HOROSKOP VECKA 14

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relationshoroskop: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Den här veckan skulle jag vilja tipsa dig om att inte ha för bråttom eller bara ge dig in i något för att det känns roligt för stunden kär Vädur. Du behöver lägga upp en mer långvarig strategi för att nå dina drömmar och mål. Försök att ha ett tålmodigt förhållningssätt även om det inte är din starka sida. Se till att du står på en stadig grund. Det är helt klart till din fördel om du vågar checka av dina utvecklingsegenskaper för att antingen kunna förbättra dem eller bara skippa dem. De utmaningar du står inför är positiva eftersom de kommer hjälpa dig att hantera nya situationer. Kom ihåg att detta är en bra period i ditt liv, där det händer mycket men där du måste sålla för att kunna se vad det är du vill och önskar allra mest.

 

Oxen

Nu vill stjärnorna att du ska släppa något i ditt liv kära Oxe. Du kan känna en stark tvivel, inför en situation, en person, jobb/skola,vad som helst och du kan sakna en riktning i det du gör. För att kunna bli mer tillfredsställd måste du nog välja, även om du bara vill sticka huvudet i sanden. Detta är i det långa loppet en magisk process eftersom det oväntat kommer dyka upp nya möjligheter istället, lita på det. Du kan få intressanta erbjudanden och möta människor som överraskar dig. Om du känner dig fast i omständigheter behöver du hitta ett sätt att ta dig ur, det kan finnas en enklare väg än du tror. När det kommer till kärleken så har du alla chanser att få det du vill. Bjud ut din drömdejt!

 

Tvillingarna

Det är läge för dig att bli mer uppmärksam och framför allt mer vaken och närvarande i dina kontakter med människor som du har runt dig kära Tvilling. Vad är det du vill säga eller vad är det någon försöker få sagt? Observera och lyssna mer än vad du själv pratar och tar plats. Missförstånd eller väntan på ett svar kan ligga i luften mellan dig och någon vän. Fick du verkligen iväg det där meddelandet? Du lyckas faktiskt ta dig ur knepiga sitsar eller bara vända dem till din fördel. Är du singel kan du nu falla för en person som kanske är upptagen eller så behöver det undanhållas utav någon annan anledning. Ni kan arbeta tillsammans och att det skulle kunna komplicera till det..

 

Kräftan

Den här veckan kan du hamna i en situation som gör att det blir avgörande för dig vilken väg du ska ta i livet kära Kräfta. Antagligen kommer du inte att välja den enklaste. Detta är generellt en period då du kommer växa som människa, du visar att du kan ta ansvar och människor ger dig mer ansvar. Det kan kännas skrämmande men det blir bara början på en resa som kommer innebära positiva möjligheter för dig. Du kommer ha lättare för att nå dina mål och drömmar om du samarbetar med andra eller åtminstone ta hjälp utav värdefulla personer i din närhet. I kärlekslivet vill du gärna ha space, hänga med vänner så att du får länga mer efter din älskling istället.

 

Lejonet

Veckan kommer garanterat att ha mycket innehåll för din del kära Lejon. Dina ambitioner och också visioner bara växer på hög och snart vet du väl inte vart du ska börja. Det är läge att få till en moodboard kanske? Vad ger dig glädje och en känsla av att vara fri? Just nu är frihet väldigt högt upp på din prio-lista. Det kan hända riktigt lovande grejer tack vare ditt uppriktiga tillvägagångssätt. Dina horisonter kommer expandera och de tankar/idéer du har kommer sätta spår i dig för livet, det är så härligt! Va uppmärksam på din kropp, om du blir stressad, lyssna och kör för guds skull inte bara på. Att återhämta dig är viktigt och extra nödvändigt just nu för din del.

 

Jungfrun

Det som upptar din tid allra mest just nu är din situation kring pengar och dina resurser kära Jungfru. Du kan behöva omvärdera vilken betydelse olika saker har för dig. Kan hända att du måste göra viktiga val som handlar om din ekonomiska framtid. Kanske kommer du vilja börja plugga eller försöka få igång något på egen hand och då är detta något värt att fundera på, vad kan du avstå och inte. Du kan intresserar dig för att investera men då är det absolut bästa du kan göra att ta kontakt med någon som är väl insatt i det du har tänkt dig. I kärlekslivet kan du känna en lättnad. Har du en älskling vill du att ni är mer spontana, hittar på saker och skrattar ihop. Som singel är du öppen!

