HOROSKOP VECKA 15

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relationshoroskop: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

I början på den här veckan är det bra om du observerar vad som händer runt omkring dig kära Vädur. Ta gärna ett steg tillbaka och ge dig inte in i diskussioner som du vet inte kommer leda någonstans. Du kommer känna av spelet som finns mellan människor och det kan berör dig mer på insidan. Gör ditt inre jobb och bli starkare! Detta är en bra period för att få ner dina stora mål också till delmål. Vad du än har tagit på dig eller vill genomföra så kommer du att lyckas. Du är beredd att satsa, ge allt och lite till. Om du är singel räknar du kallt med att bli utbjuden på dejt. Du vet ditt värde och kommer absolut inte att träffa folk bara för att. Nu är det äkta kärlek du vill åt.

 

Oxen

På flera sätt är detta en intensiv vecka för din del kära Oxe. Det går att hitta dig exakt där det händer, i centrum, med människor som dras till dig och till din charm. En annan sida av dig vill dra sig tillbaka. Kanske behöver du lösa en mer intim och privat sak innan du känner att du bara kan släppa på allt och ha roligt hela tiden. Du kan behöva göra ett viktigt val som har med din framtid att göra. Nu kan du utvecklas mer än vanligt utan att du själv märker av det. Detaljer eller hemligt material kan komma fram som du har nytta utav. I kärleksfrågan ligger bollen hos dig. Är du ute efter att ha en relation är det bara att sätta igång och dejta, träffa folk, ta det som kommer och stay cool.

 

Tvillingarna

Den här veckan kan det hända grejer kära Tvilling. Gamla vänner och bekanta kan dyka upp från ingenstans och du får tillfälle att blicka bakåt lite i ditt liv. Är det läge att ta upp kontakten igen möjligtvis? Människor runt dig kommer kunna motivera dig och få dig att känna ett större meningsfullt engagemang för saker eller för frågor som rör helt nya perspektiv. Det är en levande tid där du älskar att få vara en i gänget och dela med dig utav erfarenheter, drömmar, långsiktiga planer osv. Kärlekslivet däremot kan kännas något mer oklart eller otydligt. Du kan lätt bli uppslukad och vara i din egna lilla bubbla. Låt det inte bli alltför dimmigt utan ta och lyft blicken.

 

Kräftan

Den här veckan kommer inte innehålla lika högt tempo kära Kräfta. Det är viktigt att du går igenom saker, material, arbeten väldigt noga. Ska du ha en presentation eller liknande kommer folk att lita på dig, men den skönaste känslan för dig är ändå att du själv har kontroll och förstår vad som krävs utav dig. Du kan få kompromissa med dina kollegor/studievänner för att hitta en lösning som fungerar för alla. Lägg din energi på mer än bara att prestera. Antagligen gör du redan tillräckligt och absolut ditt bästa. Är du singel är detta en riktigt rolig tid. Nu kan du verkligen gå in i en romans ena dagen och in i nästa dagen efter, om du är sugen på att bara ta det som det kommer.

 

Lejonet

Det är dags att börja slänga iväg ansökningar till högskolor/universitet och det är du väl medveten om kära Lejon. Däremot kan du vara förvirrad över vad du vill läsa. Om du redan är inne på ett program kan du vilja lägga till en kurs vid sidan om. Du får liksom inte nog utav kunskap just nu och du vet precis hur du ska ha användning för den i framtiden och vilka möjligheter det kommer kunna ge dig. Det kan räcka med att du deltar i ett webinar eller på annat sätt hittar inspiration. Just nu är du en sökare med alldeles för många vägar att ta. Snacka med någon som kan ge dig lite guidelines. Är du singel kommer du attraheras utav någon som har det ordnat för sig i livet.

 

Jungfrun

Den här perioden handlar till viss del om personlig utveckling, om processer i dig som behöver komma igång eller en total transformation kära Jungfru. Nu är du villig att gå till botten med känslor och begränsningar som endast hindrar dig från att komma framåt. Du blir medveten om dina egna mönster och vad som gör att du förstör för dig själv. Det är läge att dyka in i lite spännande ämnen som handlar om livet, om att växa, att hitta sig själv osv. Är du singel kan du mycket väl träffa någon som inte alls har det liv du har förväntat dig eller som du ”normalt” sätt skulle attraheras utav. Det kan sätta saker på sin spets men du är villig att testa något helt nytt och kanske galet!

