HOROSKOP VECKA 20

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relationshoroskop: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Den här veckan kommer verkligen kickstarta och du ges möjligheten att styra upp ditt liv grundligt kära Vädur. Se till att göra en prioriteringslista, vad vill du göra nu, om en månad men också om ett halv år? Nu behöver du vara konkret och tydlig för att lättare sträva mot målen. Det bästa du kan göra är att sätta upp delmål och en steg-för-steg metod. Om du är sugen på att ändra dina rutiner eller något i din vardag så kan det vara lämpligt att även på kontroll över den biten. Du njuter av att ha och följa en plan. Det är bra tajming också för att vara social, träffa vänner, gå på grannträffar eller liknande. Att träffas och äta tillsammans, antingen på en restaurang eller över en picknick kommer definitivt att få dig på bra humör.

 

Oxen

För din del är den här veckan verkligen en språngbräda ut i livet och kanske också i det okända kära Oxe. Nymåne i ditt tecken ger dig möjligheten till en ordentlig nystart och chansen att börja om, skriva ett nytt kapitel så att säga. Och frågan är ju vad vill du börja med? Ett tips är att ha en grundidé men att vara öppen för förändringar. Det kan bli lite hur som och då är det viktigt att du vågar följa vägen som öppnar sig för dig. De mål du ska sätta handlar inte bara om nästa vecka utan ett helt halv år framåt i tiden. Tänk utanför boxen och ta gärna stora kliv ifrån din komfortzon. I slutändan kommer du uppskatta det och dessutom växa som människa. Hitta tid för att arbeta praktiskt och konstnärligt, det kan inspirera dig till något oväntat.

 

Tvillingarna

Den här veckan kan du komma till en stark insikt i livet kära Tvilling. Du behöver ibland gå igenom saker, situationer, människor, och se vad som faktiskt få dig att må bra på riktigt, och det som inte gör det, kan det vara dags att säga hejdå, en gång för alla. När du låter det gå, släpper taget så kan det till en början kännas sorgligt, trots att det inte ger dig något, men du får tänka såhär; du skapar utrymme för nya möjligheter även om de inte kommer nu med detsamma. Visualisera vad du vill ha. Nya blad behöver skivas i ditt liv och du är såklart med och forma hur de ska se ut, du är manusförfattaren i din egen film. Ägna dig inte åt tidsfördriv, försök istället lägga fokus mer på din kreativitet, på musik, konst, poesi, foto, något som känns positivt.

 

Kräftan

Den här veckan kan du äntligen märka av att du får den push som du behöver i livet kära Kräfta. Det blir ett utmärkt läge för att förstå dig själv, din utveckling och vart du är på väg någonstans. Tillsammans med andra kan du göra och förändra mycket. Både din egen livsstil och den du skapar med vänner, partner eller människor runt dig. Du kan använda dig av olika kanaler för att nå ut eller för att få folk med dig ”på tåget”. Hitta en bra balans mellan att samarbeta och ge efter för andras förslag och va tydlig med hur du vill ha det, vart du vill komma och vilka drömmar du har. Det kan bli aktuellt med ny teknik i någon form, antingen som du själv använder för ett bättre syfte eller som introduceras på ditt jobb eller i skolan. Skapa utrymme för att också stänga av allt ibland.

 

Lejonet

Den här veckan ser till att leverera med storm kära Lejon. Framför allt handlar det om din bild utåt, din status och det som gör dig poppis. Nu ska du sätta skyhöga mål, sikta så högt du bara kan! Låt inga tankar begränsa dig eller göra dig mindre. Du har på papper vad du kan, använd det och använd också ditt nätverk, dina vänner, kollegor eller familj som stöd. Relationen till män kan komma att bli mer central och du får en chans att visa gränser eller sätta ner foten. Kan vara din pappa, en bror eller pojkvän, vän. Någon som behöver veta vart du står och kanske även behöver bli tillsagd ordentligt. Lita på ditt omdöme och på din förmåga. Människor med inflytande har ett gott öga till dig och lyfter gärna fram dig om de kan.

 

Jungfrun

Den här veckan har du nu chansen att så dina frön så att de växer och utvecklas precis som du vill kära Jungfru. Du vill framåt, du vill att det ska hända saker, du vill ha action och det ska du få. Gör upp en visionboard och skriv det du vill ha mer av i livet. Du lockas till att lära dig mer och framför allt nya, intressanta och spännande saker. Samtidigt som du vill upptäcka något nytt, vara på resande fot, hänga med på äventyr. Det kan spreta lite och det är bäst om du gör en tydlig plan, för egen del. Nu handlar inte den planen endast om nästa vecka, nästa månad utan faktiskt hela sex månader framåt. Hur ska du ha det? Vad säger hjärtat och magkänslan att just du ska göra?

