Follow your flow

Väduren

Försök att slå dig samman med människor som delar dina intressen eller värderingar. Undvik dem som tar för mycket av din energi!

 

Oxen

Nu gör du bäst i att stå fast vid din åsikt och vid dina mål. Din uthållighet kommer verkligen att löna sig, speciellt när det kommer till karriär, studier eller buisness!

 

Tvillingarna

Det är väl dags att börja upptäcka något nytt för din del? Kanske en ny stad, ett nytt land eller bara få inspireras av olika livsstilar.

 

Kräftan

Du kommer definitivt att vara motiverad att få din vilja igenom, oavsett nu. Dessutom går du all in för att visa vad du vill ha i sängen!

 

Lejonet

Nu är du mer villig att jobba för att få de relationer du vill ha. Om du är singel kan du bestämma dig för ge dig i ett förhållande.

 

Jungfrun

Du kommer må allra bäst av att hitta en fungerande livsstil där du får en bra balans mellan träning och njutning i livet.

 

Vågen

Nu är du verkligen på hugget och het som få! Men nöj dig inte med vilket sällskap som helst, tänk efter ett varv innan du ger dig in i något!

 

Skorpionen

Fokusera på att använda din energi rätt och få utlopp för de känslor som dyker upp. Du kan behöva space. Hitta en bra och skön plats utomhus!

 

Skytten

Nu kan du ha heta möten och spännande diskussioner. Det kan vara på tiden att du ägnar dig mer åt att faktiskt skriva och förmedla dina åsikter vidare i någon form!

 

Stenbocken

Läge att scanna av vad du kan tjäna pengar på! Har du större utgifter kan du se över dina möjligheter till ett extra jobb, du har goda chanser!

 

Vattumannen

Nu kommer du få saker att hända! Det kan gå för fort fram, sakta ner då, se till att inte bli sjuk utan använd energin till att vara produktiv!

 

Fiskarna

Lita på din magkänsla och på det som ditt inre vill säga dig. Skapa tid för kreativa stunder där du kan få utrymme för att reflektera över dagen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..