HOROSKOP VECKA 24

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relations/framtidshoroskop: nathaliebram@hotmail.com

 

Väduren

Den här veckan ser verkligen ut att dra igång flera processer i dig kära Vädur. Du får din årliga chans till en nystart inom sättet du uttrycker dig på. Genom sociala medier, kanaler online eller mot människor du träffar. Det kan också innebära att du förändrar dina tankar eller blir medveten om vad du faktiskt tänker på. Vänner och folk i närheten av där du bor blir viktiga och kan få en tydligare roll. Däremot är du mer villig att se på vad som inte funkar kanske med vissa vänner eller umgängeskretsar. Du kan vilja avsluta ett medlemskap eller ett intresse som du länge engagerat dig i. Något känns inte helt hundra och då ska du följa den känsla. Mot helgen till lossnar det definitivt i ditt kärleksliv och du har en helt annan framtoning.

 

Oxen

Den här veckan har du möjligheten att börja skriva på ett nytt kapitel i ditt liv kära Oxe. Din envishet kommer belöna sig om vi säger så. Fokusera på dina praktiska mål, som du vet tar dig från en plats till en annan. T ex om du vill ha ett roligare arbete, mer betalt eller starta eget, allt konkret kommer du lyckas med. Hur du ser på dig själv kan vara avgörande i en situation, därför är det otroligt viktigt att du förstår hur betydelsefull och viktig du är. Det kan finnas en situation på ditt jobb eller i din skola som du inte alls trivs med. Och det kan vara aningen stressande för dig. Håll inte fast vid någonting alls som inte gör dig glad. Sakta men säkert inser du att du måste förändra. Har du en relation är tipset en romantisk helg för två!

 

Tvillingarna

Veckan kickstartar med en härlig nystart för dig så därför ska du nu passa på att töja på dina egna gränser kära Tvilling. Det som du vill och som känns behagligt såklart. Du har fått vara i rampljuset ett tag där kan du ha träffat på någon som kan show you the way. Om du vill förändra ditt utseende eller förhållningssätt så har du riktigt goda möjligheter för ett lyckat resultat. En vision som du haft, en drömresa eller om du önskat att få studera till något, så kan det plötsligt vända för dig, av olika anledningar. Oavsett hur situationen ser ut är det bäst om du bara släpper det och se vilken dörr som öppnas istället. Allt är inte meningen men hur du reagerar är däremot avgörande. Helgen kan bli väldigt händelserik på det sociala planet men också i kärlekslivet.

 

Kräftan

Den här veckan kan det gå upp för dig både ett och annat kära Kräfta. Dels kan du förvänta dig en nystart, även om det inte känns exakt så, men såhär; du kommer komma till insikt med vad som är värdefullt i livet, vad som är viktigt och vad du skulle kunna vara utan, allt det som hindrar dig från att vara riktigt glad. Och det i sig är såklart en vinst. Det kanske inte klarna nu men på sikt ger detta dig en tydligare riktning också. Du kan få tillgång till någon ”hemlig” info som hjälper dig att fatta ett klokt beslut. Antagligen kan issues från förr komma upp och då är det bra om du vågar se närmare på vad som begränsat dig tidigare. Du kan också komma över föreställningar om sex eller känslor som kommit upp vid sådana tillfällen. Läge att gå vidare och ta tillbaka din power.

 

Lejonet

Du går ut hårt den här veckan och gör bäst i att våga tro och satsa stort på dina drömmar kära Lejon. Ny och fräsch energi kan ta plats i ditt liv. Det kan också betyda ett nytt typ av umgänge, vänner, bekanta eller att du engagerar dig i något, välgörenhet/intresse. Du vill att det du gör får en större betydelse och du söker efter det som är meningsfullt. Fundera noga på exakt hur du vill förbättra världen och vilka du skulle kunna få med dig. Tekniken som vi har idag kommer kunna göra flera av dina idéer till verklighet. Intima relationer kan sättas på prov. Någon som du träffat förr, i ett tidigare liv, kan antingen dyka upp eller så måste ni (du och någon du redan känner) lösa en konflikt. Detta kan pågå under en längre tid. Va inte rädd för att släppa taget om det skulle kännas rätt.

 

Jungfrun

Den här veckan kan du ha en hel del att stå i kära Jungfru. Du är produktiv, tar ansvar och det bästa, du har ett mål i sikte. Nu ska du go all in för det du vill och inte vika undan. Helt klart en viktig period som får en naturlig skjuts och push! Vad driver dig allra mest? Också möjligheter från det förflutna kan bli viktiga. Saker som du inte tagit tag i ordentligt, som blivit liggande, blir svårare att undvika. Hur ska du ha det? Du kan behöva gå vidare från något eller det blir i alla fall tydligare för dig. Dina behov kontra andras behov kan vara ett hett tema. Visa vad du står. Till helgen gör du dig själv en tjänst om du ser till att hitta tid för dig själv och för din kreativa sida. Låta alla intryck får göra avtryck t ex.

