Let’s do it

Väduren

När du älgar fram, när du gör allt för att vinna eller uppnå ett mål, försök se till någon viktig person i ditt liv också, hur du kan kompromissa t ex, så att alla blir nöjda!

 

Oxen

Planerar du en resa eller att läsa en kurs? Ta inte första bästa som lockar utan kolla verkligen runt, du kan hitta ett kap om du inte ger upp!

 

Tvillingarna

Våga släppa in någon som kanske inte har vad du räknat med, men du kan upptäcka nya sidor hos dig själv. Och, ha koll på din budget!

 

Kräftan

Behöver du sätta ner foten på någon? Du vill gå din väg men alla kanske inte håller med dig. Låt ingen berätta vad du ska göra!

 

Lejonet

När du går in i ditt flow och låter kreativiteten ta plats, va då också snabb med att ha koll på all viktig fakta som kan behövas!

 

Jungfrun

Du vill gärna hjälpa och stötta andra, men ibland måste de också få göra sina misstag. En annan sida av dig kan vilja komma fram nu, ta för dig!

 

Vågen

Viktigt att du sätter dina önskemål på priolistan! Först när det är fixat kan du finnas där för andra som kan behöva dig och dina ord!

 

Skorpionen

Det kan finnas ett viktigt budskap till dig men det kan komma i någon annan form än vad du själv tänkt. Va öppen för olikheter eller för hur något presenteras till dig!

 

Skytten

Vill du gå djupare in i ett ämne men ser flera hinder? Det bästa du kan göra är att få kontroll över situationen, speciellt om den rör din ekonomi eller personlig utveckling!

 

Stenbocken

Nu gör du bäst i att hitta de situationer där det finns ett tydligt win-win. Att själv bara ta makten kan förstöra för dig på sikt, tänk på det!

 

Vattumannen

Håll inte fast vid en träningsform, diet eller andra sunda idéer om du märker att du tappar energi och lust. Släpp loss lite och njut också.

 

Fiskarna

Du kan vilja uttrycka dig och något du står för men känna att det inte finns tillräckligt med stöd runt omkring. Hur viktigt är det egentligen?

 

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..