Vilket tillvägagångssätt?

Imorgon befinner sig vår vackra kärleksgudinna, Venus, i ett svårare möte med gränslösa och maktgalna Pluto… Det här kan innebära att människor tar till alla möjliga medel för att få sin vilja igenom. Så som t ex manipulation. Mycket kan verka riktigt bra på ytan men skrapar vi lite lite… Bara va medvetna om det. Kan handla om kärleksrelationer, någon ni dejtar, en vän, chef eller affärspartner av något slag. Va uppmärksam på om någon vill ”föra er bakom ljuset”, när det inte känns bra alltså, om ni tvekar, om magkänslan säger nej men att det också känns svårt att uttrycka det. Det bästa, det kan så klart slå till, passionen, det okontrollerbara som vi tvingas in i emellanåt, låter det härligt?

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..