Måndag!

Idag är det Nymåne, Merkurius har börjat gå framåt och imorgon kommer Venus stöta ihop med Pluto, vilken start på den här veckan. Nymånen kan verkligen ha förändringar med sig, tvinga oss till att fatta beslut, som vi till en början kanske inte är med på, men som kommer bli det bästa, när vi vågar just den vägen. Att Merkurius går framåt underlättar, i princip allt. Så skönt!

Vad kan vi räkna med imorgon… En het romans, passion, djup kärlek eller faller vi hårt för attraktionen? Det beror på i vilken sits vi själva sitter men det är bra vibbar i luften. Intensivt, galet och underbart!

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..