HOROSKOP VECKA 10

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga horoskop och mina tjänster: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Inledningen på din vecka känns lugn, kreativ och skapande kära Vädur. Gör saker i din takt, sådant som du tycker är givande och roligt. Från onsdag är det läge att speak out, kanske i ett känslomässigt sammanhang. Du kommer vinna det här spelet om du är ärlig med vart du står och vart du vill komma. Dessutom har du fler människor omkring som stöttar dina val och beslut. Behöver du ha någon vid din sida, bara säg till. Du vet precis hur du ska prata för din sak och få igenom vin vilja. Ditt charmiga humör kan verkligen smitta av sig på andra och alla vill vara i din närhet. När det kommer till ditt kärleksliv ser det ut som att du vet hur du vill ha det om inget annat.

Oxen

Det är viktigt för dig att känna att det finns en mening i det du gör just nu kära Oxe. Kanske är välgörenhet eller något annat engagemang vägen för dig att gå. Att tillsammans med andra få bygga upp något större driver dig. Kolla dina möjligheter med olika grupper/aktiviteter och leta upp människor som brinner för samma saker. Du är motiverad att förändra! Använd dig utav teknikens alla verktyg för att också nå ut mer online och till ännu fler. Tappa inte bort din egen tillfredsställelse i det här bara. När det kommer till kärleken kan du mycket väl välja att stänga in dig i en liten bubbla. Du och din älskling/dejt verkar ägna er en hel del åt romantik och mysiga stunder.

 

Tvillingarna

Det ser ut att vara en hel del grejer på gång hos dig kära Tvilling. Förändringar kan påverka dig och också få dig att inse vissa saker. Hur är det egentligen du vill ha det? Vill du starta upp en egen buisness? Funderar du på hur du skulle kunna arbeta/plugga med en annan typ av frihet? Kanske få mer gjort hemifrån. Checka dina möjligheter och hör dig för. Bolla dina tankar och idéer med vänner, de ha mycket att komma med just nu. Har du en relation är det läge att satsa lite på den, på ett nytt och fräscht sätt. Gör något annorlunda tillsammans, överraska! Om du dejtar kan du träffa på väldigt intressanta människor där ni har gemensamma intresseområden.

 

Kräftan

Den här veckan är det verkligen läge att ta tillfället och leva närmre dina drömmar och visioner kära Kräfta. Klivet bort från din komfortzon är inte alls långt och med det sagt, vad som helst kan hända! Du kan få för dig att starta ett projekt som har en anknytning till utlandet eller med människor som kommer ifrån en annan kultur. Att få umgås med folk som har en annan bakgrund kommer lära dig många saker, även om dig själv. Va öppen för alla som kommer i din väg och försök förstå budskapet. I kärlekslivet däremot är du inte lika spontan. Ska du träffa någon får det vara en person som vill det som du vill och liksom nu, inte sen. Det är hårda bud att dejta dig.

 

Lejonet

Det är på många sätt en känslosamtid i ditt liv kära Lejon. Du kan behöva visa dig själv mer inifrån, vem du är och vilka behov du har. Även din sårbarhet blir tydligare. Det kommer vara bra för din självbild och för ditt självförtroende eftersom du växer som människa när du tvingas dela med dig utav ditt innersta. Passa på att gräva djupare i dig själv och transformera dig. Läs gärna böcker om utveckling, om psykologi och liknande ämnen som kan inspirera dig och få dig att våga ta klivet ur din komfortzon. Kärlekslivet ser verkligen härligt ut. Här är du inte alls rädd för att visa din passion, dina känslor eller vad du vill. Det är big time att agera och slåss för din sak.

 

Jungfrun

Nu ska du fokusera på hur du kan hitta olika vägar för att samarbeta med människor kära Jungfru. Du har goda chanser att verkligen hitta en partner in crime eller någon som har de egenskaper som kompletterar dina egna. Oavsett om det gäller i ditt plugg, på ditt arbete eller om du vill starta igång en verksamhet, är det värt att ha någon vid din sida, någon som pushar dig och som samtidigt strävar mot samma mål, tänk på det. I kärlekslivet vet du vad du söker, hur du vill ha det och nu börjar du kanske ställa lite mer krav. Som singel kommer du ha superenkelt för att sortera bort folk där det inte verka leda någonstans. Du känner direkt om det är på riktigt eller inte.

