HOROSKOP VECKA 26

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relations/framtidshoroskop:

nathaliebram@hotmail.com

 

Väduren

Veckan startar upp med att du känner ett stort behov av att ta tag i en situation och se till att det händer något kära Vädur. Du kanske inte vet i vilket hörn du ska börja men du vill prestera, få det ur världen typ, så bara gör. Varken tänk eller analysera för mycket. Fokusera mer på ditt hem och på att skapa en härlig stämning omkring dig där du är. Det är en bra tid för att köpa lite nya inredningsprylar som skulle piffa till det, göra ditt hem mer personligt för att också trivas bättre. Använd din fantasi nu! Saker behöver kosta för att kännas rätt. Du är tillräckligt driven och kapabel att snickra ihop något själv om det är så. I kärlekslivet slår du på stort! Här finns det heller inga gränser eller något som kan stoppa dig.

 

Oxen

Du inleder den här veckan med att gå runt och bära på tankar eller åsikter som du har svårt att lägga fram kära Oxe. Om något är viktigt för dig, fundera på hur du kan vara både tydlig och smidig på samma gång. Lätt för missförstånd som leder till besvikelse annars. Du kan bli påmind om hur du faktiskt pratar till dig själv, i dina tankar, din inre röst och få tillgång till the big picture. Är du positiv och snäll mot dig själv alla gånger? Tror du på tankens kraft och vad den kan göra? Läs gärna mer om hur du kan utveckla ditt mindset. Inspiration generellt är vad du söker just nu och det här kan vara en bra ingång. Om du dejtar någon kan du vilja gå för fort fram. Tänk på att behålla lite spänning mellan er, istället för att bara ge dina nycklar. Lär känna varandra på djupet först.

 

Tvillingarna

Den här veckan innehåller vissa bitar i livet som du behöver bli bättre på att utveckla kära Tvilling. Din budget och ekonomi kan hamna i centrum och du kanske måste sätta dig ner en stund och styra om planerna, kommer du kunna göra allt det där som du drömmer om? Något kan få vänta helt enkelt. Gör en priolista, vad är ett måste och vad vill du absolut inte missa? Försök hitta en strategi som också kommer funka för dig även tid, hur du kan få bättre koll på din inkomst/utgifter. Ditt egenvärde och självkänsla kan också förändras. Om du tidigare suttit fast i mönster, inte respekterat dig själv tillräckligt, kan det vara slutet på det nu. I relationer vill du gärna vara fri, göra din grej, flirta och ta det som det kommer.

 

Kräftan

Nu kan du känna dig en aning splittrad angående hur du ska planera och lägga upp dina dagar kära Kräfta. En del av dig vill fokusera på det som engagera dig allra mest, saker du brinner för osv. Men du kan också få dåligt samvete mot din älskling, dejt eller dina vänner. Du skulle behöva hitta en bra balans där och verkligen go all in när du gör ett utav det, inte tänka att; nu borde jag ju göra det där andra istället. En sak i taget. Det kan också visa sig att någon kanske inte fullt ut stöttar dig i dina planer och drömmar. Vän eller en kärlek, hur hanterar du det på ett bra sätt? Dina gränser och åsikter är viktiga nu. Du vet i alla fall ditt eget värde och har inga problem med att stå upp för dig själv.

 

Lejonet

Den här veckan finns det tankar och känslor som drar åt olika håll kära Lejon. Du vet om och känner själv att du behöver tid för att vila, ta det lugnt, slappa och bara få vara. Men du har såklart också ett driv, en vilja av att få saker uträttade så alla ”måsten” hänger ju över dig. Ett tips är att ändå göra det som du ska göra, men däremellan se till att skapa utrymme för annat. Det är bra läge för att meditera mera, gå på yoga pass, simma eller ta promenader vid havet. Du kommer må bra av lugnet, stillheten och att få tillgång till din inre röst. Den kommer definitivt vilja säga dig något, så lyssna inåt och va uppmärksam på tecken i din omgivning. Kan bli en drömsk och magisk vecka till slut i alla fall.

 

Jungfrun

Den här veckan kan du fundera extra mycket på vad du gör för andra och vad du egentligen borde göra för din egen skull kära Jungfru. En situation eller händelse kan vara det som drar igång hela processen och kanske är du den som alltid ställer upp för dina vänner? Om du bortprioriterat dig själv, det som du brinner för, passionen här i livet så kan du inse ett och annat. Eventuellt kan du också välja att avsluta eller gå ur en gruppverksamhet. Dina planer och mål inför framtiden kan förändras och det kommer i slutändan vara till din fördel. Släpp det som inte känns rätt, släpp det som inte ger dig någon energi eller människor som bara ”tar” av dig. I kärleken har du inte jättebra koll på vad som händer och sker, men fatta inga avgörande beslut.

