Är du född under en fullmåne?

Idag tänkte jag ta upp ett av de teman som någon av er önskat lite mer info kring, nämligen hur det t ex påverkar att vara född under en fullmåne. Det som jag skriver nedan är allmänt, eftersom det såklart också är personligt, i horoskopet, vilka andra aspekter som är involverade. Att vara född under en fullmåne betyder alltid att Soltecknet står i opposition (mittemot). Så är du Fisk i Solen, (och född under en fullmåne) har du månen i Jungfrun. Är du född i Skyttens tecken har du månen i Tvillingarna osv. För att ta reda på detta, om ni inte vet, gå in på astro.com  klicka vidare under flicken free horoscope och sedan natal ascedant. Ni behöver veta tidpunkten för er födelse och plats.

Att vara född under en fullmåne kan innebära att det finns olika krafter och viljor inom en. Det kan bli svårt att välja, att veta vad man ska följa, hjärnan eller hjärtat? Snabba vändningar även kring ens egna önskemål finns det en ”risk” för. Men att få lösa situationer eller problem kan vara väldigt givande för dessa människor. De söker äventyr och lyckas attraherar andra som också är villiga att hänga på. Det bästa är ändå att försöka hitta en bra balans mellan dessa energier. Att sakta ner och lyssna, lyssna innan det är läge att agera.

 

//N

  1. Hej ! Intressent … Jag är född under månförmörkelse kan du berätta för mig eller oss är du snäll . Tack

  2. Hej !
    Tack för din kunskap om astrologi , jag född under nymåne vad kan det betyda ? Tack så mycket !

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..