 

Vågen

Det här är en underbar tid för dina relationer kära Våg. Du kommer känna att du har stöd utav både dina vänner men också andra människor runt dig, på det mer professionella planet. Det är nu du ska dela dina innersta tankar och känslor och låta folk få veta vem du är. Du kan verkligen konsten att bygga upp genuina vänskaper under den här perioden så är det något du efterfrågar, gör det. Din familj kan ta mycket tid och energi ifrån dig, det är bra om du kan stänga av ibland, låt dem tugga på men ha en inre gräns för dig själv. Kärleken tar du inte lättvindigt nu.. Du vill att det ska finnas en djupare connection, annars får det liksom vara. Någon speciell kan dyka upp.

 

Skorpionen

Den här veckan kan du göra en ordentlig vårstädning i alla dina hörn kära Skorpion. Det är nämligen dags för att bli peppad och motiverad till en fräsch nystart. Så sätt igång och rensa, släng, sälj, skänk, det viktiga är att du får bort allting som du inte behöver ifrån både ditt hem och eventuellt arbetsplats. En helt ny energi kommer få dig att känna dig pigg och mer sugen på livet. Försök att organisera och styra upp, gör scheman om det behövs. Får du tid till allt du vill göra? Gör en prioriteringslista eller andra typer av listor som gör att du får en tydlig överblick. Det handlar om att hitta bra rutiner i vardagen, skapa härliga förutsättningar för att nå resultat.

 

Skytten

Det är en utmärkt vecka för att koncentrerar dina energier på sådant som du gillar kära Skytt. Dina högsta prios i livet kommer att få en tydlig plats. Men du kan samtidigt känna att det har ett pris, att det ställs mot något som du måste avstå ifrån. Det är ingen idé att få dåligt samvete, om du t ex inte pluggar lika mycket som du borde utan istället dräller runt på barer, tillåt dig att ha kul nu! Följ dina impulser och det som gör dig glad. Helt rätt tid för att vara spontan och låta ditt hjärta tala. Nu kan en gammal kärlek eller dejt dessutom komma in i ditt liv igen. Hur ställer du dig till det? Är du redo för att ge den här personen en chans till eller reder ni bara ut det som varit för att sedan gå vidare?

 

Stenbocken

Den här veckan kan du ta tag i frågor som rör din bostad eller din hemsituation kära Stenbock. Antingen kan du bara välja att piffa till det, hitta ny inredning, måla om ett rum eller en möbel. Du blir mer kreativ och vill också ha utrymme någonstans för att kunna vara i fred, läsa och koppla av. Är du på jakt efter något nytt kan det vara läge att bara hålla utkik och få koll på vad det är du faktiskt söker eller vill flytta till. Kanske är det din tur att flytta hemifrån och drar i trådar för att se vilka alternativ som finns. Du är på hugget och håller dig framme i alla fall, det är bra! I kärleken finns det just nu inga gränser. Här kan vad som helst hända och du är villig att ge mer av dig själv.

 

Vattumannen

Nu kommer du bli ännu mer medveten om att ju mer du kan och är påläst inom ett visst ämne, desto mer öka dina möjligheter i livet kära Vattuman. Du vill ha kunskap, ny info om saker och letar gärna på alla möjliga ställen. Det kan bli heta och livliga diskussioner den här veckan och dina vänner kan vara en stor inspirationskälla många gånger. Behöver du ge dig ut i trafiken så se till att vara ute i god tid. Bokar du en resa lika så, ha koll på alla detaljer och dubbelkolla gärna allt innan du trycker på knappen. I relationer är du just nu mera tillgiven och varm, en sida som kanske förvånar dig. Du är mysig och vill vara nära din älskling, helst hela tiden. Glöm inte bort att ge lite space!

 

Fiskarna

Du har jobbat hårt för att nå en viss nivå när det kommer till pengar, arbete/skola, status eller bara en stabilare grund kära Fisk. Och under den här perioden kommer dina möjligheter och chanser att öka ännu mer. Den bästa investeringen du kan göra nu är också den i dig själv, i din egen personliga utveckling. Ditt ryckte eller bilden andra har utav dig kan förändras till det positiva. Det kan vara lämpligt att knyta kontakter som kan hjälpa dig längs vägen. Hamnar du i mingel får du inte missa någon eller ha förutfattade meningar. I din relation kräver du mer frihet eller att ni gör roliga saker tillsammans, kanske bokar in en weekend resa nu i vår.

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..