Merkurius!

Idag möter Merkurius vår överraskningsplanet, han som står för plötsliga insatser, som alltid sticker ut och aldrig följer alla andra, pratar om Uranus. De ses för sista gången, åtminstone under min livstid, i Väduren. Väduren är ju entreprenören, som vill köra sitt eget race, som är orädd, som absolut satsar, hälften vågat, hälften vunnet. Idéer idag kan leda till något större. Samtal kan gå i en mer nytänkande anda. Lösningar kring projekt eller situationer kan komma idag.

Imorgon försvinner Merkurius in till Oxen istället. Här kommer vi ju ner på jorden, det är sunt förnuft som gäller. Vi är mer inriktade på alla våra sinnen och vill såklart få utrymme för dem, i olika grader. Oxen är lite så, slow, en sak i taget, och det kan bara bra nu, att fokusera verkligen på en grej åt gången. Så länge vi inte fastnar eller tänker smalt. Men bra för att meditera och komma ner i varv.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..