara koppla av, varva ner och göra absolut ingenting eller det du känner för. Tacka inte ja till alla aktiviteter. Det är dags att ta hand om dig, köra lite egenvård hemma, be en vän komma över och göra behandlingar, ge varandra massage, behöver inte vara så svårt. I slutet på veckan kan ditt jobb/plugg ge dig något att fundera på. Kärlekslivet kan vara mysigt, trevligt men också väldigt känslosamt. Säg vad du känner, be din älskling/dejt öppna upp sig.

 

Stenbocken

Den här veckan kan du få mycket gjort, kanske vet du inte ens hur du bär dig åt men det blir i alla fall av kära Stenbock. Du är nyfiken och vill lära dig nya saker. Det behövs inspiration i ditt liv, det kan du få på flera olika sätt. Hitta något som passar dig. Boka in dig på en kurs, ett webinar eller börja lyssna på en ny pod. Du kan få nya kontakter och lära känna vänners vänner lite bättre. Det kan vara läge att boka in en kortare resa eller ett äventyr, för dagen bara. Har du en relation är det på tiden att ni är mer aktiva med varandra, umgås, gå på bio, det viktigaste är att ni har en rolig stund ihop. Som singel är det fritt fram. Finns du ännu inte online, signa upp dig på en dejtingsida, nu!

 

Vattumannen

Veckan kan erbjuda dig att våga titta närmare på dig själv, din självkänsla och ditt egenvärde kära Vattuman. Visar du vart dina gränser går? Hur visar du ditt värde egentligen, inför andra människor? Nu kan du verkligen jobba med dessa frågor och känna att det ger dig något. Din energi och utstrålning kommer kunna förändras. Passa på att uppskatta dig själv. Unna dig det där lyxiga köpet, gå på massage, ta dig och dina vänner till din favorit restaurang. Va den första som ger dig själv en gåva, du är värd det. Stå upp för den du är. Som singel kommer det märkas på dig när du sätter dig själv i första rummet, det kommer garanterat att vara sexigt. Säg nej till folk som visar ett tafatt engagemang.

 

Fiskarna

Nu är det helt klart upp till dig, vad du vill fokusera på kära Fisk. Det är en riktigt positiv tid i ditt liv där du får en chans att vända blad och skriva ett nytt kapitel. Vad ska det innehålla? Är det jobb, skola, relationer, personliga projekt, kreativa intressen, vad brinner du för, så kan du tänka. Du kan göra detta till en drömvecka, om du så vill! I slutet på veckan är det just dina intima relationer som kommer i centrum och eventuellt finns det personer i ditt liv som inte ger dig det du behöver, släpp dem i så fall. Va ärlig mot själv, absolut viktigast. Du är het, framåt, alla ögon på dig just nu! Vill du förändra något i ditt yttre, gör det, våga testa något nytt, du kommer älska det.

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..