Veckan ungefär

Vi inleder den här veckan med kvadraturer, vilket kan vara något utmanande ibland. Allra helst kan vi tänka på att inte förstora upp saker, eller göra en höna av en fjäder. Stanna upp innan vi agerar, räkna till tio eller vad ni har för knep, innan vi bara måste säga vårt. Slutet på veckan är betydligt mer intressant men jag lägger ut inlägg om det efter hand. Månen är i alla fall i Vattumannen som får oss att bli attraherade av eller nyfiken på något nytt, något ovanligt. Vi gillar att diskutera och håller en intellektuell nivå istället för att gå in i vår känslogegga. Kan vara mer ytligt men ändå roligt och givande. Vi kan se på framtiden ur ett annat perspektiv och kör inte med så inrutade beteenden. Fördelar är såklart aktiviteter i grupp! Online projekt, sociala medier generellt. Det är ju härligt med lite kontakt!

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..