HOROSKOP VECKA 17

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relationshoroskop: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Den här veckan har du en stark önskan om att utöka dina inkomster och resurser kära Väduren. Du är verkligen på spåret och uppfinningsrik inom detta område för tillfället så passa på att också använda dina kontakter. Det är lägligt för dig att söka ett extra jobb om du t ex studerar. Annars kan det vara en tid nu då du jobbar en del över för att spara ihop pengar, eller så byter du tjänst och får lite mer betalt helt enkelt. I slutet på veckan kan affärer eller gemensam ekonomi med andra blir aktuellt att ta tag i på något sätt. Det kan vara till din fördel om du tar initiativ till ett möte med din bank eller annan kunnig person kring din ekonomiska situation. I kärlekslivet får du räkna med att det händer en del saker. Känslor som legat under ytan kan mycket väl komma upp. Spelar egentligen ingen roll åt vilket håll, du kan bli galet kär i någon, eller vara den som vill dra dig undan. Det blir intensivt och det kan finnas kärlek över till en vän.

 

Oxen

Nu är det ju din tur att få förverkliga dina drömmar kära Oxe. Detta är en tid då du ska satsa stort på dig själv och särskilt på dina projekt som du verkligen brinner för. I princip kan det vara precis vad som helst. Där du lägger ditt fokus, det är där du kommer hitta ett flow, så länge du gör det med entusiasm och glädje såklart. Det är bra att sätta upp tydliga personliga mål just nu. Vad är det som du vill genomföra? Tänk stort och låt det bli Amazing! Till helgen kommer du få ta ansvar för ditt kärleksliv på ett helt annat sätt. Om du dejtat någon en tid kan det vara dags att dra det mot en relation och bekänna färg, vad vill du egentligen? Träffar du någon som inte alls är lika engagerad som du själv, släpp det! Har du en relation är det bra om ni pratar känslor, framtid och få en gemensam plan att hålla fast vid. Som singel kan du falla för någon när du minst anar det.

 

Tvillingarna

Den här veckan kan du med gott samvete sakta ner, ta saker lite mer easy och plocka fram din layback-attityd kära Tvilling. Ta inte på dig en massa grejer att göra, fixa och ordna med, du behöver hämta kraft och ny energi. Venus kommer gå in i ditt tecken och få dig på bra humör. Speciellt kommer du märka ett lyft rent utseendemässigt, att du kanske väljer att förändra något, byta klädstil, frisyr t ex. Och beundrare kommer att bli fler. Kärlekslivet generellt kommer kännas lättare även om du funderar mycket på dina känslor. Till helgen kommer du bli väl medveten om att du måste ta hand om dig själv, inifrån och ut. Om du under en längre tid ignorerat din hälsa, kost, träning kommer du knappast kunna se förbi det nu. Du kommer ha tillgång till en hel klunga av människor som finns där och vill stötta dig i det här. Hitta någon att börja träna ihop med?

 

Kräftan

Den här veckan får du äntligen kompensation för allt ditt tidigare slit kära Kräfta. Nu är det den sociala biten som tar plats i ditt liv. Det är dags att börja träffa dina vänner och även bonda med nya. En del gruppgrejer kan börja ta fart eller så kanske du själv väljer att bli delaktig i någon organisation/förening. Du kommer känna dig mer levande eftersom du också kan uttrycka dig på ett nytt och fräscht sätt. Mot helgen lyckas du ännu mer leva ut vem du är och tar för dig på ett helt annat vis. Det handlar om din kreativitet, ditt självuttryck, eventuellt ett intresse som du brinner för eller om du t ex börjat göra buisness utav dina talanger. En riktig egoboost kan ge avtryck. Även känslor i kärlekslivet hamnar i centrum och som singel kan detta bli riktigt spännande. Flera kan vilja ha din uppmärksamhet, enjoy!