 

Vågen

Den här veckan innehåller en Nymåne, och för dig faller den i ditt mystiska åttonde hus kära Våg. Det handlar om möjligheten till en förvandling, transformation och att utvecklas såklart. Är du redo att ta steget? Du kan lika väl bli nyfiken och djupdyka i ett hett ämne. Vara mer intresserad av sex och vad det gör med dig, kanske är det ett område i ditt liv som du vill förändra? Har du issues med den biten kan mycket känslor komma till ytan och skapa helt nya förutsättningar. Ett tips är att hitta strategier som funkar för dig. Hur vill du ha det, i ditt inre? Vad är glädje för dig och hur hittar du dit? Jag vet att det blir djupt men så är det med åttonde huset, Skorpionen styr och vill ner till botten, för att bygga upp nåt fräscht igen!

 

Skorpionen

Detta är en awesome vecka för att förhandla, förmedla och för att skapa nya härliga kontakter med människor kära Skorpion. Kanske inte din favvosyssla men nu kan du bli en fena på att orientera dig i sociala kretsar. Du kommer vara omtyckt, särskilt uppskattat är din uppriktighet och den dragningskraft du trots allt har på andra. Nu gäller det ju även att fundera på, vad är det för relationer du vill ha? Både med vänner, kollegor, studievänner eller när det kommer till kärleksaffärer. Sätt upp mål, och nu pratar vi långsiktiga mål! Att det är en Nymåne i ditt relationshus gör att du faktiskt har hela sex månader på dig att lyckas med ditt uppdrag. Men börja nu, va alert! Du har så mycket att vinna på att bygga broar i ditt liv.

 

Skytten

Börjar du känna av att du vill saker mer på allvar nu kära Skytt? Allt ifrån att satsa och ge av dig själv i jobbsammanhang eller om du pluggar, engagera dig och få ett större fokus. Du kommer ju ges den här möjligheten, att verkligen få ta hand om dig själv. Det faller en Nymåne i ditt sjätte hus vilket då blir naturligt att rycka upp sig och börja följa vissa mönster och rutiner. Självklart betyder det att du ska se till dina egna behov, men också anpassa det efter andras, ett ge och ta helt enkelt. Du trivs med att vara hjälte, att få bidra i det större perspektivet, så passa på nu, välgörenhet, anmäla dig till organisationer som arbetar med det ditt hjärta slår extra slag för. Du har flow med relationer, flow när det gäller att kommunicera och knyta nya kontakter. Kan bli en värdefull tid.

 

Stenbocken

Den här veckan erbjuder dig en riktig nystart inom områden som enbart har med nöjen, lust och passion att göra kära Stenbock. Du som bara vill jobba och slita behöver nu fokusera på vad som ger dig avkoppling och njutning i livet. Det är definitivt en bra tid för att sätta upp mål som rör exempelvis dina intressen eller en buisness som du driver. Kan vara läge att köra igång en verksamhet kring ett ämne som du bara tidigare kunna drömma om. Är det din tur nu att satsa på den kreativa sidan hos dig själv? Ja såklart! Det är showtime, helt rätt period för att synas och höras i olika sammanhang. Människor vill ha mer av dig. Du har flow när det kommer till att få hjälp eller stöttning av andra. Speciellt dina kollegor eller studievänner kan bidra mer än vad du kanske anar.

 

Vattumannen

Den här veckan kan du bli överraskad av dig själv kära Vattuman. Du vill alltid framåt, alltid förändra världen men också din egen. Nu handlar det om att du kan få nya perspektiv på ditt liv, åtminstone ditt inre känsloliv. Det kan vara starka känslor med i bilden, som du väljer att släppa eller ta ett tydligt steg ifrån. Du kan välja att istället ta en ny riktning och börja fokusera mer på dig själv, dina behov och på vad som får dig glad. Behöver du reda ut något med nån som står dig nära? Eller bara säga din åsikt, för att det ska kännas bättre? Lätta på ditt hjärta. Nyckeln är att lita på din förmåga och säga precis så som det är eller som du upplever det. Det finns inget rätt eller fel. Otroligt fin period för romanser, för kärlek, passion och allt som du älskar!

 

Fiskarna

Den här veckan får du chansen att verkligen suga åt dig ny inspiration kära Fisk. Antagligen har du varit väldigt aktiv den senaste tiden, hängt med vänner, kommunicerat och låtit det flyta på i en önskad riktning. Nu kommer äntligen Nymånen, som handlar om precis samma teman, men det är tajm att börja sätta upp mer tydliga mål kring vad du vill. Är du intresserad av att köra igång något nytt, via sociala medier t ex? Blogg, vlogg, pod, allt som pekar på att du får din röst hörd. Du som är poetiskt lagd, kan välja att dela med dig av din musik, texter eller konst och då kommer du nå ut med din grej. Men det gäller att göra slag i saken, tro på dig själv och gå all in för ditt projekt. Ta hjälp av människor i din innersta krets, du kan annars missa ett guldkorn som dessutom spelar alla korten helt rätt.

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..