HOROSKOP VECKA 11

Reklam för konsultationer

För mer info om mina personliga horoskop och tjänster: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Den här veckan kan erbjuda dig klarhet i vissa frågor och du kan få grönt ljus för nya projekt eller liknande kära Vädur. Det är nu du ska ta saken i egna händer, bjuda in människor till dina idéer och engagemang. Mot slutet av veckan får du en verklig chans att faktiskt se livet ur ett annat perspektiv och du kan få en hint om vad som spelar roll, på riktigt. Du mognar och vill utvecklas, men det innebär också att du kanske måste släppa på annat, som inte tillför särskilt mycket, det kan vara läskigt och värt på samma gång. På kärleksfronten är det behagligt och på dina villkor. Som singel kommer du dra till dig, i princip alla! Va på din vakt om du inte vill ha för många efter dig.

 

Oxen

Nu får du välkomna din kreativa sida, behovet av att få vara ensam emellanåt och få ägna er tid åt reflektion och återhämtning kära Oxe. Du står med ett ben i lugnet och ett i det sociala men det är bra om du hittar en balans. Det behövs fokus på dig, din inre värld, särskilt din drömvärld. Där kan du få massor med inspiration och vägledning. I slutet på veckan får du möjligheterna att växa, både i dig själv, med dina planer men också i det stora, tillsammans med andra i något sammanhang. Du kan vara med och utveckla nya system eller annan form av system som är nödvändiga. I kärleken känner du att du äntligen kan ge efter för dina känslor. Våga visa sig sårbar och även finnas där för din älskling eller dejt.

 

Tvillingarna

Den här veckan kommer det vara en fördel att arbeta tillsammans med andra, göra saker i grupp eller hitta ditt engagemang i något intresse där du träffar människor med samma intressen kära Tvilling. Du släpper en hel del för ditt sociala liv som kommer glänsa just nu. Tillställningar och mingel kommer vara prio. Men glöm inte bort, i slutet på veckan lyfts dina möjligheter till att faktiskt ta dig någonstans, alltså närmre ditt mål eller dina mer långsiktiga planer. Fortsätt visa vad du kan, ge alltid hundra procent och bolla tankarna du har med dina vänner. Snart är du där du önskar! Kärlekslivet är livligt, mer spontant och helt och hållet mer så som du gillar det.

 

Kräftan

Nu kommer vi till veckan där du är i ett utmärkt läge för att förhandla, skriva på fördelaktiga avtal eller starta upp någon ny buisness kära Kräfta. Du kommer ha ”rätt” människor på sin sida, som kanske också ser fördelar med att du klättrar, kommer långt eller ta tag i din verksamhet. Det kan hända grejer från och med nu men du måste själv styra skeppet och vara den ledare du är född att vara. I slutet av veckan är det dags att börja önska och sätta bollen i rullning, speciellt när det kommer till dina visioner och drömmar. Du kommer känna att du lever, det blir superhärligt. I kärlek är du redo för mer, du vet att du själv är villig att ge allt, har du checkat din älsklings nivå?

 

Lejonet

Det här är en tid då du dras till och vill upptäcka nya sidor utav livet kära Lejon. Du är inte riktigt nöjd med det som finns runt omkring och kanske söker du en mening med det du gör eller det som händer dig. En tro om något större blir aktuellt hos dig. Människor som kommer i din väg kan inspirera dig, vägleda dig och få dig in på nya vägar, nya spår och för dig kan detta bli ett nytt kapitel i ditt liv. Du känner själv hur du växer som person och utvecklas i den riktning du önskar. Nu får du chansen att plocka fram din Power, visa dina skills. Kärleken för nu är mer som ett äventyr! Det är glatt och okomplicerat på många sätt. Som singel blir det svinkul.

 

Jungfrun

Nu sitter du i rätt läge om du behöver förhandla fram något viktigt, gällande t ex din ekonomi eller liknande, som kan påverka dig på sikt kära Jungfru. Du kommer garanterat att ha ett extra stöd och människor är liksom mer villiga att hjälpa dig. Ta reda på mycket själv, vad kan du göra för att förbättra vissa saker i ditt liv. Mot helgen är det bra om styr upp lite planer kring dina relationer eller om det är någon speciell relation som du är engagerad i. Dina vänner kan spela en stor roll i den närmsta framtiden och även du för dem. Va tydlig med vart du står, visa vilka som betyder något. När det kommer till kärleken är det dags att satsa allt eller inget! Inga halvhjärtade historier går hem nu.

