Connect with your spirit!

På söndag är det ett sådant där magiskt möte på himlen igen. Den här gången mellan Solen och Neptunus. Håll inte inne på fantasin eller på kreativiteten, i något sammanhang. Ni kan få inspirerande idéer eller drömmar som känns ”sanna”. Vägledning kan vara det som väntar medan ni sover. Även om vi är drömmiga och går in i en rosa bubbla kan vi uppmärksamma de tecken som Universum vill ge till oss. Skapa space för er själva på kvällen, med lite meditation, yoga, tända ljus och utforska er egen andlighet. Är ni redan där kan ni använda dagen till att arbeta mer medialt och utveckla era förmågor.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..