Optimalt läge?

Imorgon är det ett härligt trigonmöte igen på himlen, vi har ju haft ett par redan som mött upp vår stora lycka Jupiter. Den här gången är det Solens tur och Solen är vårt jag- identiteten, också kopplat till vad vi vill göra, karriär/plugg. Solens husplacering berättar om miljön vi behöver ha runt omkring oss för att få utlopp för all energi. Har ni koll på det så är det guld för er. Ett bra tillfälle att vara sanna mot er själva och ställa frågan; gör jag det som är rätt för mig? Hur vill jag att min tillvaro ska vara för att jag ska känna mig glad?

Det finns alltid olika ingångar för att skapa sig det liv man vill ha. Oftast vet vi kanske inte, utan mer bara att det skaver lite, känns ju helt okej. Men med Jupiter och Solen kan ni få en rejäl skjuts som tar er framåt och som får er att våga ta det lilla steg som leder in på en annan väg. Det steget som öppnar nya dörrar och där drömmen inte är långt borta. Kraften att göra, att vara en doer, finns i oss alla.

 

//N

  1. Hi, Ι think your wwebsіte might be having browseг compatibilit issսes.

    When I look at your blog site in Safari, it looks fine but when opening inn Internet Explorer, it has
    some overⅼapping. I jᥙst wanted to ɡive yoս a quick heads up!
    Other then that, wonderful bⅼog!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..