HOROSKOP VECKA 23

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relationshoroskop: nathaliebram@hotmail.com

 

Väduren

Det är verkligen en underbar tid för att umgås med människor i avslappnade miljöer just nu kära Vädur. Du har möjligheten att utöka ditt eget nätverk, träffa personer som du klickar med och där ni delar både intressen och värderingar. Ett gemensamt engagemang i grupp skulle kunna leda dig in på spår som öppnar nya dörrar i ditt liv. Samtidigt kan du se dina planer i ett större perspektiv och det blir tydligt vad du strävar mot. Någon nära vän, syster eller din mamma kan påverka dig till att fatta ett klokt beslut. Det kan handla om hur du tar dig fram t ex på sociala medier eller jobbar med ny teknik för att utveckla andra färdigheter. Se till att samarbeta med andra, det kommer vara lönsamt. Har du en relation kommer du prioritera den och plocka fram dina mjukare sidor, det uppskattas!

 

Oxen

Veckan erbjuder dig att se det enkla i livet och samtidigt fatta kloka prioriteringsbeslut kära Oxe. Där du lägger din energi, där växer det snabbare. Om du jobbar mot en konkret mål eller dröm, se till att dela upp allt du gör i mindre delmål. Det kommer motivera dig när du hela tiden ser resultat. Ibland behöver saker bli greppbara. Satsa också på att lyfta fram dina talanger eller egenskaper som sticker ut. Hur kan du använda dig av dem? Ser du ditt eget värde och vad du faktiskt kan? Be dina vänner hjälpa dig att t ex göra en lista över allt som du är bra på, om du vill ha input och inspiration alltså. Det är tydligt att du vill framåt och utvecklas, förändra och vara mer delaktig, antingen på jobbet eller om du har någon egen verksamhet. På kärleksfronten kan du träffa någon online, via vänner eller på något lokalt ställe i närheten.

 

Tvillingarna

Fokus den här veckan är på dig och på vad du vill ha mer av i ditt liv kära Tvilling. Det handlar också om vad du skulle vilja lära dig, vem du vill vara, utåt framför allt men även inre processer kan eventuellt locka dig. Ställ relevanta frågor till dig själv där spotlighten ligger på hur du kan påverka ditt liv i den riktning du önskar. Vilka skulle du kunna ta hjälp av? Vad driver dig till att göra det du gör? Är du på rätt spår eller kan det vara läge att göra något annat? Satsa på att uppfylla personliga drömmar. Om du velat resa, flytta utomlands, köpa dig en egen bostad, engagera dig mer i en relation eller i ett projekt, gör det nu. Låt inte andra vara med och påverka utan kör ditt eget race. I kärleken är du svag för det som är vackert, någon med smak för det goda i livet kan dra lite extra.

 

Kräftan

Är du sugen på att sakta ner tempot en aning kära Kräfta? Om inte så kommer du behöva det, ändå. Lyssna på signaler från din kropp och va lyhörd för dina känslor. Tänk såhär; vad är det bästa för mig just nu? Och så släpper du allt annat. Inte så helt, skita i allt, men att du gör det du ”måste” eller ska för att sedan också hitta space till att återhämta dig. Det kan du göra på olika sätt. Ett tips är att gå in i dig själv, via t ex konst, musik, meditation, yoga osv. Du kan också engagera dig mer i ett personligt projekt eller i en dröm som du har. Ta avstånd från saker eller situationer som drar ner dig eller där du känner att det krävs något av dig. Ligg lågt. Venus är fortfarande i ditt tecken och kan hjälpa dig med din egen självbild. Ditt självförtroende ökar när du ser till dina egna behov. I kärleken kan du vara en som har övertaget.

 

Lejonet

Den här veckan är det dags att låta möjligheterna i ditt liv få ett fritt flöde kära Lejon. Det kan se ut på olika sätt men ett sätt skulle kunna vara att du tillsammans med vänner hitta ny inspiration som leder dig in på en ny väg. Ni kan diskutera och utbyta erfarenheter och vips så lägger du om flera bitar i ditt liv och börja prioritera andra alternativ. Onlinesamarbeten kan öka t ex. Eller att du genom nätverk lyckas få nya ingångar till dina drömmar. Det är en avslappnad tid, där du ska se till att medverka i grejer, allt från events, mingel till sociala medier. Håll dig uppdaterad! Du kan också använda dig av nätet och nå ut med dina kreativa talanger. Sitter du inne på texter, musik, konst, foton eller liknande, dela med dig. Sprid och se vart det leder, allt kan hända.

 

Jungfrun

Veckan kan ge dig tydliga signaler om att hårt arbete verkligen ger utdelning kära Jungfru. Om du känner att det du gör idag är stressigt, kan det vara dags att tänka om. Hur ser din målbild ut? Alltså, hur vill du ha dina dagar på arbetet? Eller om du pluggar, läser en kurs, driver eget. Vad kan du göra för dig själv för att förbättra läget? Du ska definitivt putsa till ditt CV och söka ditt drömjobb. Innan semestern börjar, boka in ett samtal med din chef om du vill utvecklas, ha högre lön eller byta uppgifter. Dina vänner kan också öppna vägar för dig, så hör dig för. Lägg ut ett inlägg på dina sociala kanaler om du söker en specifik kontakt eller ett nytt jobb. Ha ett öppet sinne för nya situationer och låt det få ta tid. I kärleken är du mer spontan och sugen på att utforska något nytt.

