Is this love

På söndag byter härliga och romantiska Venus tecken till Kräftan. Det här är en utmärkt position för att ta hand om sig själv och sitt känsloliv. Kan vara svårt att visa sin sårbarhet men det blir otroligt vackert när vi gör det. Vi visar gärna för vår omgivning vad de betyder för oss och hur mycket vi faktiskt bryr oss. Kräftan är väldigt bra på att vårda, ta hand om, särskilt att ta hand om andras känslor. Nu kommer vi uppskatta att umgås med familjen, med nära vänner, släktingar eller viktiga personer i våra liv. Att ses och äta tillsammans kan vara en bra ingång. Picknick eller grillhäng! Vi lyckas visa vår kärlek allra bäst när vi känner oss bekväma och säkra i en relation. Helt klart är detta en period då vi vill vara exklusiva med romantiken.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..