HOROSKOP VECKA 19

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relationshoroskop: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Din största utmaning den här veckan är att fatta beslut, antagligen plötsligt och hastigt kära Vädur. Du kan känna att det är flera saker som står på spel, särskilt när det kommer till framtidsplaner och arbete/skola. Valen du gör kan vara avgörande och viktiga för dig. Men, du är produktiv, tar för dig, speciellt när det handlar om att kommunicera och få reda på grejer. Du kan också se en situation med nya perspektiv och vilja förändra till din fördel. Det finns ett flow när det kommer till att hålla i möten med människor, bli lyssnad på eller för att hitta ny och fräsch inspiration till något projekt. Är du singel kan någon som du flirtat med leda till en dejt eller romans. Skulle även kunna vara en vänskap som utvecklas och leder till något mer..

 

Oxen

Den här veckan kan du göra en del förändringar som handlar om din attityd, till dig själv men också mot din omgivning kära Oxe. Ditt förhållningssätt kan påverka flera bitar i ditt liv, både vad gäller relationer, partnerskap, förhandlingar, arbete osv. Kanske är det något mer specifikt som du vill bli bättre på för att underlätta vissa situationer. Det är på alla sätt utvecklande och otroligt givande och du kommer inse vilka fördelar du själv kan dra. När du fokusera på praktiska saker eller ägnar dig åt att t ex arbeta med händerna, kommer du märka ett lugn och nästan magiskt flow i livet. Ge dig den tiden om du vill koppla av. Nu är det bra att ta upp med din älskling vad du vill göra med ert förhållande rent konkret. Det kan vara dags att ta initiativ till något mer.

 

Tvillingarna

Spotlighten den här veckan kommer ligga på en del processer som finns inom dig kära Tvilling. Du märker att allt inte är tipp topp och att det finns t ex personer i ditt liv som har gjort sitt. Det är nu upp till dig att släppa taget eller förlåta, men viktigt är att du går vidare. Nya möjligheter att connecta med andra människor kommer definitivt att finnas men en sak i taget. Du kan få ut mycket av att meditera, yoga eller testa något nytt som t ex frigörande dans. Det kommer hjälpa dig att kunna rensa och se klart på ditt liv. Ditt Ess är att du lyckas vinna andras uppmärksamhet och stöd. Va uppriktig och ärlig med vad du behöver, du kommer få det. Kärleken kan kännas pirrig, du kan bli förälskad eller bara ägna dig åt att flirta!

 

Kräftan

Du är inne i en superviktig period som rör din framtid, dina drömmar och mål i livet kära Kräfta. Om du tidigare haft saker klart för dig, vad du vill, vad du vill uppleva, hur du vill leva osv, så kan du behöva se över den listan och se vad som inte längre känns relevant. Det kan vara på tiden att göra en ny, gör en moodboard t ex. Vad får dig att bli glad? Vad får dig att må bra? Hur vill du egentligen leva ditt liv? Stanna upp och se hur du arbetar för att faktiskt uppfylla dina stora drömmar. Står det stilla är det läge att agera. Dina vänner eller andra nätverk kan vara stora inspirationskällor. Använd dina nattliga drömmar som guidning eller va uppmärksam på tecken som kommer i din väg. I kärleken är du tolerant och visar omtanke för din älskling/dejt.

 

Lejonet

Nu gör du bäst i att investera i dig själv, bilden om vem du vill vara och vad du vill uppnå kära Lejon. Här handlar det både om hur andra ser dig men också hur du ser på t ex självrespekt. Olika områden i livet kan dra i dig och för egen del är det viktigt att du sätter upp gränser, i alla fall mot andra människor. Och se till att du fokusera på det som gör dig glad och på de mål du har satt upp. Du vill känna dig fri, men för att komma dit du vill krävs det en del ansträngningar från din sida. Vad är du redo att offra, i tid? Försök få alla bitar på plats. Det kommer hjälpa dig att visualisera dina högre drömmar och det du lever för, när du ska kämpa. Har du en relation kan det vara spännande att börja med någon aktivitet tillsammans eller umgås mer med varandras vänner, få syn på nya sidor och egenskaper genom andra.

 

Jungfrun

Det här är en grym tid för att upptäcka vad som gör dig glad och lycklig kära Jungfru. Nu kan du uppleva känslor, situationer och människor på en helt ny nivå och som tar dig bortom alla föreställningar om livet. Du vill ha ut mer av allt, vara mer spontan, åka på äventyr och kliva ur din komfortzon även i vardagen. Någon speciell person kan finnas där för dig, leda dig in på en ny väg och öppna dörrar som innehåller nya förutsättningar för dig, be ready. Fundera på vad du har för visioner. Nyckeln till ditt välmående ligger också just nu i att prestera och visa upp dina talanger. Vad är du bra på och hur framför du det till din omgivning? I kärleken är du mer allvarlig och du vill ha direkta svar. Dejtar du någon ser du till att mjölka personen på mål och planer om framtiden. Du vågar inte ta några risker direkt.