 

Vågen

Veckan erbjuder dig att verkligen ha en av slappnad attityd och att ha roligt kära Våg. Det är dynamiskt och mycket som hamnar i fokus på samma gång. En nystart innebär för dig en ny riktning, en ny övertygelse kan vi säga. Och det betyder förstås förändring! Vad vill du förändra i ditt liv nu och ett halvår framåt? Behöver det ens låta rimligt? Nej. Du kommer hitta sätt att hantera det på, va så säker. Haka på flödet och se vilka dörrar som öppnas och vilka som kanske stängs. Stängning kommer det bli oavsett. Du påbörjar en period där du rannsaka dig själv på olika plan. Kan vara ett kreativt projekt som du lägger ner, en romans som inte håller eller så inser du hur viktigt är att tala från hjärtat. Spelar egentligen ingen roll om du blir sårad, då har du åtminstone varit ärlig, mot alla.

 

Skorpionen

Från och med den här veckan ges du möjligheten att starta upp någonting nytt kära Skorpion. Det kan handla om att bygga upp din ekonomi, med hjälp av andra t ex, utveckla en verksamhet eller tillåta dig själv att vara nära i relationer. Det är ingen idé att försöka kontrollera vare sig livet eller andra. Du blir endast utmattad av allt motstånd. Låt Universum ta dig under sina vingar, liksom häng med på resan bara och njut lite. Poängen är att du ska våga ta känslomässiga risker och inte göra saker så svårt för dig själv. Du kan bli ordentligt medveten om din power och om den makt som du har över andra människor. Nu är det på tiden att lösa upp gamla knutar, rensa luften och bli stolt över den fantastiska person du är. I kärlekslivet vill du bli seriös och planera för en gemensam framtid.

 

Skytten

Det här är en perfekt period för att lösa eventuella problem i relationer som du har kära Skytt. Förändringar är definitivt på gång och helt klart till det bättre, såklart. Din uppgift är ändå att ”välja” de människor som du vill ha i ditt liv, som stärker och bygger upp dig. Där ni har ett utbyte av varandra, kanske ett win-win osv. Inte minst kan det bli en rejäl nystart vad det gäller ditt kärleksliv. Har du redan en älskling kan dina önskemål hamna högt på listan hos hen, så se till att berätta vad du vill ha. Som singel måste fånga de möjligheter som dyker upp och ge personer en ärlig chans, det brukar du vara bra på. Det som du ska vara extra vaksam på är möten, konversationer eller saker som sker i närheten av ditt hem. Vissa saker kommer du behöva släppa på, ta ett steg tillbaka eller försöka lösa på bästa sätt.

 

Stenbocken

Den här veckan levererar lite av varje till dig kära Stenbock. Vi börjar med dina möjligheter, som handlar om att styra upp ditt liv, precis så som du vill ha det. Inga frågetecken där, du kan köra ditt race, göra scheman och fixa dina rutiner utan att fundera vidare så mycket på det. Du kan också se till att bygga upp dig själv, inifrån och ut. Finns det något du inte kommer lyckas med? Nej. En annan viktig process drar igång i dig men är inte slut på söndag. Under en tid framåt kommer du att behöva se sanningen i vitögat kring vad du verkligen värderar högt i ditt liv. Hur du hanterar pengar, hur du ser på pengar, men inte bara det materiella. Du får en chans att släppa en bild som du har om dig själv, alltså en ytlig bild om att leva upp till något och se vem du är bakom det. Det kommer vara meningsfullt för dig.

 

Vattumannen

Det är en sån här vecka som du ska greppa tag i de chanser som dyker upp kära Vattuman. Vad du än har omkring dig, så kan du alltid få in mer av det goda, eller hur! Nöj dig inte utan våga drömma stort och lita på din egen förmåga till att kunna förändra och byta riktning, om det är vad du vill. Det kan också innebära början till en djup och passionerad romans… Något som du inte alls kan dra dig ur så enkelt. Du kan behöva säga byebye till ett annat projekt i ditt liv, något av betydelse eller som har tagit mycket plats och tid. Det är inte läge alls att hålla stenhårt i det som varit utan se det som att varje nej är ett steg närmre ett ja. Försvara inte heller till varje pris det du tror på utan låt diskussioner dö ut istället. Du vinner inget på att ha sista ordet.

 

Fiskarna

Ta den här veckan till att inreda eller göra plats för en myshörna eller hitta en avkopplande plats enbart för dig själv kära Fisk. Ibland räcker det med någon liten förändring för att trivseln ska infinna sig. Satsa på att piffa till ditt hem med någon detalj som påminner om något eller som får dig inspirerad och stark. Någon kvinnlig figur på din sida kan se till att du hamnar på ”rätt” väg eller uppmuntra dig till att stå fast vid det du tror på. Det kan absolut ge dig en nödvändig push. Om det finns känslor eller tankar som du skäms över, har du ett helt nytt utgångsläge, för att släppa det och lämna det bakom dig. Det kan finnas personer i ditt liv som du har en hel del karma med och ni kan ha viktiga samtal som leder er dit där ni hör hemma. Är det läge att släppa eller är det värt att kämpa?

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..