HOROSKOP VECKA 12

Reklam för konsulationer

För mer info om personliga/relationshoroskop: nathaliebram@hotmail.com

 

Väduren

Den här veckan innebär en fantastisk vändpunkt i ditt liv kära Vädur. Ny energi, nya krafter och ett helt annat utgångsläge blir möjligt. Det är dags att skriva ett nytt kapitel. Vad det ska handla om vet ju bara du. Men allt som du tar dig an, allt det som du gör för din egen skull och som du gör med passion, kommer gå av bara farten. Kanske är du sugen på att göra en ny karriär, börja studera, starta en egen verksamhet eller köra ett projekt som har med intresse eller engagemang att göra. Det kan också rör sig om att förbättra dina relationer, någon specifik relation. Dra fördelat nu utav det du kan, passa på! Även kärleken ser ut att vara på din sida. Va rak och berätta dina motiv.

 

Oxen

Den här veckan är det bra om du har en strategi för hur du ska tackla din omvärld kära Oxe. Du behöver mycket space, utrymme för att reflektera, varva ner och faktiskt bara återhämta dig. Din energi kan vara lägre och du kan känna dig en aning i vilse på flera sätt. Funderingar dyker lätt upp och du blickar tillbaka på hur saker kunde ha gjorts annorlunda, vad du till nästa gång kan förbättra osv. Det är inte tid att dra igång något nytt eller något som kräver massor med energi, spara på den istället. Om någon vill ha din hjälp, vad extra tydlig med förväntningar och vad du orkar med. Som singel kan du lätt romantisera en dejt eller någon du bara träffat i all hast. Du faller gärna in i ett drömmande läge.

 

Tvillingarna

Veckan kan erbjuda dig att få en strålande idé eller ett helt nytt engagemang som kommer ta mycket av din uppmärksamhet kära Tvilling. Du behöver sortera, för dig själv, vad du egentligen vill med dina långsiktiga planer, hur du vill att din framtid ska se ut och vilka som har en plats där. Det är nu små saker sakta börja växa men du vet aldrig hur stort det kan bli. Gör dig redo. Du vill ha en större mening i det du gör, det måste vara levande och gärna tillsammans med dina vänner eller en grupp. I kärleken kommer du garanterat att kräva mer frihet. Det är viktigt att du får göra din grej, köra på det som du vill och inte ha någon vid din sida som stoppar.

 

Kräftan

Nu måste du göra något med dina idéer, tankar, förslag eller projekt som ligger framför dig kära Kräfta. Det är bara att trycka gasen i botten och köra, gå all in, tro på att du kan och visa upp dina talanger. Om du faktiskt gör något kan det bli riktigt stort! Det finns egentligen ingen anledning för dig att tveka i detta läget. Din årliga topp är liksom här. Men det kan ju såklart vara så, att du inte har gjort upp ett tydligt mål för dig själv. I så fall är det prio just nu, se till att det bli mer konkret. Slösa ingen mer tid, onödigt. I kärlekslivet vill du gärna planera med din älskling, vad ni ska göra framöver. Som singel är du riktigt sugen på stabilitet, men hänger du i rätt miljöer för det?

 

Lejonet

Okej kära Lejon, what´s next? Nu finns det liksom inga gränser, inga spärrar eller något som egentligen håller dig tillbaka. Du har visioner, drömmar och stora projekt på gång! Vet du ens vart du ska börja? Det kanske inte spelar någon roll men du vill så otroligt mycket på en gång. Den ena händelsen avlöser den andra och det gör det med besked. Bästa för dig är om du kan hitta någon att bolla alla tankar med, livscoach, mentor eller någon som du ser upp till, som har erfarenhet och där du kan få en hel del tips och inspiration. I kärlekslivet följer du med i det som händer, go with the flow och du är öppen för förändringar som kan komma ifrån din älsklings/dejts håll.

 

Jungfrun

Veckan kan levererar förändringar på flera plan i ditt liv kära Jungfru. Framför allt kan du själv gå in i ett annat mode, vilja gräva lite mer i dig själv, vem du är på djupet, vilka behov du har och hur du kan hitta din inre kraft. din power. Du kan ha fokus på helt andra grejer än du brukar och bli nyfiken på allt som har med transformation att göra. Din vilja att släppa på gammalt bagage och gamla mönster är stark. Mycket handlar om att våga möta dig själv och bli medveten om vad du skapar i ditt liv. I kärleken kan du känna extremt djupt för någon. Kanske är du också rädd för att visa dina känslor men du skulle må jättebra utav att göra det. Du kan träffa någon som får ditt hjärta att slå extra.

