HOROSKOP VECKA 18

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relationshoroskop: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Du är totalt orädd för att få saker precis så som du vill ha dem kära Vädur. Att kompromissa med dig just nu kan bli en tuff utmaning för din omgivning. Du vet vad du vill göra, hur du ska göra det och när. Går det inte kommer du börja om från grunden, allt för att bitarna ska falla på plats för dig. Och du gör helt rätt i det, eftersom det är din framtid det handlar om och dina val. Du kan också märka att det faktiskt lönar sig att gå sin egen väg, att ta ett steg tillbaka ifrån alla andras råd och tips. Vilket magiskt inflytande du har förtillfället, människor lyssnar verkligen på det du säger och du lyckas inspirera andra till att göra sin grej. Kärlekslivet kan bli galet flirtigt, i de mest märkliga situationer. Här gäller det att vara spontan och fånga de ögonblick som bjuds.

 

Oxen

Den här veckan du verkligen frestas av dina egna idéer och vilja förändra sättet du lever på, kanske hela din livsstil kära Oxe. Du behöver ta dig vidare till nästa nivå för att inte köra fast. Förändringar är inte alltid din grej men det du drömmer om nu kan faktiskt vara att byta bana helt. Utlandet kan locka, resor eller möjligheten att faktiskt plugga eller jobba utomlands ett tag. Släng ut trådar och nätverka för att få de svar du söker, det kan underlätta när du ska välja. Satsa på att vara flexibel och samtidigt produktiv! Du kommer kunna känna en större frihet i det du gör när du släpper mer och mer på kontrollen. Dejtar du finns det en chans att du faller för någon som har väldigt god smak, som älskar bekvämligheter och som passar på att skämma bort dig lite.

 

Tvillingarna

Den här veckan är det bra om du är uppmärksam på all info som kommer i din väg kära Tvilling. Något viktig eller en särskilt detalj skulle kunna hjälpa dig i en specifik situation. Hemligheter kan avslöjas eller så är du den som väljer att dela med dig utav något som tidigare inte blivit sagt. Du kan också under den här perioden märka vilka som går att lita på, antingen i skolan, på jobbet eller bland dina vänner. Lita fullt ut på din magkänsla och ifrågasätt om något inte känns helt hundra. Att följa din intuition kommer dessutom höja ditt självförtroende och få dig att fatta rätt beslut. I relationer är det bra om du själv tar kommandot och är tydlig med dina gränser. Dejtar du någon lite halvhjärtat, frågar dig om det är värt? Just nu är du rykande het och ska endast ha det bästa!

 

Kräftan

Den här veckan kommer du lyckas bättre med dina projekt om du väljer att samarbeta mer med andra kära Kräfta. Allt ifrån kreativa saker, intressen till plugg och jobb. Det kan vara läge att börja bilda eller ingå i ett team där ni gemensamt kan bolla idéer och tankar. Tillsammans med människor kommer du att växa och du behöver också hitta din plats i gruppen, vilken roll tar du på dig t ex? Det är inte meningen att du ska bli allas mamma. Problem som dyker upp kommer du kunna lösa, speciellt när du är rak och ärlig. Någon kan anförtro sig till dig och berätta saker som förvånar dig. Är du singel kan du bli förälskad i någon som du inte har riktigt stenkoll på. Gör lite research, kolla upp vem personen är, bakgrund osv. Känns något oklart, så lita på din känsla.

 

Lejonet

Nu är det ett superbra tillfälle att satsa på långsiktiga planer, på utveckling, framtiden men inte heller glömma bort att få resultat kära Lejon. Du älskar att prestera och det kommer du verkligen kunna göra. Andra människor, särskilt människor som har inflytande, kommer kunna uppmärksamma dig och det du gör. Ett jobberbjudande kan dyka upp eller släng iväg ditt CV spontant till ditt drömjobb. Du behöver hålla dig framme och lyfta dina kunskaper och kompetenser. Nyckeln till ditt välmående ligger i att också nätverka med andra, vara social och få byta idéer med människor som gillar samma saker som du. Är du singel kan det vara på tiden att du jobbar mer med dina kanaler online. Uppdatera, förändra och se till att bilden utav dig blir rättvis.

 

Jungfrun

De trender som syns i ditt horoskop för veckan är utveckling, spirituell sådan kära Jungfru. Något oväntat kan komma i din väg, som verkligen berör dig och få dig att tänka till. Du kan hamna i samtal där du blir fascinerad över en grej som du själv vill testa på. Det kan hända att du måste ta ställning i en fråga, eftersom du eventuellt vill att ditt liv ska ta en ny riktning. Du gillar att hålla fast vid det du har och du vill gärna veta att saker kommer gå din väg men ibland måste du bara hoppa! Kasta dig ut och lita på att det löser sig, allt löser sig om det är det du vill göra. Är du singel kan du bli intresserad utav någon som är äldre, någon som har mer erfarenhet eller någon som är i en position över dig, t ex en chef/lärare.