 

Vågen

Din prio den här veckan är såklart ditt favoritämne, nämligen personliga och professionella relationer kära Våg. Men hur ni kommunicera är något som måste lyftas och det är en utmärkt tid för dig att också få jobba med hur du själv lägger fram saker. Måste det vara så smidigt som möjligt eller kan du själv ta ställning till vad som skulle passa dig allra bäst? Nu har du chansen att växa i relation till andra så ta vara på detta och gör det till din fördel. Red ut eventuella missförstånd med detsamma och häng inte upp dig på detaljerna. Har du en relation blir det väldigt viktigt för dig att ni kommer varandra ännu närmare, på djupet. Att ni ta det till en ny nivå.

 

Skorpionen

Nu kan det röra på sig i ditt liv kära Skorpion men det kanske tar lite längre tid än vad du själv hade tänkt. Du är inne i en period där ditt arbete/skola tar mycket utav din energi. Eventuellt kan du vara mitt uppe i att byta arbetsuppgifter eller så har du ett nytt krävande projekt på gång i skolan. Det bästa du kan göra är att ta en sak i taget. Att hela tiden stanna upp och fokusera, du har ett stort flow med dig när det kommer till just finslip och till detaljer så utnyttja det. Något som du gärna vill lägga extra tid på är såklart ditt kärleksliv. Det ser ut att gå väldig bra för dig, oavsett din status eller situation så rullar det på. Du känner dig uppskattad, älskad och en större mening.

 

Skytten

Under den här perioden kommer du själv att kunna välja vart spotlighten ska ligga kära Skytt. Det kommer antagligen handla om nöjen, intressen, utveckling, relationer, människor du älskar och du kommer känna att det är värt att investera lite i sådant som gör dig på riktigt glad i livet. Det är liksom helt grönt att bara ta dagen som den kommer, inte alltid behöva vara så förnuftigt utan se det som en paus från allt. Självklart ska du inte falla eller strunta i det som är viktigt men bara tillåta dig själv att följa med i det som händer. Allt löser ju sig. Har du en relation kommer ni kunna peppa och motivera varandra till att göra bättre val, generellt och tillsammans tänka mer holistiskt.

 

Stenbocken

Du kan gå i tankar den här veckan som rör viktiga bitar i ditt liv kära Stenbock. Det kan också vara så att du själv är väldigt tveksam till olika beslut som kanske måste tas. Positivt i det här är ju att du är extra lyhörd för att följa din magkänsla och kunna stå för det du känner och vill. Om du väntar på något besked så räkna med att det kan dröja och släpp det. Det som är fokus hos dig under den här perioden är ju ditt kärleksliv. Är du singel är det bara att gratulera! Nu kan du bli förälskad och faktiskt kasta dig in i något som känns hur bra som helst. I nästa stund kan du falla för en helt ny person och gå upp i det med samma entusiasm. Tillåt dig själv att ha roligt. Du behöver inte ta det som allvarligt, flirta och lek av dig.

 

Vattumannen

Under den här veckan är det ett bra läge att jobba med å putsa på dina profiler och sociala kanaler kära Vattuman. In och redigera, byt bilder, se till att infon om dig är uppdaterad osv. Om du bloggar, vloggar, podar t ex kan du hitta ny inspo som gör att ditt varumärke lyfts till en annan nivå. Det handlar om att gå igenom det material du har, ge det rätt bild till din publik? Är du inte inne i den här snurren kan du ändå behöva hitta något nytt och få en fräsch start på våren. Har du en relation kommer du vara mer känslomässigt tillgänglig och visa din sårbara sida. Det kommer definitivt att hjälpa dig och älskling att komma varandra närmre och våga prata om saker på ett djupare plan.

 

Fiskarna

Den här veckan kan du komma massor utav grejer som du vill göra rent praktiskt eller åstadkomma kära Fisk. Din fallenhet för konst och skönhet kan visa sig i olika former. Jobba med det om du känner att det finns ett bra flow och att du är i rätt sinnesstämning. Du kan vara väldigt shoppingsugen men tänk efter ett varv innan du bara går loss. Tänk också långsiktigt och gör gärna upp en basgarderob i så fall. När det kommer relationer vill du helst känna dig fri, inte ha några plikter utan bara få ta det som det kommer. Därför passar det dig som singel väldigt bra! Här kan du hitta människor med lika intressen, som har samma värderingar och vill göra det du vill.

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..