HOROSKOP VECKA 25

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relations/framtidshoroskop: nathaliebram@hotmail.com

 

Väduren

Den här veckan är det bra om du är uppmärksam på vilka människor som kommer in i ditt liv kära Vädur. Du kan träffa någon som får en betydande roll eller som kommer ”visa vägen” för dig. Om du vill starta igång en egen verksamhet eller engagera dig mer i ett kreativt projekt t ex, kan den här personen vara guld. Det skulle också kunna handla om en romans eller kärlekshistoria. Som att ödet fört er samman, det kan kännas mäktigt. Det har varit full fart i ditt liv den senaste tiden och nu mår du bra av att också få landa lite i dig själv. Boka in stunder med bara dig, läs en bok, ta en promenad, ha picknick i naturen, men som sagt, slappna av. Det kommer komma insikter till dig när du är mer mottaglig och i nuet.

 

Oxen

Den här veckan kan en kvinna i ditt liv få stor betydelse för din utveckling framåt kära Oxe. Det kan handla om pepp, kontakter eller så öppnar hon upp dörrar så att du kan glida igenom och bara ta emot. Det kan vara i samband med att du släpper på gammal bagage, när du inser eller ser ett tydligt mönster i ditt liv. Att nu är det dags att klippa, göra upp och en gång för alla bara gå vidare. Det kommer underlätta för dig, ta  den möjligheten. Andra saker som definitivt kommer få dig på ännu bättre humör är just relationen med dina vänner. Även vänner som du inte träffat på länge, hör av dig, boka in en dejt, fundera inte så mycket på ”vems tur” det kanske är. I slutändan är det värt det.

 

Tvillingarna

Den här veckan kan bli händelserik och intressant på olika plan i ditt liv kära Tvilling. För det första, du kan komma i kontakt med nya människor, skapa nya relationer, vänskapsband, som är meningen att du ska ha, på ett djupare plan. Eller att de på något sätt kommer in för att röra om i din vardag, till det positiva. Det kan kännas som att du träffar på en själsfrände. En resa du gör kan också skapa nya möjligheter eller förändra hur du ser på dig själv och andra. Det är också läge nu för att göra upp en plan, gärna en priolista eftersom du helst av allt bara vill ha roligt. Men för att känna att du verkligen gör något, är det på tiden med lite vettiga rutiner också. Du kommer må bättre av det och livet utvecklas precis så som du önskar.

 

Kräftan

Den här veckan kan dra igång riktningar som är starkt kopplat till någon större förändring i ditt liv kära Kräfta. Dels kan den utvecklingen visa sig i din budget, att du gör en bra investering eller t ex säljer av en massa prylar som bara tar plats. Det kan också handla om hur du värdesätter dig själv och din tid. Din medvetenhet kring självrespekt kan öppna nya dörrar för dig och utmaningar som gör att du växer. Nya och viktiga kontakter kan komma in i ditt liv, missa dem inte! Om inledningen på veckan känns seg så kommer det blir tydligare och klarare för varje dag som går. Och du blir mer redo för att göra de drag du behöver. Som singel kan du möta någon där ni vill samma sak.

 

Lejonet

Det här kan bli en givande men också intressant vecka kära Lejon. Du driver gärna dina hjärteprojekt framåt och nu har du också möjligheten att få med dig fler människor på tåget eller som på annat sätt kan backa upp dig. Låt dom få träda fram men inte ta din plats i rampljuset såklart. Du kan också komma på dig själv med att vilja förändra något i ditt utseende eller stil. Din look kan få ett annat ansikte, något som kommer kännas mera du och helt rätt. Du vågar ta ut svängarna men ändå hålla dig inom elegansens ramar. Gör upp en tydlig plan om du t ex vill förnya din garderob, så att du enklare kan matcha med det som redan finns. Annars kommer du vilja dra dig lite tillbaka också, återhämta dig, samla ny energi och det kommer vara värt, alla gånger.

 

Jungfrun

Veckan erbjuder dig lite av varje så det är bara att hänga på kära Jungfru. En del av dig kan vakna till liv och nå nya nivåer men det beror också på hur du väljer att hantera det. Antingen har det att göra med dig själv, din egen utveckling, din kreativa eller andliga sida. Där du får mer utrymme och plats för att göra det som du tycker om. Meditation, yoga, jobba med mindset osv. Det kan också handla om kärlek och relationer. Att du möter någon som ligger på din ödesväg. För att den dörren ska öppna sig behöver du ha släppt på massa gammalt skräp, ex och andra snyfthistorier. Och har du en relation kan det verkligen fördjupas och bli ännu mer äkta. Annat som vill ha plats i ditt liv är ditt umgänge, dina sociala kontakter och nätverk. Glöm inte bort dina vänner!