 

Lejonet

Veckan kommer rivstarta för dig gällande arbete, karriär, studie , entreprenörskap eller annat som du ägnar mycket tid åt kära Lejon. Det kan finnas många olika viljor med i bilden men du gör bäst i att hålla fast vid grej, dina egna mål och de planer som du har framför dig. Om du är osäker på vart du är på väg, vad du egentligen vill göra med ditt liv, så hade du behövt gå iväg och snacka med någon, kanske coach eller mentor, för att också se dina möjligheter och alternativ som finns. På kärleksfronten är du öppen och nyfiken på människor som har en annan ståndpunkt än du själv. Som singel kan du inleda romanser, den ena efter den andra. Mot helgen till är det perfekt time för dig att ägna dig mer åt din familj eller andra som du har nära dig. Du kan behöva lätta på känslorna en aning i en miljö som är bekväm.

 

Jungfrun

Nu har du en otroligt inspirerande period framför dig kära Jungfru. Det handlar om allt möjligt verkligen, men mest om att förverkliga dig själv, på olika sätt, genom t ex resor, studier, entreprenörskap, livsstil, ja, you name it. Det kan innebära att du lyfter blicken, får nya perspektiv och insikter som också får dig att vilja välja en annan bana, en ny riktning än tidigare. Går du i tankar kring att plugga, gå en kurs, eller bara delta i ett webinar? Gör det! Helgen kan ge dig oväntade nyheter som rör något eller någon i din närhet. Samtal och diskussioner kan leda till djupare konversationer som också får dig att tänka ett extra varv. I kärleken vet du i alla fall vad du vill ha och vad du inte vill ha. Så dejtar du blir det väldigt lätt att sålla bort. Du vill att ni har gemensamma mål och tankar om framtiden, definitivt. Inget ”ta det som kommer” lockar dig.

 

Vågen

Den här veckan går det väldigt bra för dig om du riktar din uppmärksamhet mot ett specifikt projekt eller en speciell person kära Våg. Du kan absolut vilja dra dig undan lite, samla dina tankar och känslor och få en djupare förståelse för vilka behov som du faktiskt har. Utmärkt tid för att distansera dig ifrån allt som bara suger upp all din energi och sätta ett tydligt stopp. Mot helgen till kan det börja röra på sig vad gäller din inkomst, möjligheter kan uppstå helt enkelt. Alternativt behöver du bli påmind om vilka inköps som måste prioriteras. Du kommer inse att ditt ryckte är viktigt om du vill nå framgång, så satsa på hög kvalité när du levererar något. När det kommer till kärlekslivet är du inte den som är den. En distansrelation kan bli väldigt het och givande. Dejtar du får du vara open-minded!

 

Skorpionen

Den här veckan kan du se fram emot att få koppla bort alla ”måsten” och ägna dig åt ditt sociala liv istället kära Skorpion. Det blir garanterat ett större fokus på att knyta band, kanske viktiga kontakter, eventuella samarbeten, affärs kompanjoner osv. Du kan få erbjudanden som bara inte går att tacka nej till. Det som du kan göra till din egen fördel är hur du hanterar olika ingångar, att du är rak och tydlig med dina egna mål och vad det är du strävar efter. När helgen kommer kan du märka av att utmaningar i ditt liv är på gång. Och då handlar det om positiva sådana. Du blir på något sätt mittpunkten och något du jobbat med sen en tid tillbaka kan äntligen ta en riktning som du önskar. I intima relationer kan du leva ut ditt rätta element. Det står passion med stora bokstäver. Är du singel kan du få fullträff om du väljer att t ex gå hem med någon för kvällen.

 

Skytten

Du som gått all in för det goda livet kan nu börja känna av att det behövs ett fokus på att få hela systemet på sin plats igen kära Skytt. Nu handlar livet mer om att förenkla, förbättra och vara så effektiv som möjligt, för att faktiskt slippa stress. Ta tid på dig och gå igenom alla vrå, alla hörn, alla utrymmen du har och börja rensa! Sortera, organisera upp tydligt, hitta smarta förvaringsgrejer, skänk, sälj eller släng allt som bara suger upp din energi. Du behöver lägga den på viktigare saker, så som jobb eller skola. Mot helgen kan det bli som ett aha-moment när du inser hur meningslöst det förflutna är, att det egentligen bara innebär en massa kontroll över saker, situationer eller människor. Ditt undermedvetna kommer satsa på att ge dig guidning och vägledning, kanske i dina drömmar, så ta emot det.