 

Vågen

Vad du än gör den här veckan så ligg iiinte lågt kära Våg. Nu är du mer än någonsin öppen för att förändra din livsstil och ser enbart möjligheter. Du kan verkligen lockas av att arbeta eller plugga utomlands. Om du inte ser det som rimligt kan du istället fokusera på att göra en längre resa. Du vill inget hellre än att få vidga dina horisonter. Människor du möter nu i livet kan visa sig vara grymma vägledare eller coacher. Snabbt tar du till dig både visdom och kloka råd. Har du tidigare tvivlat på dig själv, din förmåga, om du kan, så kommer du tvingas att utmana dina rädslor. Alla kan och även du. Går du på dejter så kommer du fokusera på att nästan ”fråga ut” hen om framtiden, planer, mål osv. Du längtar efter att träffa någon där de gemensamma målen flätas samman.

 

Skorpionen

Intensiteten byggs upp i ditt liv och du kan mycket väl vara besatt av ett ämne eller en person kära Skorpion. Det är liksom ingen idé att låtsas nu. Du har ett inre liv som är super intressant. Utmaningar och personlig utveckling är vad som väntar. Din attityd till dig själv och livet spelar roll gällande vilken väg du tänker gå. Vad som än ligger under ytan kommer du göra allt för att ”besegra” eller nå ett önskat resultat om vi säger så. Är du på resande fot eller iväg på äventyr kan det dyka upp situationer som berör dig och få dig att fundera ytterligare på hur du t ex själv valt att leva ditt liv. Gör du rätt eller inte? Det vet ju bara du. Men en stor inspo kan hjälpa dig att fatta bra beslut. Som singel kan du intressera dig för någon som vanligtvis inte hade lockat dig. Utforska och se vad som väntar.

 

Skytten

Detta är en socialt stark period i ditt liv kära Skytt. Det handlar om att bygga broar, knyta kontakter, kanske medla men också förstå dig själv och vem du blir i relationer. Du kan bli inbjuden till flera grejer, kalas, events, mingel och även större festligheter, bröllop t ex. En tid att fira kan vi verkligen säga. Vi speglar oss väldigt väl i varandra och du kommer märka eller få syn på vad som funkar i relationer med andra och vad som inte gör det. Men framför allt är det såklart en positiv period där du lyckas få nya bekantskaper och till och med vänner för livet. Om du snöat in dig på ett visst intresseområde kan du möta någon som har samma passion som du. Via nätet kan du också träffa på likasinnade som kan leda till att ni skapar ett verkligt band.

 

Stenbocken

Den här veckan kan innehålla en del fart och chansen att styra upp saker i önskad riktning kära Stenbock. Du tittar gärna på vad du åstadkommit hittills i år och hur du också kan bygga vidare eller byta spår. Konkreta småsteg kommer att prioriteras istället för övergripande mål. Satsa på att göra en priolista. Har du kommit igång med träningen som du ville vid nyår? Vad har fått halka efter i ditt liv? Hinner du med allt du vill göra? Du kommer må bra när du får koll på läget och vet vilken strategi du ska köra på. Dina vänner kan vara till stor hjälp eller stöttning. De kan också se vad det är du skulle behöva ha mer av i ditt liv, som får dig att känna dig ”duktig”. Är du singel är det bara att ge dig ut i djungeln. Det finns potential att träffa någon riktigt bra.

 

Vattumannen

Just nu har du så enormt mycket livskraft, glädje och lekfullhet i ditt liv kära Vattuman. Andra människor kommer uppmärksamma detta och dras till dig. Du själv kanske inte hajar varför men hela din attityd utstrålar positiva vibbar. Det innebär såklart att möjligheter öppnas för dig. Först och främst inom områden som du brinner för, hjärtligt. Där du har en stark passion. Se om någon kan hjälpa dig att uppfylla dina önskemål. Du har verkligen chansen att kunna påverka och lyckas. Det är livfullt runt dig och du hänger på ställen som är levande, händelserika och något grandiosa. Hela du är glamour! Har du en relation kan din älskling se till att stötta upp dig kring ett projekt och få dig att ”våga” mer. Håll inte tillbaka nu!

 

Fiskarna

Den här veckan är det bra om du lättar något på ”måsten” och krav som du känner i livet kära Fisk. Luta dig något tillbaka, häng med din familj, med nära vänner eller de som betyder extra mycket, som förstår dig. Där du kan vara dig själv, släppa fram känslor och där du kan få vara ”liten” igen. Du är könslig för intryck, för andras personers humör och framför allt för stämningar. Det bästa du kan göra är ändå att vända din känslighet till något positivt, känna av omgivningen och på sätt fatta beslut utan att ta det personligt. Din personlighet är redan extremt inkännande och detta kan utöka din förmåga, kraftigt. Lita på din magkänsla. Däremot är ditt kärleksliv inte att leka med. Här kan det hända i princip vad som helst. Du är het, passionerad och oemotståndlig! Det kommer vara en härlig känsla som kan leda dig på rätt väg, tänk på det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..