 

Vågen

Du kan uppleva en del utmaningar som mest handlar om dig själv och dina egna mönster kära Våg. Kanske är du frustrerad över hur du hanterar vissa situationer men när ska du bestämma dig för att köra med nya strategier? Nu har du möjligheterna att verkligen göra de förändringar som du längtar efter. Du kommer växa som person, känna dig mer trygg i dig själv och vilja utforska nya områden i livet. Din andliga utveckling kan också bli aktuell och ett intresse kring livets alla mysterium kan uppstå. Har du en relation kan det vara ett superbra läge för er två att boka en resa, drömma er bort och hitta något gemensamt att se fram emot. Ni kan gå en kurs ihop eller vara spontana och upptäcka plaster som finns i er närhet.

 

Skorpionen

Den här veckan är det bra om du tar tag i de grejer som du inte är riktigt nöjd med i ditt liv kära Skorpion. Du har flow nämligen vad gäller både relationer och ditt sociala liv så se till att skapa utrymme för allt det som du tycker är roligt att göra. Det kan bli en hel del mingel och festligheter som spontant dyker upp, tacka ja! För övrigt vill du gärna ha balans och harmoni i din vardag. Hitta några små mysiga rutiner som du gör bara för din egen skull, oavsett vad det kan vara, men inget som ska kännas som ett måste eller krav. Du är peppad på livet och vill ha ut så mycket som möjligt. Har du en älskling kan ni komma varandra nära och diskutera saker på djupet, som berör er båda två.

 

Skytten

Nu kan du satsa på att hitta din plats och din roll i din egen vardag kära Skytt. Vad vill du ha mer av i ditt liv och vad är du beredd att ge upp? Du vill väldigt gärna hinna med och ha många järn i elden men är det rimligt? Nu kan du försöka se pusslet tydligare och få alla viktiga bitar på sin plats. Säg nej till sådant som egentligen inte spelar så stor roll. Då får du mer energi över till annat. Just nu bygger du upp dig själv, hoppa på wellnesståget och ge det en chans. Ditt kärleksliv kan bli magiskt under den här perioden. Är du tillsammans med någon kan ni bestämma er för att ta större kliv framåt och hamna på en ny nivå i relationen. Som singel får du inte missa någon som beundrar dig. Det finns potential i flera stycken nu.

 

Stenbocken

Du vill få saker gjort, helst igår och du ser verkligen till att vara effektiv kära Stenbock. Det är bra att din moral är hög och att du vill framåt men tillåt dig att koppla av och ta saker lite mer som de kommer. Just nu flyter det på som allra bäst när du gör saker med känsla, med lätthet och från hjärtat. Du kommer märka en skillnad när du slappnar av och låter det hända. Självklart ska du vara med och välja riktning men inte piska dig själv hårt. Njut och ha roligt längs vägen. Resan är också en del av målet. Du njuter väldigt mycket utav att också få ta hand om dig själv, känna dig ren, både i kroppen men också utanpå. Ta ett fotbad, kör nån detox eller välj att prova på healing. Har du en älskling kan ni tillsammans hitta på aktiviteter som känns bra, t ex promenader, joggning eller annan fysisk träning ihop.

 

Vattumannen

Den här veckan kan du vara extra uppmärksam på någon kvinnlig figur i din närhet som kan finnas där för dig kära Vattuman. Du kan omedvetet behöva råd, tips eller bara prata med någon som kan hjälpa dig i en viss situation. Mycket ifrån ditt förflutna kan göra sig påmint och frågetecken kan dyka upp. Det är verkligen på tiden att du rensar i ditt inre, släng iväg allt bagage och få perspektiv på vem du är och vad du vill göra. Din kreativitet kommer guida dig på vägen när det handlar om vilka val som är rätt för dig att ta. Släpp loss dina krafter och kör på ditt spår. På relationsfronten kan det gå undan. Singel idag, upptagen imorgon. Det kan svänga och innehålla en del drama. Kanske har du flera på tråden och inte vill du väl missa någon!

 

Fiskarna

Under den här perioden är dina vänner extra viktiga för dig kära Fisk. Se till att ha tid för dem, boka in, ring och va spontan, hör av dig till någon du inte träffat på länge, du kommer få massor utav energi och lust! Du kommer också vara en stor inspiration för flera i din omgivning. Ditt sätt att vara, uttrycka dig på och agera kommer kännas cool och du är någon många vill hänga med. Men, glöm inte bort dig själv. Du behöver en stund för digtid, läsa en bok, kolla en bra serie, ta ett bad eller gå en promenad själv. Rensa tankar och få nya fräscha istället. Är du singel kan det kännas något ensamt. Du vill gärna ha någon att mysa med i soffan men se det som ett utmärkt tillfälle för att ge dig själv all kärlek och stressa inte i något bara för att.

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..