 

Vågen

Nu är det superviktigt för dig att vara i rätt miljö, där det finns harmoni och balans kära Våg. Det är en festlig vecka du har framför dig och där du samtidigt kan vara väldigt produktiv. Att samarbeta med andra eller be om råd, stöttning, kommer ge ett bättre resultat än vad du kanske tror. Inbjudningar kan komma från höger och vänster och ditt jag får ta mer plats så som du önskar. Dags att piffa till dig något extra, dra på dig en dress och sedan bara go with the flow. Detta är också en GRYM tid när det kommer ditt kärleksliv. Passa på, ta initiativ, våga visa vart du står och håll alla dörrar öppna. Ibland dyker människor upp när vi allra minst anar det. Så skulle det kunna vara nu.

 

Skorpionen

Den här veckan kan du få en hel del saker gjorda kära Skorpion. Det är alltså en produktiv period, där både ditt arbete, universitetsliv eller personliga engagemang får en rivstart. Se bara till så att du inte gör dubbelt jobb! Be dina kollegor/studiekompisar om hjälp när du kör fast, hittar andra vägar som liksom funkar. Du har ett extremt sinne för detaljer just nu så använd det eller dra fördel utav om du behöver. Rikta in dig på något specifikt eftersom det kan ge dig snabba kickar och resultat. När det kommer till kärleken är det dags för dig och din älskling att peppa och stötta varandra i det ni gör. Ni kan komma hur långt som helst. Som singel kan du bli nyfiken på någon som är extra insatt i hälsa och fitness.

 

Skytten

Nu är det din tur att liksom ropa hej! Veckan har så många roliga nyheter som väntar dig kära Skytt. Du kommer garanterat att ha spenderarbrallorna på dig men se verkligen upp för onödiga inköp! Klart att du ska roa dig men det måste ju vara värt det, efteråt. Detta är en kreativ tid, du kommer i ditt rätta element och få visa upp dina talanger, intressen eller projekt. Mycket möjligt att du också starta upp en buisness kring just din passion i livet. Du är redo, världen väntar, om vi säger så. Ditt kärleksliv är det inget fel på. Däremot kan det uppstå drama, eftersom du säkert dejtar fler än en! Du dras till personer som lever livets glada dagar och där du får vara i centrum.

 

Stenbocken

Ingenting är för högt för att du ska klättra upp kära Stenbock. Oavsett vad du är ute efter så kommer du tålmodigt att ta dig dit. För att använda den här energin rätt är det bra om du är produktiv när du behöver men vilar och återhämta dig där emellan, annars kan du lätt bli superstressad eller sjuk på köpet. Ditt hem blir din oas, där är det läge att skaffa dig ett mysigt utrymme, en hörna som du kan krypa upp i, läsa en bok och bara varva ner. Laga mat från grunden och bjud över dina närmaste vänner på en trevlig middag till helgen. Har du en relation vill du gärna att ni tar det soft och enkelt just nu, bara myser hemma. Dejtar du kan du vara extra känslig och vilja för mycket..

 

Vattumannen

Din supersociala tid är verkligen här kära Vattuman. Det är nu du ska umgås med dina vänner, hänga med och träffa andras bekanta, bonda med personer i din närhet som du kanske inte tidigare haft möjligheter till. Du blir nyfiken på vad livet har att erbjuda och du är peppad på att det snart är vår. Det kan bli aktuellt för dig att resa lite kortare sträckor under den här tiden, antingen privat eller via jobb/plugg. Du kan bli extra sugen på att boka in en weekend resa eller bara dra till ett nytt ställe över dagen eller nu till helgen. Har du en relation behöver du få uttrycka dina åsikter, prata om intressanta saker, visa vem du är rent intellektuellt. Som singel är det en rolig period!

 

Fiskarna

Den här veckan kan du direkt bli involverad med grupper, mycket människor eller umgås extra med dina vänner kära Fisk. Det är fart och fläkt, det händer grejer inom nätverk, om vi säger så. Samtidigt är det här en vecka där du blir mer konkret med dina planer och vad du vill ha ut av vardagen. Det är en superbra tid för att söka jobb, byta jobb, jobba över eller dra in pengar på något sätt, hur du än gör det. Du längtar efter att bygga upp en stabil grund som du kan utgå ifrån. Det kan dessutom ligga närmre än du tror. Knyt kontakter, det är viktigt. I kärleken vill du också att ni styr upp det liv ni har tillsammans. Du är redo för mer nu. Dejter kan bli traditionella.

 

Foto: instamgram.com/girly.inspo

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..