HOROSKOP VECKA 16

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relationshoroskop: nathaliebram@hotmail.com

 

Väduren

Det blir en riktig kickstart för dig den här veckan kära Vädur. Du står i fokus, dina planer, mål och ambitioner blir allt tydligare och du vet precis vad det är du ska satsa på. Räkna med att du kanske helt och hållet också byter spår på något sätt. Du kan bli inspirerad till att våga testa nya utmaningar och se vart dina vingar bär. Det handlar främst om att få bollen i rullning, att vara aktiv och faktiskt göra allt det där som du går och tänker på. Begränsa inte dig själv och fånga de tillfällen som dyker upp. Preppa för en spännande tid! Om du är singel kan dejting vara intressant så länge det är med någon som har sitt liv hyfsat stadigt. Just nu orkar du inte med människor som bara go with the flow utan det måste finnas en plan.

 

Oxen

Veckan inleds med att du får en klar dos av att samla kraft och energi kära Oxe. Du orkar inte vara alert och på hugget hela tiden. Det är okej att tacka nej till saker och bara vänta in den tid som du snart kommer vistas i. Dina batterier behöver laddas och det är samtidigt bra för dig att få komma ner i varv för att tydligare se vart du är på väg eller vart du faktiskt vill vara på väg. Venus hjälper dig att ta hand om dina behov, inre som yttre. Du kan lätt märka av att människor gärna vill ha med dig i olika sammanhang. Ditt självförtroende växer i takt med att du fattar bra beslut för dig själv. I kärleken vet du vad du vill ha och inte. Detta är ingen tid för att förhandla. Antingen ger du kanske allt eller inget just nu. Men beundrare finns det gott om.

 

Tvillingarna

Den har veckan ska du ge dina långsiktiga drömmar och planer en chans att komma upp till ytan kära Tvilling. Är det på tiden att tänka om kring vad du egentligen vill göra med ditt liv? Nya spår, nya riktningar kan ta ordentligt med fart. Räkna med att plötsliga händelser kan få dig att vilja slå dig fri och köra all in i något galet projekt. Gör upp en moodboard för dig själv och få en klar överblick. Vill du börja jobba/plugga mer online kan detta vara en bra tidpunkt för att börja checka av alla sådana möjligheter. Olika kanaler och sociala medier finns tillgängliga för att även guida dig igenom en totalomvändning. När det kommer till kärleken kan du vilja inleda en relation som behöver hållas något hemlig.. Eller så kan du bli förälskad i någon som är upptagen.

 

Kräftan

Den här veckan kan du se fram emot att äntligen få börja sätta upp lite mål och riktningar kära Kräfta. Du har ett bra tag varit på väg framåt men det kan ha känts som att det varit otydligt på något sätt. Nu börjar det hända saker, du får svar på det du vill och kommunikationen mellan dig och chefer/kollegor/studiekompisar underlättar verkligen. Andra ser dig och din potential vilket kan bidra till att du får mer ansvar, växer som människa och gör att du vågar klättra ännu högre upp på stegen. Din egen målbild blir det allra viktigaste och det är den du hela tiden ska ha i bakhuvudet. Har du en relation kan ni ha en rolig period där ni bjuder över vänner, dra iväg på spontana aktiviteter och dessutom har intressanta samtal med varandra.

 

Lejonet

Den här veckan kan ge dig klarhet inom flera områden kära Lejon. Men, den kan också kasta saker omkull, att du ser saker med nya ögon och får helt andra perspektiv på din livssituation. Idéer och drömmar kan utvecklas till något mycket större än vad du själv hade tänkt. Är du sugen på att jobba som entreprenör, publicera något eller bara boka en resa och se vad som händer, nu har du ju chansen. Har du en relation kommer du mer än gärna snacka om framtiden och planera för gemensamma mål. Som singel är du extra sugen och intresserad utav människor som kanske har en tydlig roll, har erfarenhet, vet vad hen vill med sitt liv. Du har inte tid att slösa din tid just nu.

 

Jungfrun

Den här veckan inleds med möjligheten att starta ett nytt kapitel i ditt liv kära Jungfru. Det kan handla om viktiga band med människor och där du får chansen att utveckla din ekonomi på något sätt. Kan innebära någon investering, samtal med banken eller annan rådgivare. Du ser i alla fall ett bra tillfälle att få in mer pengar. Någon verkar vilja hjälpa och stötta dig i det här. Det skulle också kunna vara en relation som tar fart. Där du känner en djupare connection, själsfrände material. Å andra sidan kan det kräva en hel del utav dig och då är det smart av dig att själv ha koll på läget, alltså vart du står och hur långt du är beredd att satsa på det här. Passion och sex är spotlighten dessutom. En spännande vecka för din del.