 

Vågen

Den här veckan fortsätter att handla om förvandlingar på det djupare planet kära Våg. Även vad du värdesätter i livet kan förändras och du kan vilja ta ett helt nytt fokus. Någon i din närhet kan ge dig andra alternativ eller öppna en ny väg för dig. Det rör framför allt din ekonomiska situation och hur du hanterar pengar. En investering i någon form kan vara på sin plats kanske? Du kan bli sugen på att slå dig ihop med en affärspartner eller så kan ett lockande erbjudande dyka upp. Gemensam ekonomi kan bli aktuellt trots att du ännu inte riktigt kan se precis hur. Dina bästa tillgångar är hur du bemöter nya personer och hur villig du är att se saker ur ett större perspektiv. Döm ingen efter utseende eller status, se vad som uppstår.

 

Skorpionen

Den här veckan är det bra om du planerar långsiktigt, speciellt när det kommer till betydelsefulla relationer kära Skorpion. Det kan vara en kollega, samarbetspartner, en vän eller någon som du har en djupare relation med. Du har ett tydligt finger med i spelet för hur ni ska utveckla det ni har just nu så fundera på vart du själv står. Positivt är att du har chansen att kunna påverka människor, få dem med på dina små upptåg. Du är nämligen väldigt poppis och någon andra väljer att anförtro sig till. För din del är det bäst om du också kan se dig själv, mer utifrån, hur du agerar och hanterar det som kommer i din väg. Kanske är du inte helt nöjd med din framtoning? Läge att förändra i så fall och du kan lyckas rackans bra.

 

Skytten

Veckan ger dig möjligheter till att förändra saker på din arbetsplats eller i skolan kära Skytt. Om du haft en strategi som inte fungerar, bryt den och hittar en ny. Även genombrott inom karriär och plugg kan förekomma, så länge du är ärlig och säger vad du vill, hur du vill ha det, ditt syfte osv. Du kan tvingas att fatta vissa beslut eller välja en annan riktning. Ett samtal med en chef/lärare kan ge dig nya direktiv och också lätta på en del bördor. Ta den chansen och utvecklas med det som dyker upp. Du är extremt bra på att medla och kompromissa. Människor bara älskar hur du lägger upp saker och att få din vilja igenom verkar vara det minsta problemet. I kärleken kan det hända väldigt mycket och det kan gå fort. Är du redo att satsa allt nu?

 

Stenbocken

Det är nu du har kraften och möjligheten att påverka ditt liv i den riktning du själv önskar kära Stenbock. Livet leker hos dig, om du släpper den sidan till. Ge dig hän och inte hänger upp dig på småsaker eller på en massa jobb/studier. Du kan bli berörd av händelser som går rakt in i ditt hjärta och där du tillåter dig att känna fullt ut. Det kommer absolut ha en positiv effekt på ditt liv och hur du väljer att se på situationer eller grejer. Du tar det mer chill än vanligt och passa på att umgås med människor du gillar. Ta er ut, gå på barer, konserter, teatrar eller stand ups. Det kommer bli amazing! Glöm inte bort att träna och att hitta bra rutiner som också stärker dig i vardagen. Se till att sova, äta och få en bra översikt över ditt liv. I kärleken kommer du må som allra bäst när du känner att du kan göra något för antingen din älskling eller dejt.

 

Vattumannen

Veckan erbjuder dig att fokusera på ditt hem eller tillvägagångssätt vad gäller att hitta ett nytt kära Vattuman. Är det kanske dags att flytta hemifrån? Vilka möjligheter har du och vad kan du tänka dig? Kolla upp dina chanser att bo i kollektiv eller inneboende hos någon. Om du har ett stadigt boende kan det vara andra grejer som blir centrala, t ex att få till en mer harmonisk stämning. Det är detaljerna som gör att du trivs, att det är personligt och något som får dig att verkligen kunna slappna av. Tänk på att all återhämtning oftast äger rum där du bor. Några nya inredningsprylar kan piffa till och göra ditt hem nästan magiskt. När du gör dina val är det extra viktigt att du gör det utifrån vad ditt hjärta säger. Tänk på att det som får dig att reagera har något som det andra inte har.

 

Fiskarna

Den här veckan kan det vara lämpligt att boka in en mindre resa, en weekend eller bara göra ett äventyr över en dag kära Fisk. I nya miljöer hittar du inspo och utvecklas som allra bäst. Även om det är kopplat till arbete/studie så kommer du ha glädje av att vara borta från dina vanliga rutiner och platser. Du kan träffa nya människor som ger dig kickar i livet, på flera plan och där du kan knyta band för evigt. Så länge du är nyfiken på en situation, på ett möte eller där det händer, så har du allt att vinna. Du är också grym på att förhandla eller prata för din sak. Finns det något du vill bolla med andra eller ha igenom? Gör det! Om du öppnar dig för någon i din närhet, en vän, syster eller mamma så kan responsen överraska en hel del åt det positiva hållet. Du kommer känna att det flyter bättre och att du får höra det du behöver för tillfället.

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..