HOROSKOP VECKA 13

Reklam för personliga horoskop

För mer info om personliga/relationshoroskop: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Nu har du fullt upp med att hitta nya strategier och bygga upp dina långsiktiga planer kära Vädur. Du kommer vara starkt motiverad att ta större risker som så småningom leder till stora förändringar i ditt liv. Ta initiativ och dra fördelar utav den här perioden i livet, den är viktig. Om du möter på motstånd, i något sammanhang blir du bara ännu mer sporrad till att faktiskt gå din egen väg. Det kan dyka upp nya villkor på något sätt, men du lyckas krypa emellan och göra det positivt för egen del. När det kommer till kärleken kan du som singel t ex känna att det är gött att få vara själv, men du kan också när du minst anar det falla hårt för någon som kommer i din väg, rätt oväntat.

 

Oxen

Den här veckan kan du uppleva det som att du lever i en parallell verklighet kära Oxe. Kanske går du runt och bär på känslor som du har svårt att erkänna, dela med dig utav och som du helst bara vill bli av med. Tveka inte, utan följ din intuition när det kommer till viktiga val och beslut. Du kan jobba lite bakom kulisserna, antingen via arbete/skola eller något eget projekt som du driver. Den här tiden behöver du, för att förstå dig själv bättre och komma i kontakt med ditt inre. I kärleken kan du bestämma dig för att ta en helt ny väg. Din älskling/dejt kan bli något överraskad men för dig är det nödvändigt. Om du vill träffa någon måste du göra plats för den här personen i ditt liv först.

 

Tvillingarna

Under den här perioden kan du känna att vägen till framgång går via ditt sociala nätverk eller människor i din omgivning som lyckas lyfta dig kära Tvilling. Därför är du också väldigt mån om dina vänner och det inflytande som du har på dem. Det handlar också om att hitta en bra balans mellan ditt eget engagemang/intresse och andras. Hur långt är du villig att gå? Din stora entusiasm för något är det som märks allra mest och som kommer hjälpa dig framåt. Har du en relation så kan du just den här veckan känna att du behöver space, egentid eller bara få hänga med dina polare. Du som singel kan inleda en plötslig romans eller bara komma på att du är förälskad i någon du känner.

 

Kräftan

Den här veckan gäller det att välkomna de viktiga förändringar som handlar om din position/status kopplat till skola eller arbete kära Kräfta. Du kommer få förståelse eller bli uppmuntrad på annat sätt som gör att du vill fortsätta kämpa framåt. Det är också ett utmärkt läge för dig som vill starta eget och ta hjälp utav människor som redan lyckats. Du kommer få massvis med inspo och motivation. Detta är samtidigt en tid där du kan gå mot riktigt bra resultat och hitta alternativ till det som hittills inte funkat så bra. I kärleken kan du få en ny idé, om hur du t ex vill att framtiden ska se ut mellan dig och din älskling/dejt. Räkna inte med att få medvind bara, men försök!

 

Lejonet

Det här blir en intensiv och dynamisk vecka på många sätt kära Lejon. Dina ambitioner blir större och kommer driva dig ur din komfortzon. Några utav er kanske är sugna på att byta miljö? Plugga/jobba utomlands under en period. Eller bara att prova bo på en annan ort. Oavsett kommer du få flera möjligheter som handlar om att växa, känna dig tillfredsställd och nöjd med livet. Däremot kan du få en hel del att göra, saker du liksom ”måste” uträtta först, annars kommer det endast att stressa upp dig. Get it done! I kärleken dyker gärna ner i det som kommer till dig. Du är beredd att chansa, om du t ex dejtar någon är du mer villig att bara ge av dig själv utan att kräva något tillbaka.

 

Jungfrun

Den omvandling som du är på gång med i livet kommer inte bara påverka din personliga utveckling utan också din ekonomi kära Jungfru. Den här processen kommer få dig att se tydligare på saker, lättare kunna se samband och tvinga dig att analysera vad du ger och vad du får tillbaka. Du kommer hitta smarta lösningar på både det ena och andra och någon kan dessutom vilja hjälpa dig att få ordning på allt, ta emot det. Förlora inte fokus från det som är betydelsefullt för dig. Kärlekslivet kan vara både av och på. Antingen kan du vara den som ger kalla handen eller tvärtom, din älskling eller dejt. Det kan också hetta till något extra, vara spännande och intressant, särskilt i sängen.