 

Vågen

Veckan kan erbjuda dig en verklig vändning när det kommer till dina rutiner och till din vardag kära Våg. Det är värt för dig att se över hur du kan bli mer effektiv och produktiv. Nu är du också en lirare på att förhandla, så vill du t ex ha en högre lön, boka in ett möte med chefen. Vill du göra upp en studieplan, do it! Ingenting är omöjligt att få till med din charm. Om du behöver avlastning eller någon som gör lite utav dina uppgifter, dem om hjälp. Kör absolut inte slut på dig själv. Nu är du säkert extra road eftersom ditt lovelife verkar gå smidigt framåt. Det är en wow-period så fundera en vända till på vad du vill ha… Och är du i relation, hur tar ni er vidare?

 

Skorpionen

Den här veckan kommer ditt självförtroende och din självbild att kunna få sig en ordentlig skjuts kära Skorpion. En sak kan vara att börja tro på vad människor runt dig faktiskt säger, alltså all den positiva uppmärksamhet som du får. Våga lita på att du räcker som du är. Detta är en glad och festlig period där du också kommer kunna få beröm från olika håll. Boosta dig själv, sträck på dig och va stolt! Du är annars väldigt bra på att gömma dig själv, gå undan, men snälla gör inte det. Ta chansen att glänsa, få lysa! I kärlekslivet är du väldigt picky med vilka du väljer att t ex gå på dejt med. Där har du svårt att slappna av helt och hållet. Har du en relation får du pyssla om din älskling.

 

Skytten

Nu kan du passa på att skapa lite utrymme och space i dig själv kära Skytt. Gör dig av med en massa känslomässigt bagage som bara tynger dig eller mönster som du gärna håller hårt i men till ingen nytta, för någon. Face it, leave it. Du kan lättare bli triggad utav någon i din närhet, men berätta hur du känner, vad du bär på, det kommer underlätta. Ta långpromenader nära vatten, det har en helande effekt. Fokusera också på vad du vill uppnå och inte enbart på det som du inte har. Dina intima relationer lyser upp ordentligt nu. Har du en relation kan ni få en riktig nystart! Som singel är det bästa tiden. Va singel! Lova för guds skull inte bort dig till första bästa.

 

Stenbocken

Den här veckan kan du knyta nya och viktiga kontakter kära Stenbock. Eftersom du hela tiden vill ligga steget före och tänka framåt är det bra om du också delar med dig utav tankar och idéer. Kanske kommer någon att kunna bana en helt annan väg för dig. Det är nu du ska öppna dina sinnen, få input och samtidigt ta saker för vad dom faktiskt är. Mycket pågår inom dig och du behöver hitta ditt eget space emellanåt. Där du kan varva ner, vara dig själv, yoga eller meditera lite extra. När det kommer till kärlekslivet är du väldigt mysig mot din älskling och detta är bra för dig som annars har svårt för att prata om känslor eller visa dem. Nu kan du äntligen släppa på känslobomben.

 

Vattumannen

Veckan erbjuder dig att faktiskt göra några riktiga kap kära Vattuman. Litet som stort! Du kan vara ute på en shoppingrunda och verkligen fynda eller så slår du till på något större, alternativt att du vågar investera lite. En weekendresa kan du komma undan billigt med. Just nu ser du väldigt många lösningar på saker, du är skärpt och vet vad du måste göra för att lyckas med dina mål. Du kan förhandla fram bättre förmåner på olika sätt, använd din förmåga! Oväntade händelser kan röra runt och få dig in på nya spår och du kommer garanterat att tycka om det. I kärleken är du inte ditt allvarligaste jag, du är mer flirtig, spontan och sugen på att vara fri. Tillåt dig att bara ha kul!

 

Fiskarna

Nu är det dina personliga projekt eller engagemang som är prio och det kan ta en helt annan vändning som du inte kunnat ana kära Fisk. Om du satsar hårt på det du vill kommer ditt liv att kunna bli väldigt spännande. Du har en utmärkt fingertoppskänsla och vet precis hur du ska spela dina kort för att få din vilja igenom. Istället för att bli nervös och stressa upp är det viktigt att du står på dig i frågor som betyder mycket. Din pondus blir synligare och generellt din attityd, både till dig själv och andra. Har du en älskling vill du att ni ska ha det så chill som möjligt, gärna med en touch av lite lyxigheter, fixa det! Som singel kommer du vara mer sugen på någon som kan erbjuda dig stabilitet och ordning.

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

LOADING..