Follow your flow

Väduren

Det är nu du ska ta ett steg längre än vanligt och se över alla dina möjligheter kring det som ditt hjärta slår för allra mest!

 

Oxen

Det är läge att se över dina behov, särskilt dina inre, de känslosamma eftersom endast den vägen kan göra dig lycklig på riktigt just nu!

 

Tvillingarna

Nya situationer och platser kommer vara nyckeln till ett mer händelserikt och spännande liv!

 

Kräftan

Nu kan du dra till dig flera fördelar men du behöver vara i rätt stämning och se till att omge dig med skönhet eller sådant som får dig att känna ditt värde!

 

Lejonet

Fokusera på dina personliga drömmar och mål! Vill du förändra något i ditt utseende eller attityd? TIME!

 

Jungfrun

Du behöver vara vaken för att tydligt se vart ditt liv är på väg. Antingen kan det bli galet romantiskt eller en besvikelse!

 

Vågen

När du flyter kan det hända magiska saker i ditt liv. Häng med människor som är inspirerande och du kommer attrahera mer flow!

 

Skorpionen

Det är grönt ljus för dig när det gäller att ta dig framåt, uppåt! Satsa och låt folk med inflytande få se vad du går för!

 

Skytten

Ha ett öppet sinne för vilka människor som vill komma in i ditt liv eller bara vara en del av din resa, fånga ögonblicken!

 

Stenbocken

Det kan bli en magisk tid om du släpper på garden, visar din sårbara sida och öppnar upp ditt inre!

 

Vattumannen

Va inte rädd för att satsa i dina intima relationer. Berätta vad du känner, vad du vill, vad du står. Nu öppnar sig kärleken!

 

Fiskarna

Ta tid på dig att hitta din grej, vad som funkar för din kropp och för din själ. Det är viktigt att du tar hand om dig nu!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..