HOROSKOP VECKA 27

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relations/framtidshoroskop: nathaliebram@hotmail.com

 

Väduren

Det här kan vara en riktigt förlösande vecka på många sätt kära Vädur. Spotlighten kommer ligga mycket på hur du hanterar känslor, saker du bär med dig men också hur du tar ansvar för ditt eget välmående och hur du fokusera på att ta dig framåt. Du kommer få guidning längs vägen, kanske träffar du någon som lyckas öppna upp så att du får mer tillgång till din inre kraft alternativt att du gör jobbet med själv. Den utvecklingsprocess som är i gång med dig gör att du växer och får ut mer av livet. Det kan finnas en viss frustration angående dina vänner eller gruppaktiviteter som du är delaktig i. Kanske drar ni inte åt samma håll, men gör ingen big deal av det. Ta en paus i sommar? En idé du har kan bli grym! Focus on that!

 

Oxen

Den här veckan har du chansen att förverkliga något större projekt som kan ha legat på is ett tag kära Oxe. Det bästa du kan göra är att låta dina vänner eller andra nätverk få finnas med på din resa. Satsa på att sprida dina åsikter eller ett starkt budskap. Onlinegrejer kan absolut vara temat så du skulle kunna börja blogga, vlogga, podda osv. Gör du redan det kan det ta sig till en ny nivå och utvecklas i rätt riktning. Kan vara tajm att anmäla dig till en kurs, ett webinar eller börja läsa ett nytt språk. Saker du gör nu kommer i slutändan att öppna dörrar för dig, va så säker. En kvinna i ditt liv kan spela en stor roll och ge dig vägledning, lyssna och gör om till ditt eget. Du är nära dina mål.

 

Tvillingarna

Ta den här veckan och gör det klart för dig själv vad du behöver i ditt dagliga liv för att känna glädje och inspiration kära Tvilling. Det här är väldigt starkt kopplat till t ex var du jobbar, hur du lägger upp ditt arbete eller om du studerar/ska börja studera. Vad är viktigt för dig? Är det pengar, status? Att hjälpa människor, ha en tydlig roll, att t ex få göra skillnad? Du är inne i en fas där det finns ett extremt bra flow runt dig så ta vara på möjligheterna och ge dig helhjärtat in i det som har en djupare mening för just dig. Du kan få kontakt med människor som har en fot in och som kan lägga ett gott ord för dig. Möten är väldigt viktiga och spännande just nu, låt alla få en chans att presentera sig innan du dömer.

 

Kräftan

Det är på tiden att du börjar förstå din personliga kraft och använda den kära Kräfta. Hela bilden om vem du är och dina drömmar kan förändras för dig när du inser att du har så mycket mer att ge. Några viktiga drag som du gör den här veckan kan sätta sina spår och leda till fantastiska resultat. Dina perspektiv blir större, djupare och du lyckas äntligen hitta en mening med att följa ditt hjärta. Det kan vara något du brinner för som enbart hobby eller så vill du göra buisness av en talang/gåva som du har. Du kanske måste ta en risk, satsa och kasta dig ut. Men du ska veta att det inte är någon fara, att du klarar av precis just det, även om du tvivlar. Gör dig redo för en ny livsstil!

 

Lejonet

Ditt liv är i alla fall inte platt men något känslomässigt förtillfället kära Lejon. Grejen är den att du behöver komma fram till hur du ska kunna använda dina förmågor på bästa sätt. En del i det kan vara att hitta till din kreativitet och uttrycka den. Också dina känslor, kommer de fram på ett hälsosamt och medvetet sätt eller projicerar du dem på din omgivning? Du kan känna dig trött av all energi som du inte vet hur du ska hantera. Insikter kan komma kring vad som inte längre ska ta plats i ditt liv. Vissa saker kan liksom nå sin topp nu och du måste agera. För att må bra behöver du omorientera och släppa på rädslor och tankar om vad som ska hända istället. Saken är ju den, att när du låter det gå, finns det en chans för något nytt att göra entré. This is flow!

 

Jungfrun

Om du har planer på att jobba eller nå ut med något projekt online så har du ett guldläge den här veckan kära Jungfru. Satsa på att uppdatera dina sociala kanaler, nätverka men också putsa på ditt CV, lägg upp det eller sprid det i en större skala. Någon i din närhet kan ge dig ett tips som du kanske måste läsa mellan raderna för att förstå. Du är skarp och kan det här med detaljer. Nya vänner kan komma in i ditt liv, du kan gå med i en grupp eller IRL och verkligen hitta en själsfrände. Som delar dina värderingar, åsikter och drömmer om liknande saker. Samarbeten är absolut till din fördel oavsett vad du ska göra. Va uppmärksam på dina nattliga drömmar, där kan finnas ett dolt budskap också.

