Nymåne i Oxen

Imorgon kan ni återigen göra er redo för en Nymåne, (alltså för en nystart i livet), som faller mellan 24-25 grader i Oxens tecken. Nu kan vi enklare blir medvetna om hur vi lever, vad vi väljer, allt ifrån hur vi kanske äter, klär oss till metoder som vi använder. Är det hållbart? Dels hållbart för vår kropp, men också tänka på att ta ett större ansvar för vår jord. Vilka konsekvenser kan det ha i längden och vad är vi beredda att förändra eller göra på ett nytt sätt? För att också få känslan av att allt hänger ihop. Vi kan verkligen dra nytta av vår natur för att hitta vägar till vårt inre eller för vårt välmående. Oxen är starkt kopplad till natur och till jorden generellt. Va extra vaksamma på det ni har omkring er, som dessutom inte kostar något, förutom er närvaro och uppmärksamhet. Det kan vara på tiden att hitta det där magiska.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..