Follow your flow

Väduren

Nu har du möjligheten att be om något extra, speciellt i karriärsammanhang. Kan vara högre lön, en annan typ av tjänst eller en utbildning som lockar och kan ge dig högre status!

 

Oxen

Det kan vara en bra idé att tänka om i ett projekt, och faktiskt våga dra det längre än du tänkt, allt kan hända och du kan bli uppmärksammad för insatsen!

 

Tvillingarna

Det är läge att kasta dig ut i det okända, åtminstone vad gäller ditt känsloliv. Rensa och tillåt dig att uppleva ditt inre, du kan hitta värdefulla tillgångar i dig själv!

 

Kräftan

Nu får du tillfälle att komma någon nära, kan vara vilken relation som helst men där du känner att det behövs en utveckling för att komma vidare!

 

Lejonet

Din attityd kan bli avgörande för vilka dörrar som öppnas för dig nu. Glöm inte bort att alla människor kan bidra med något på ”din resa” här!

 

Jungfrun

Nu vinner du ingenting på att hålla tillbaka eller på att inte lita till din egen förmåga. Dina chanser att växa och dra saker till nya nivåer är magic!

 

Vågen

Någon i din närhet kan guida dig kring din budget eller om du har funderingar på att investera. Räkna med att du får se riktigt bra resultat!

 

Skorpionen

Du kan träffa någon som kommer påverka dig mer än vad du kanske vill. Själsligt band kan vara orsaken och du får möjligheten att fånga ögonblicket!

 

Skytten

Nu är det läge att se över dina rutiner och din ekonomi för att kunna organisera allt och få in mer flow och kunna luta dig mot en stabil grund!

 

Stenbocken

Självförverkligande är det som står i centrum hos dig! Are you ready? Om inte nu, när ska du våga satsa på dig själv och på det du drömmer om?

 

Vattumannen

Nu får du chansen att släppa på det förflutna och istället uppleva en känsla av frihet – att det är du som bestämmer – vem du vill vara!

 

Fiskarna

Nu dra du fördelar av att snacka i en situation istället för att gå igång känslomässigt. Ditt självförtroende kan få sig en knuff uppåt efter det!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..