 

Vågen

Den här veckan kan mycket falla på sin plats kära Våg. Du har slitit och jobbat hårt för att nå en viss position eller för att få ett resultat. En belöning kan vara närmare än du tror. Ditt smidiga och charmiga sätt har såklart ett finger med i spelet och någon kan ha uppmärksammat dig lite extra. Nu vågar du också visa dina talanger, saker som du kan men där du tidigare hållit tillbaka. Du kan ha tankar om att satsa på en egen verksamhet och du har ett utmärkt läge för det. Dessutom är du intresserad av att styra din egen tid och bygga upp din egen struktur. Dina vänner kan vara en bra inspirationskälla och leda dig mot dina drömmar på ett tydligare sätt. Satsa på att gå med i en grupp online som är inne på samma tema som du. Du behöver andra runt dig för att agera.

 

Skorpionen

Det är en spännande tid för din del kära Skorpion och mycket handlar om tajming. Du behöver både ha tålamod, uthållighet och taktkänsla. Frustration får inte stå i vägen utan gör en sak åt gången istället. Där du fokusera din energi, på ett hjärtligt sätt, där kommer du också ha ett bättre flow, utan tvekan. Du kan verkligen omvärdera ditt liv och se det ur ett större perspektiv, kanske fråga dig själv vad som är meningen egentligen? Din kapacitet får inte gå förlorad så se till att använda den på rätt vis. Du kan vara extremt känslig i dina intima och personliga relationer. Det är en bra grund för dig, att öppna upp och våga uttrycka dig från hjärtat. Bara där kan det lossna och öppna upp för helt andra scenario.

 

Skytten

Under den här veckan kan du behöva placera dig själv i svängläge kära Skytt. Saker kan ta tid, alltså vara väldigt långsamma och det blir inte bra om du försöker skynda på något eller en viss situation. När du sitter lugnt i båten, när du verkligen släpper tankar och känslor kring ämnet så plötsligt står det klart framför dig. Men det krävs mycket jobb av dig själv, en transformation t ex. Din värld är färgad av känslor som kommit upp till ytan. Hitta din väg till inre harmoni, det kommer du att lyckas med. Du kan boka en resa, ha samtal med människor som lyfter din blick och du kan definitivt få upp ögonen för hur ditt liv skulle kunna se ut. Följer du dina visioner och drömmar eller låter du dem bli bilder i din bank?

 

Stenbocken

Nu har du mycket att vinna, både på de professionella planet men också på det personliga kära Stenbock. Sociala tillställningar, mingel, events och alla typer av festligheter kan bidra till något mycket större i ditt liv. Du kan få nya vänskapsband för livet och nätverka så att det gynnar dig karriärmässigt också. När du tar steget utanför allt som är ”normalt” kommer det öppnas en helt ny värld för dig. Du kan dras till personligheter som sticker ut och du kan komma i kontakt med människor som delar dina drömmar. Ni kan slå er samman och brainstorma, en spännande utveckling väntar. Passa på att gå till botten med vad som driver dig och hitta din inre kraft, din rätta power!

 

Vattumannen

Du om någon kan märka att det stannat av något och att det inte är någon mening att forcera fram saker eller situationer kära Vattuman. Det du kan fokusera på är ditt eget välmående, hur du behandlar dig själv, med t ex bra mat, sömn, rutiner osv. Du kan också fundera på om du är på rätt plats i livet, jobbmässigt, om du studerar eller håller på med en egen verksamhet. Inte dock läge att fatta avgörande beslut men det kan börja snurra en del tankar hos dig. Grejen är att du ska ju såklart ha det bästa. Du måste börja med att prioritera dig och dina behov eftersom ingen annan kommer göra det åt dig. Relationsmässigt kan du nu nå en annan nivå och utveckla den i önskad riktning. Kan bli magiskt!

 

Fiskarna

Den här veckan kan du verkligen ha nytta av några inspirerande och viktiga andliga insikter kära Fisk. Dels handlar det om din egen plats här, alltså dina drömmar och visioner, vad du kan bidra med, i stort och i smått, för dig själv och för andra. När du vågar följa ditt hjärtas röst så kommer det automatiskt gynna de människor omkring dig. Lyssna på din inre röst, på dina tankar och idéer, så kommer du märka att det finns potential och ett engagemang som leder dig i rätt riktning. Ta dig tiden att njuta av dina relationer, av all den kärlek som du redan har i ditt liv och slappna av mer. Det är en go with the flow attityd för dig just nu. Du kan lyckas förbättra en situation på din arbetsplats eller om du går på en kurs, att säga hur du vill ha det kommer du långt med.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..