HOROSKOP VECKA 22

Reklam för konsultationer

För info om personliga/relationshoroskop: nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Det händer mycket runt dig just nu kära Vädur. Antagligen så blir det en hel del kommunikation via både mail, sms men även i vardagen, att du är omgiven av människor som gör dig glad. Den här veckan kan du avsluta ett projekt som kan vara kopplat till antingen studier, kurs eller egen verksamhet. Du kan också välja att stänga en dörr i ditt liv, som mer har att göra med sättet du lever på, din livsstil liksom. Att du istället söker något annat, mer hållbart och som samtidigt kommer ge dig mer energi och glädje. Det kan komma väldigt plötsligt och det gäller att dras med i energin. En kvinna i ditt liv kan bli ett utmärkt bollplank eller stöd när du själv tvivlar eller vill ha någon att prata ut hos. Är du singel så är det bästa tipset att ta väl hand om dig själv istället för att famla runt.

 

Oxen

Den här veckan kan vara en vändpunkt för dig, åtminstone i ditt inre kära Oxe. När känslor kommer till ytan är det bästa du kan göra att acceptera dem, även om det i stunden känns obehagligt. Du kommer kunna nå nya höjder i din egen utveckling och förstå dig själv och dina behov bättre. Det blir enklare för dig att också fatta beslut som är till din fördel. Passa på att göra det som du är bra på, att njuta. Det är viktigt att du får in tillfällen till att bara slappa, ta en promenad i din takt, lyssna på musik, laga en grym middag eller bjud över vänner för att gemensamt fixa. Det är bra läge för dig att t ex boka in en weekend resa eller åka iväg på spa över helgen. På kärleksfronten är du öppen och nyfiken av dig. Du dejtar gärna flera samtidigt.

 

Tvillingarna

Den här veckan blir det intressant för dig att titta närmare på dina intima eller professionella relationer kära Tvilling. Fokus kan ligga på hur ni ska komma vidare, vad funkar, vad funkar inte? Ger du mer än du får tillbaka eller är det tvärtom? Fundera också på vad det är du söker i relationer, varför du väljer en viss typ av människor. Väljer du från hjärtat eller för status t ex? Du kan också få en klarare bild om vem du själv är och speciellt dina egna behov. Ger du dig själv det du behöver? Om inte så kan det vara lämpligt att börja, NU! Annars är ju det här en riktigt härlig tid i ditt liv där du verkligen ska ta för dig av allt som kommer i din väg. Ingen idé att tveka, hoppa på tåget bara! Du har en förmåga just nu som din omgivning uppskattar.

 

Kräftan

Den här veckan kommer du ha ett stort behov av att få ordning och struktur kära Kräfta. Du vill få bort allt som bara tar energi i ditt liv. Kan det vara läge för en liten utrensning kanske? Se också över dina vanor och rutiner. Hur funkar det egentligen? Nu kan du få oväntat stöd om du ber om det, särskilt på jobbet eller i skolan. I övrigt är du mest sugen på att bara vara. Du kommer få ut mest av dagarna om du följer flödet och det som dyker upp. Att du inte planerar allt för mycket eller försöker vara din omgivning till lags. Gör det som du känner att du behöver för att utvecklas eller för att slappna av. Det är inget bra läge att börja med massa nya projekt. Är du singel har du ett riktigt bra utgångsläge. Men du behöver ta för dig och visa vad du vill, om du nu vill något särskilt.

 

Lejonet

Den här veckan kan en annan del av dig komma fram kära Lejon. Du kan verkligen släppa på dina känslor och bli extremt ärlig. Innan du bara går loss och delar med dig av din känslogegga kan du fundera ett extra varv på hur det skulle kunna tas emot… Drama är den andra sidan av myntet, men det är en balansgång. Klart att du ska kunna vara ärlig! Du kan också få uppmärksamhet lite oväntat, över ett projekt du pysslat med på sistone. Detta är en period då du är villig att testa nya saker och gå utanför dina egen komfortzon. Du inspireras lätt av dina vänner eller människor som du hänger med i något gruppsammanhang. Tillsammans kan ni ha galna idéer men som är nödvändiga för utveckling. Satsa stort! Du har det i dig, framgång!

 

Jungfrun

Veckan kommer erbjuda dig att öppna upp dina känslor och förtydliga hur du känner kära Jungfru. Alternativt så engagerar du dig i din bostad, kanske flyttar, köper, säljer, renoverar. Ett projekt kan nå sitt slut gällande hem eller djupare känslomässiga behov. Samtidigt har du fokus på din karriär, buisness eller på ditt plugg nu. Du är redo att ta stora steg framåt på den vägen som lovar något större. Har du kollat upp vilka kontakter du kan dra i? Även nätverk och sociala kanaler kan hjälpa dig att kicka igång eller för att få det du behöver. Just nu letar du efter en balans mellan att ”jaga” lyckan i framtiden och att ta dagen som den kommer, stanna upp och reflektera. Du vill ju såklart ha båda delar och det gäller att inte bli frustrerad när du väljer den ena framför det andra. Håll fokus!

