Glammigt och från din bästa sida

Imorgon är det Venus som byter tecken och ändrar sina vibbar. Hon går nämligen in i glamorösa Lejonet! Här kommer kärleken att ta plats, att få vara stor och glänsa, rejält. En generös attityd öppnar oss och även våra hjärtan. Det som vi där emot kommer gilla extra mycket är just spelet i kärlek – ge, locka, vara svårflirtad, vilja bli dyrkad, för att alltid behålla den där gnistan, så att vi aldrig tröttnar. Det kan vara spännande men också frustrerande många gånger. Helt klart vi vill bli beundrande, få uppmärksamhet och synas lite mer än vanligt. Vi kan anstränga oss till det yttersta, nästan göra oss till. Såklart kan det här bli galet och roligt. Kärleken övervinner allt!

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..