Karma is here

Nu och en tid framåt kommer planeten Mars att köra sin resa (även retroperioden, mer om den sen) tillsammans med södra noden. Södra noden är vårt karma, det vi kommer ifrån, det vårt undermedvetna redan känner till osv. Detta kan bli intensivt och påfrestande då Mars är villig att konfrontera, rensa, släppa och frigöra sig. Positivt är att det vi inte längre behöver, som vi kan ha svårt att se, kan försvinna ur våra liv, vare sig vi vill eller inte. Att ha modet och bara släppa taget. Hur skönt som helst. Självklart kan det innebära utmaningar, ”förluster” och det kan absolut ha med vårt tidigare liv att göra. Men i många situationer idag tror vi att vi måste ha så mycket mer än det vi har. Vi blir aldrig nöjda. Försök skala bort, minimera, ha köp förbud, tänk efter och ta en titt på den personliga prislappen. I slutändan kan vi hitta vår inre kraft och power, som är mäktigare än a l l t.

 

//N

 

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..