All day long

Från och med nästa vecka kommer Solen svepa förbi i Tvillingarnas tecken och göra oss väldigt nyfikna på livet! Vi kommer älska att träffa nya människor, ha spännande diskussioner och dessutom har vi ett betydligt öppnare sinne när vi samtalar. Kortare resor så som weekends kan komma på tal. Längtan efter att få upptäcka och dra på äventyr blir extra stark. Festivaler, strandhäng och partyn är prion eftersom vi definitivt vill ha roligt, helst hela tiden, non stop.

Nu är det bra att hitta t ex någon att träna tillsammans med. Kan vara din vän, älskling eller varför inte dejt? Se till att få utlopp för all energi som Tvillingar har. Det måste ju vara lite skoj också.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..