 

Vågen

Den här veckan kan det dyka upp en del missförstånd i dina relationer kära Våg. Om du skickar iväg en förfrågan till någon, se verkligen till att den kommit fram. Känn dig inte dissad innan du vet. Om du inte vill komplicera till saker måste du vara tolerant nu. Du kommer utan tvekan att kunna locka nya människor till dig som på ett eller annat sätt kan vara en enorm tillgång i ditt liv. Letar du efter en partner in crime kan du hitta någon som passar alldeles utmärkt. Samma sak gäller faktiskt ditt kärleksliv. Är du singel är det ett perfekt ögonblick för att träffa någon.

 

Skorpionen

Den här veckan kan vara något ansträngande men du känner samtidigt att du levererar och kan vara nöjd med det kära Skorpion. Det som kommer ligga till din fördel är att andra människor gärna ställer upp för dig. Men, se upp så att ingen utger sig för att kunna mer än vad hen faktiskt kan, då kan du få problem. Nu skulle du må bra utav att engagera dig mer i välgörenhet eller driva frågor som rör mer utsatta grupper. Du har mycket att ge och är en person som kan agera när situationen kräver det. Är du singel kan du träffa någon via ditt jobb, genom någon kollega eller om du är iväg på möten, konferenser, liknande. Det kan verkligen komma helt ur det blå.

 

Skytten

Veckans fokus kommer ligga på dina personliga grejer, intressen, nöjen, människor som du älskar att hänga med eller något projekt som du satsar på kära Skytt. Du kan investera mycket pengar i något du tror på. Se upp bara, att du inte går helt bananas och inte har någon koll på vad det är du faktiskt säger ja till. Nu kommer du känna dig nöjd med dig själv, ditt självförtroende kommer vara bra och du blir mer tillfreds med det mesta i livet. Du tar det gärna lite chill och försöker vara i nuet. Helt rätt! När vi sedan börja prata om kärleken kan det verkligen spraka till! Är du ute där det händer, kommer du lätt att kunna träffa på någon där du inte längre kan stå emot..

 

Stenbocken

Din prio den här veckan kommer vara din familj, dina nära vänner och faktiskt dig själv kära Stenbock. Däremot är du inte lika sugen på at kompromissa, utan du vill köra på i ditt eget tempo och du vill ha snabba resultat. Sakta ner ibland, både för andras skull men också din egen. Du kan lätt bli stressad över att saker måste flyta på och när de inte gör det känner du ett ansvar för att lösa dem. Släpp kraven som du har på dig, bara ta det lugnt då och då. Det kan lätt uppstå lite konflikter om du har en relation. Att ni kanske inte ser saker ur samma perspektiv. Va den som lyssnar och försök förstå vad det är din älskling vill säga. Det är skönt ibland att rensa luften bara!

 

Vattumannen

Den här veckan kan du få nys om någon hemlighet som du kan dra fördelar utav kära Vattuman. Det kan hjälpa dig att jobba på i ”det tysta” och det kan också bidra till att du gör ett smart val. Du kan faktiskt behöva släppa på illusioner eller något materiellt för att komma närmare din dröm nu. Va uppmärksam på det som händer runt omkring dig. Försök inte komma med några förklaringar om något blivit fel, säg bara som det är, att det blev fel, du gjorde fel. Ge plats och utrymme för nya sociala kontakter som du skapar i ditt liv. Hit hör också kärleken, eller om du är singel och vill träffa någon. Du måste ha tiden, frågan är om du verkligen har det? Vad prioriterar du?

 

Fiskarna

Det här är en bra tid för att investera i din självbild kära Fisk. Och frågan kan vara vad som gör dig lycklig bakom allt? Nu kan du stå inför en situation av att behöva välja, ur ett ekonomiskt perspektiv. Väljer du det som ger dig mest cash eller dit ditt hjärta drar? Du vill inget hellre än att bygga upp en stabilitet i ditt liv. Du kommer kunna göra det under den här perioden. Men du måste också vara driven, ta initiativ och ligga på. Du kan ha lagt dina känslor på hyllan för att reda ut dina mer praktiska intressen och det är väldigt klokt av dig. När det kommer till kärleken kan du få en idé och vilja ändra riktning. Är det bara en grej som känner i stunden eller kommer det hålla långsiktigt?

 

Foto:instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..