 

Vågen

Den här veckan får du bara inte missa att hocka upp med folk kära Våg. Allt från sociala medier, tillställningar, events till att introduceras för vänners vänner och bekanta. Nya möjligheter kan visa sig för dig, när du är öppen och villig att samarbeta med andra. Ta inte den enkla vägen, gå och mingla, sätt dig vid ett bord där du inte känner någon, ta kontakt och berätta om dig själv, vem du är, vad du vill göra, vad som får dig glad osv. Vips, så har det kanske löst sig! Det kan verkligen vara gynnsamt om du söker ett jobb, drömjobb till och med, om du vill att någon ska se en talang som du har eller bara se vad du kan. Någon kan nämligen vara villig att ge dig en chans, även om du inte har just precis de erfarenheter som kanske krävs.

 

Skorpionen

Den här veckan kan det hända grejer som verkligen förändrar dina förutsättningar kära Skorpion. Du kan introduceras för människor med makt eller som har positioner/inflytande där du bara skulle kunna glida in lite snyggt. Framför allt är det starkt kopplat till ditt jobb/verksamhet eller något som du är riktigt bra på. Du kanske inte gillar att ta för dig, så i centrum och berätta vad du drömmer om men nu har du allt att förlora om du inte gör det. Det är dags att utmanas men också att klättra, att ta för dig, visa vem du är, vad du vill ha. Ingen annan kan göra det jobbet åt dig. Din attityd och inställning till livet blir ju betydligt enklare mot slutet av veckan och du får helt andra perspektiv på hur det skulle kunna se ut för din del. Finally!

 

Skytten

Veckan erbjuder dig upplevelser och människor som på riktigt berikar ditt liv kära Skytt. Det kan innebära allt från hur du ser på saker, situationer till hur du valt att leva. Någon kan inspirera dig till att utvecklas och nå helt nya nivåer och njutning och glädje. Är du på resande fot kan du möta personer som sätter spår i dig, för alltid. Du tar mer än gärna in olika typer av erfarenheter och översätter dem i din egen vardag. Det du gör nu har en större mening, ett större syfte och berör din utveckling på flera plan. Din positiva och öppna attityd kommer räcka långt och länge. Du är omtyckt och kan också vara den som blir en inspirationskälla för andra. I slutet på veckan blir du lite mer sparsam med vem som får din tid.

 

Stenbocken

Det kan bli en spännande och intensiv vecka för din del, särskilt när det kommer till känslor kära Stenbock. Den delen av dig som vill utvecklas, personligt och som vill komma framåt, kommer ha det betydligt enklare än den delen av dig som tycker att känns läskigt och skrämmande. Nu är det bara att dyka och säga ja! Du kan möta en person som du direkt känner en stark känsla för, romantiskt eller någon som du bara vill ha i ditt liv. Som singel kan detta mötet vara skrivet i stjärnorna. Har du en relation kan ni ta den och gör den till något mycket större. Ni kan verkligen berör varandra på djupet nu. Men det gäller att du öppnar upp för det själv, tillåter dig att visa din sårbarhet och svaghet.

 

Vattumannen

Den här veckan får dina relationer en tydligare betydelse och kan ta en riktning kära Vattuman. Har du en relation kan ni utveckla den, gemensamt, känna att ni verkligen är på rätt spår och vill samma saker. Kanske till och med förlova er! Som singel kan du träffa ”the one” och allt bara känns så rätt, magiskt. Det kan vara vänskapsband som knyts, att du får en ny vän för livet. Hela grejen kommer i alla fall kännas som att den är meningen och har en större kraft bakom sig. Va också öppen, ärlig och berätta vad du vill. Det kommer underlätta. Du har haft en härlig tid och roat dig ordentligt men i slutet på den veckan kommer du vilja kavla upp ärmarna och köra nya tag på gymmet eller i friska luften.

 

Fiskarna

Veckan levererar bra stöd till dig från din omgivning kära Fisk. Det kan vara dina kollegor eller vänner som backar upp dig i en viss situation eller fråga. Någon kan också hjälpa dig att reda ut vad det är t ex som du behöver mer av i ditt liv för att må som allra bäst. Ta emot de råden och gör något åt det. Du måste se till att ta hand om dig själv. Det kan bli en del sena nätter, mindre sömn och sämre matvanor, det funkar ju under en viss tid men slarva inte. Låt din kropp få sig den boosten som behövs. Är du singel kan du träffa någon på t ex gymmet, när du tränar i annat sammanhang eller på platser där du kan få inspiration inom hälsa/healing. Mot helgen till kommer en ny energi in i ditt liv som livar upp det mesta. Nu kan ingen stoppa dig från att följa ditt hjärta!

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..