 

Vågen

Den här veckan kan det dyka upp möjligheter kring ett projekt som du arbetat med under en längre tid kära Våg. Att du på något sätt knyter ihop säcken. Nu är du också nyfiken på att upptäcka något nytt i din närhet eller dra iväg på en kortare resa. Men du vill ha action! Det här är generellt en period som innehåller flow och massvis med positiva händelser. Ser därför till att påverka saker i den riktning som du själv önskar. Sitt inte och väntar menar jag. Ta för dig och gör det med besked. Du kan nästan få en magisk upplevelse av att känna dig mer levande. Allt som bara är samma hela tiden kommer verkligen trötta ut dig. Allt du gör, gör det på ett nytt sätt, med nya ögon och vakna till. I kärlekslivet står du stadigt oavsett status, du vet vad du vill och vad du inte alls vill.

 

Skorpionen

Nu hamnar spotlighten i veckan på att hitta nya möjliga inkomstkällor eller att se över hur du arbetar kära Skorpion. Har du bra koll på din budget? Eventuellt har du levt lite utöver dina tillgångar, men då får du ett läge att styra upp det helt enkelt. Att få en överblick kommer kännas fantastiskt skönt för dig. Kan också vara till din fördel om du ser över dina prioriteringar i livet och i din vardag. Vad är egentligen viktigt? Hur värdesätter och respekterar du dig själv? Häng gärna ute i naturen för att ”självläka” eller för att stärka dig själv. Någon person i ditt liv som har inflytande kan vara till riktigt stor hjälp. Om du kommer på något som du specifikt vill ha vägledning kring, dra dig inte från att be om stöttning, kan även vara ekonomiskt.

 

Skytten

Den här veckan kan du få starka insikter som handlar om din utveckling och självständighet kära Skytt. Du har antagligen på egenhand lyckats ro ett projekt i land och känner dig väldigt stolt. Din tro på din egen förmåga kommer därför att höjas och du får lättare för att fatta beslut som rör dig själv och din framtid. Ingenting känns omöjligt eller oövervinnligt! Och så är det ju, när du är modig och vågar, när du satsar, då får du utdelning. Det här kan verkligen vara värt att fira med vänner och bekanta. Du styr gärna upp sociala träffar och mingel, sätt i gång bara. Låt alla vara med och bidra eller engagera sig. Det är heta vibbar i luften, äkta känslor och du känner en stark tillhörighet. Relationsmässigt kommer odjuret fram i dig och du är villig att öppna dig!

 

Stenbocken

Den här veckan kan du bli medveten om hur du driver dig själv i olika situationer där du egentligen borde backa kära Stenbock. Du kanske måste släppa taget över något eller någon, ta emot en förlåtelse och gå vidare. Känns det tungt? Då ska du veta att något betydligt bättre väntar dig, don’t worry! Det är väldigt passande för dig att t ex prova healing. Du mår bäst av att få flow i din vardag, laga bra mat, hitta träningsrutiner som funkar och glöm inte bort att hämta ny energi och kraft. Det kommer finnas flera tillfällen som innebär festligheter och mingel. Prioritera dina nära vänner om du vill ha roligt! Är du singel kan detta vara en magisk tid. Du kan träffa någon när du allra minst anar det, någon som har precis det där som du söker.

 

Vattumannen

Den här veckan kan du behöva prioritera ett projekt som varit gruppbaserat sedan en tid tillbaka kära Vattuman. Ni kan nå ett slutmål eller vara klara med er produkt. Du kan också börja granska dina sociala kanaler och profiler lite extra. Vad är det för bild du ger? Är det du eller ”låtsas” du bara vara någon? Du kommer vilja vara mer äkta och connecta med människor som är mer som du. Där ni kan ha intressanta diskussioner och inspirerar varandra, till och med påverka varandras drömmar och livsval. Detta är generellt en tid då du verkligen vill leva ut just dina stora drömmar. Och det är på tiden att du tar din inre röst på allvar. Vad är det som hindrar dig från att go all in? Det är nu det kan hända, allt det där magiska. Lägg fokus på dig och din passion!

 

Fiskarna

Den här veckan kan det bli fokus på något du länge kämpat för inom ramen för arbete/plugg eller egen buisness kära Fisk. Någon kan komma med ett erbjudande som du inte kan tacka nej till eller så är det du själv som valt att kanske avsluta för att gå vidare till nästa steg i utvecklingen. Du vill definitivt framåt och framför allt uppåt! Ingenting kommer kunna stoppa dig från att välja den vägen som du drömmer om. Men du vill också hinna med din familj och vänner. Det är en bra tid för att vissa alla runt omkring vad de betyder för dig. Du har lätt för att ta till dig andra och deras problem. Glöm inte bort dig själv i det här. Det är din tur att också ha roligt och njuta av livet. Tacka ja till festligheter! Relationsmässigt har du allt att vinna på att vara ärlig och öppna ditt hjärta.

 

Foto: instagram.com/girly.inspo

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..