 

Vågen

Veckan levererar helt och hållet saker som du kommer bli taggad på kära Våg. Nu är det ju fokus på att komma överens, medla och hitta gemensamma vägar framåt, sådant som du älskar. Du kan få chansen att medverka vid flera möten av olika slag, känna att du gör skillnad för människor i din närhet. Mot helgen till är det bra om du lyfter dina mål och drömmar som har med ditt eget mående att göra. Vad du gör för att trivas på jobbet, i skolan, hemma, med vänner, med vad du äter och din träning. Du vill förenkla och kommer med lösningar som är till ditt eget bästa. Kärleken har du kring ditt lillfinger. Frågan är, vad ska du göra med den och vad vill du faktiskt ha?

 

Skorpionen

Den här veckan erbjuder dig möjligheten att förbättra saker i din vardag kära Skorpion. Det kan också vara läge att försöka förhandla, med chef, lärare eller annan viktig person, som kan ta dig framåt och dit du vill. Din attityd och charm hjälper dig att komma långt. Om den senaste tiden varit fokus på nöjen och livets goda kommer du nu känna att du vill ha en förändring. Du vill framför allt må bättre. Det finns flera alternativ. Men glöm inte bort din passion och det som du lever för. Hitta en bra balans där som gör att du orka fortsätta. På kärleksfronten är du kräsen. Det blir inte lätt att få till en dejt med dig. Släpp in folk lite mer på djupet om du vill veta vad de går för.

 

Skytten

Den här veckan vill du inte missa tillfällen att gå ut och ha roligt med dina vänner, hänga med på aw:n eller bara vara spontan och i ditt rätta element kära Skytt. Det är mycket i luften, mycket på gång och du trivs. Samtidigt är en del av dig mer fundersam och känslosam. Det kan vara bra att ha ett djupare snack med någon utav dina närmaste vänner. Berätta hur du tänker, hur du ser på saker och vad du känner. Du kommer kunna släppa loss bättre efter det. I kärlekslivet är det total magi! Har du en relation kan den verkligen få fart, ni ser varandra med nya ögon och vill vara nära varandra. Är du singel, bara njut! Njut av att alla vill ha dig, njut av att kunna styra och ställa, la donna!

 

Stenbocken

För dig är det här en bra vecka att fokusera och sortera bland mail, papper, sms och få en tydlig överblick kära Stenbock. Du är extra bra på att medla eller prata om känslor med din mamma, syster eller annan släktning som betyder mycket för dig. Allt ifrån hur du ska hantera olika situationer till saker som varit och där du behöver mer klarhet. Mot helgen får du som en ny fräsch kick och det är absolut ett bra läge för att nå ut med ditt budskap! Du är gärna sociala med människor som du känner dig bekväm med. Har du en relation är det en bra tid för ärligtprat. Känslor och förväntningar som ni har. Dejtar du kan du vilja gå för fort fram. Låt din dejt få jaga dig lite istället. Inte läge att hänga på låset.

 

Vattumannen

Nu är det bra om du tar en sak i taget och styr upp kära Vattuman. Allt som du liksom kan hugga tag, ba gört! Du kan lätt bli frestad av att köpa och investera. Mot helgen kommer du verkligen kunna sätta upp konkreta mål och även de mål som har med din budget att göra. Gör en to.do-list, låt människor med mer erfarenhet guida dig och se vad som händer. Du vet precis vad du ska säga och hur du ska få folk att göra som du säger. Har du en relation är det bra energi mellan er och ni vill båda hitta på roliga saker. Dejtar du kan du känna dig en aning kvävd. Du är på ditt flirtiga humör och frågan är om du verkligen är redo för ett förhållande? Njut av ditt singelliv en stund.

 

Fiskarna

Det här blir en underbar vecka för att satsa lite mer på dig själv kära Fisk. Du är på shoppinghumör och varför inte lyxa till det? Läge att köpa kvalité och sådant som håller i längden, oavsett om du köper kläder eller något till hemmet. Det kan komma tillfällen nu som du bara inte får missa. Du kan bli presenterad för människor som kan göra stor skillnad i ditt liv, om du är uppmärksam. Sträck på dig när du får beröm! Andra lägger märke till dig och du gör ett superbra intryck. När det kommer till kärleken vet du mer vad du vill eller söker. Du försöker styra upp det praktiska i din relation och det gör ni verkligen rätt i. Om du dejtar finns det stora chanser att du blir förförd..

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..