En otydlig nystart?

Den 13:e juni är det Tvillingarnas tur att ha Nymåne i sitt eget tecken, den faller mellan 22-23 grader OCH kommer ha ögonen på sig av Neptunus.. Men ja, nystart står nymånen alltid för, den här gången kan nystarten eventuellt kännas något oklar eller som att vi inte riktigt vet åt vilket håll vi vill styra den, vad exakt det är vi vill önska eller ”få ut” av den. Då är det bara att släppa det, alltså att vara tillfreds med att vi faktiskt inte ha koll och se vad som händer helt enkelt. Det kan vara givande att meditera eller på annat sätt öppna upp för den andliga sidan inom oss, om vi vill söka svar.

Tvillingarnas teman är kommunikation, att få lära sig nya saker, att umgås med allt och alla, sprida sin energi, sitt budskap, sociala medier, kortare resor, weekends, transporter (hur vi tar oss fram) mm och framför allt hur vi tänker, vårt sinne. Vad matar vi det med? Och vad behöver vi ta tag i som vi inte riktigt ser så tydligt? Be gärna någon nära vän vara ärlig med vad som kan hindra framgången eller brainstorma tillsammans!

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..