 

Vågen

Du vet att det finns en hel del saker som du vill ta tag i kära Våg. Antagligen har du lyckats få andra villkor på ditt jobb, i din verksamhet eller kring ett intresse du har. Mer ansvar och chansen att visa framfötterna. Du hinner inte med allt annat, hem och familj t ex. Någon kan behöva dig lite extra, särskilt ditt stöd och omtanke. Tankar kan också dyka upp kring ditt hem, bor du på rätt adress? Mår du bra av de saker som du har och det du skapat? Nu kan du göra vissa justeringar för att faktiskt trivas bättre och komma på plats. Du behöva få landa, tänk på det. Gamla känslor kan också få utrymme, låt allt komma ut bara! Håll inte igen, tryck inte undan utan tillåt dig att känna, sen kan du gå vidare. Kärlekslivet gör dig pirrig!

 

Skorpionen

Nu laddar du för och lyckas väldigt bra med att lyfta vissa frågor som du har till någon eller några i din omgivning kära Skorpion. Det kan vara obekväma grejer eller ämnen, spänd stämning men du kommer kunna berätta, lätta på hjärtat och säga det du vill och ni kan prata ut. Ju tydligare du är, desto bättre. Du kan vilja förändra sättet du lever på, din livsstil och det kan såklart påverka människor som du tycker om. Ett intresse kan vara att söka dig mer utomlands, studera, jobba eller bara resa runt för en period. Du har en vision, du tror på något större och vill testa dina vingar. Det är inte mycket som kan stå i vägen när den härkraften tar över, speciellt inte i ditt fall.

 

Skytten

Den här veckan kan bli ett kvitto på dina prestationer eller valet av dina resurser kära Skytt. Hur du t ex har hanterat hårt arbete, fixat att spara ihop till något du vill köpa eller sätta igång och börja göra verklighet av dina drömmar. För dig som har gått den ”hårda” vägen kommer belöningen ganska omgående. Annars är det läge att se över vad du ska prioritera i ditt liv för att komma framåt, för att förändra och leva så som du önskar. Bilden du har om dig själv och din självkänsla kan äntligen nå en punkt som du drömt om. Du vet vad du kan, vad du är bra på och det räcker långt. Utveckling är en ständig process och du jobbar med dig själv just nu, på väldigt många olika plan. Kärlekslivet kan bli ett äventyr du sent glömmer!

 

Stenbocken

Veckan kommer ha spotlighten på dig, dina projekt eller på det som i alla fall driver dig framåt kära Stenbock. Nu är ju ändå frågan, vad betyder allra mest för dig att få göra? Och vad vill du göra mer av i livet? Hur skulle du kunna göra det möjligt? Något som du jobbat med sen början på året kan äntligen nå ett resultat. Va beredd på att få uppmärksamhet för något och att människor lättare stöttar dig i dina framgångar. Ta den här chansen även om du gärna ser till att lösa saker på egen hand. Den här gången kan det verkligen vara värt det. Dina relationer är viktiga och det händer grejer där, det utvecklas åt rätt håll så tappa inte fokuset helt där. Visa vad du är beredd att satsa och att du helhjärtat bryr dig.

 

Vattumannen

Det första steget som du kan behöva ta den här veckan är att avgöra vad du behöver släppa i ditt liv kära Vattuman. Saker du äger, ditt sätt att tänka eller någon relation som inte längre ger dig vad du förtjänar. Fråga dig själv vad du bär på inom dig. Att förlåta och gå vidare är den bästa medicinen, inte att vara arg! Den här perioden kan verkligen bli en tydlig övergång där dina drömmar också kan bli klarare, både dina nattliga men också målbilder. Våga följ de tecken som visar sig för dig. Om du haft en hel de känslor inom dig som bara byggt bo, låt dem flytta ut nu! När du är öppen, ärlig, sårbar, det är då du kan nå oändliga resultat. Släpp lös dig själv och stå för vem du är, fullt ut. You rock!

 

Fiskarna

Den här veckan kan bli både spännande och intressant på flera sätt kära Fisk. Du kanske väljer att avsluta ett projekt eller intresse som du kört i grupp alternativt att du faktiskt valt att ge upp en av dina drömmar/planer som du haft. Vissa vänner kan ha växt ifrån dig och nu ser du istället andra typer av möjligheter även om det för stunden kan kännas lite tungt. Du har så mycket positivt att se fram emot. Fokusera på dig själv och på det som gör dig riktigt glad. Nu får du mer tid över eller du tar dig åtminstone mer tid för saker som du brinner för, engagera dig i och som skulle kunna utvecklas till en egen verksamhet så småningom. I kärleken kan du få mycket uppbackning av din älskling just nu.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..