 

Stenbocken

Okej kära Stenbock, dags att värma upp för lite eldigare klimat i ditt liv en tid framåt. Ett tips är att verkligen gå loss med din kreativitet, hitta din passion och har du redan en, ge den betydligt mer tid, kärlek och uppmärksamhet nu. Det kan gå galet bra för dig om du t ex vågar satsa  på något som du har talang för. Det kan vara allt från att hålla en konsert till att låta någon få läsa saker du skriver. Berätta för människor vad som är din grej, någon kan nappa och ge dig verktyg för att kunna spinna vidare på just det spåret. När det börjar närma sig helg kan det vara på tiden att ägna dig åt dina vänner. Du behöver få vara spontan, gå på någon fest, eller bjud hem ett större gäng till dig själv. Om du dejtar nu kan du vara extremt selektiv med vilka du ska du träffa och ge en chans. Du förtjänar bara det absolut bästa.

 

Vattumannen

Spotlighten den här veckan ligger helt klart på dig själv, ditt välmående och människor i din närhet som får dig att må bra kära Vattuman. Du kan flyta runt i mysiga hemmakläder, ägna dig åt egenvård, köra lite rutiner morgon och kväll med spakänsla och hitta stunder där du kan koppla av. Läs en bok, lyssna på en pod och bara vara. När det drar mot helgen däremot kan du vilja vakna till liv och satsa lite mer på din karriär, ditt plugg eller bara allmänt ditt ryckte. Något kan plötsligt nå ett resultat, något du faktiskt kämpat med en längre tid. Det blir liksom läge att gå vidare, att andas ut. Nu ska vi snacka love och vad väntar du på? Här är alla dörrar öppna för amore! Håll dig framme, särskilt om du är singel och sugen på att flirta, leka och ha roligt. Är du upptagen kan du få skamliga förslag ändå..

 

Fiskarna

Veckan kommer leverera en utåtgående energi i ditt liv kära Fisk. Ditt sociala liv kommer nå en riktig höjd punkt där du dessutom har lättare för att få fram ditt budskap till människor. Om du vet med dig att du vill ha ett spännande möte med någon, se till att boka in det. Detta är också en period där du kan få till dig en massa idéer. Va uppmärksam och skriv ner dem. Du vet aldrig när det kan vara användbart. När helgen kommer kan du få en känsla av att verkligen vilja slå dig fri. Här är det bra om du känner efter vad du kanske saknar i ditt liv och önskar mer utav. Spännande nyheter kan komma, eventuellt gällande en resa, en kurs eller liknande. När det kommer till relationer är du bra på att våga visa din sårbara sida. Du pratar gärna känslor och framtid med både din kärlek och dejt.

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

  1. Hej! Jag träffar en person född 91/07/20 och tycker han verkar himla gullig. Är lite svårt bara för han är inte så ”på” som jag är van vid, kan ju vara skorpionmånen. Jag vill gärna hänga mycket mer men är lite rädd för att bli avvisad (pga stenbock hehe) så jag håller det coolt men vill samtidigt ”smida medan järnet är varmt”. Han visade sig dessutom vara en person med dåligt morgonhumör (typisk vattengrej?) och jag har alltid avskytt sånt men jag kan tänka mig att göra ett undantag (han är ju inte otrevlig eller så) MEN jag får sådan respekt för hans integritet så jag vågar inte vara så ”på” som jag skulle kunna vara. Är dock en sucker för integritet men om båda har hög sådan det så är det ju lite svårt.
    Vad tror du om detta, har du några tips på hur jag ska proceeda? Han sa att han”såklart” vill ses igen men vet inte om han kommer att ta initiativ.
    Är själv född 90/01/06 med asc i lejon.
    TACK!

    1. Hej! Va kul att du är så insatt och har koll på vart ni har olika tecken 🙂 Kan absolut ha med hans skorpionmåne att göra, men är han inte kräfta också? Kolla upp era Mars och Venus. Stenbock och Kräfta är en bra match vanligtvis. Lycka till 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..