 

Vågen

Den här veckan kan bli ordentligt innehållsrik kära Våg. Nu kan i princip vad som helst hända kring relationer, kreativa och intressanta samarbeten, möten med människor som kommer ha stor påverkan på ditt liv framöver. Du kan få förslag från olika håll och kanter, det gäller att få en överblick, vad kan vara givande för dig? Din diplomatiska sida är extra gynnsam just nu. Du vet hur du ska vinna både tid och locka personer till dig. Överraskande saker kan inträffa, både på ditt arbete eller i skolan. Det kommer att vara i en positiv riktning och du kommer känna dig med slutresultatet. I intima relationer finns det en risk att du som singel blir besatt utav någon och börja gräva i hens förflutna. Slappna av lite och låt det bli som det bli.

 

Skorpionen

Den här veckan startar upp med att du känner av vårruset kära Skorpion. Det finns mycket du vill få ordning på och nu har du chansen att börja prioritera det som kommer förenkla för dig i vardagen. Fokus ligger på att boosta dig själv, både med att få i dig bra mat, eventuellt köra någon kur för att rena ordentligt. Det är också lämpligt att titta på vilka vitaminer du får i dig och inte. Preppen inför sommaren har kommit även till dig som annars kanske tänker mer på annat. Det är också en positiv period för dig som vill ha förändringar på jobbet eller i skolan. Du kan få en annan tjänst, mer i lön eller känna att det du gör har en större mening. Kärlekslivet lyset verkligen upp ditt liv just nu. Singel eller i relation, ta vara på den här veckan. Bjud på dig själv och särskilt på dina känslor.

 

Skytten

Veckan startar med att saker tar en helt ny riktning i ditt liv kära Skytt. Om du suttit fast i något, inte vetat hur du ska förändra din livssituation så kommer du få veta det nu. Din buisness, ditt intresse eller ditt kreativa projekt kan få spotligthen på sig och bli alldeles magiskt. I slutet på veckan kommer en helt annan energi att ta över eftersom du kommer bli mer sugen på att organisera och ta tag i grejer. Du kommer enklare få en överblick och kunna prioritera det som är viktigt för dig. För dig som har en älskling är det viktigt att du lyfter fram de saker som du är nöjd med. Ibland kan ditt kritiska öga ta över, tänk på det. Om du dejtar är du extremt picky med vilka du väljer att lägga ner tid på. Du kan missa ett guldkorn genom att inte ge folk en chans.

 

Stenbocken

Veckan levererar äntligen lite mer klarhet i saker kära Stenbock. Men den kan också överraska och ta en helt annan vändning än vad du tänkt, oavsett, det är positiva vibbar som för dig utanför din komfortzon, du behöver det. Om du velat och varit osäker angående inredning, renovering eller kanske till och med vart du ska bo så kommer det trilla ner ett tydligt svar och du vet vad det är du ska söka efter. Missförstånd mellan dig och din familj/nära vänner kan redas ut och att få lätta på känslorna är nödvändigt för att kunna gå vidare. För dig som har en relation är detta en utmärkt tid för att ge varandra uppskattning, gå ut och äta tillsammans, ha roligt! Är du singel kan det bli intensivt men spännande. Det finns antagligen flera som är intresserad utav dig. Ta en dejt med var och en.

 

Vattumannen

Veckan drar i gång med full fart hos dig kära Vattuman. Förvänta dig inte att saker bara ska flyta på som vanligt, nu kommer en helt ny energi in och tvingar dig att ta ett kliv ut ifrån dina vanor, det här är bra! Och du gillar ju dessutom utmaningar så, grattis. Det är livliga tillställningar som lockar och du dras till människor som har något intressant att komma med. Din kalender verkar vara proppfull med härliga evenemang. Du kan knyta nya kontakter men va lite selektiv med vilka du håller allt för nära. Om du är singel är det här en bra tid att fundera på vad det är du egentligen söker i en relation. Vilka behov har du när det kommer till kritan. Dags att också själv börja boosta dig från grunden. Ha en massa egentid och njut av ditt sällskap.

 

Fiskarna

Veckan kommer ge dig tydliga tecken på vilka som kommer vara dina nästa steg att ta i livet kära Fisk. Du kommer känna att det är värt att ta en sak i taget, en grej åt gången och köra klart. Va beredd på att plötsliga händelser kan göra att du måste fatta ett nytt beslut, men det kommer vara till din fördel. Det som du kan ägna dig åt är t ex att ta långa promenader i naturen. Om du behöver svar på frågor kan det absolut hjälpa dig att koppla av, stanna upp och se saker ur nya perspektiv. Din inställning, go with the flow, kommer vara en bra grund när du ska göra förändringar. I kärleken är det roligt du vill ha. har du en älskling kan du se till att boka in en aktivitet som du vet att båda tycker om. Är du singel finns där inga gränser för vad du kan ta till och det är soft.

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..