HOROSKOP VECKA 28

Reklam för konsultationer

För mer info om personliga/relations/framtidshoroskop:

nathaliebram@hotmail.com

 

Väduren

Den här veckan innehåller flera händelse som kommer att påverka dig och kanske även dina beslut kära Vädur. Sakta men säkert kan en speciell detalj blir extra tydlig för dig och det är bilden om dig själv, din inre kraft, styrka och power. Alltså hur du på ett effektivt sätt kan använda dig av den och få din vilja igenom. Du utvecklas i rätt riktning och ser ditt liv klarare efter att ha tagit itu med invanda mönster, beteende osv. Nu sätter du också bollen i rullning gällande ett projekt som har med antingen ditt hem att göra, kan vara en flytt, renovering eller liknande. En relation till en familjemedlem kan förbättras och du känner äntligen att du kan vara ärlig med vad du tänker och hur du känner. Börja ta hand om dig själv, inifrån och ut!

 

Oxen

Den ena saken efter den andra kan gå upp för dig den här veckan kära Oxe. Speciellt när det kommer till dina intima relationer. Har du varit osäker, vem är äkta vän och vem är inte? Inleda ett projekt tillsammans med någon, vad kan ni nå för resultat? Kärleksrelationer, vad vill du och hur vill du att de ska se ut? Du hittar verktyg som gör att du enklare kan ta tag i det och bli mer konkret, i alla fall angående vad du önskar och hur du vill ha det. Något som också får uppmärksamhet och fart är dina tankar. Du börjar se vad du matar ditt huvud med och hur det sedan även påverkar dig, dina beslut och din framtid. Hur du kommunicerar hamnar i rampljuset och kanske är du inte så klar som du tror? En bra början till något nytt och fräscht!

 

Tvillingarna

Veckan levererar flera förändringar som är på gång i ditt liv kära Tvilling. Du är väldigt spontan och ta saker mycket som de kommer men du önskar ändå att få lite rutin på vardagen, särskilt när det kommer till att ta hand om dig själv. Att äta bra, träna regelbundet och återhämta din energi. Det går upp ett ljus för dig hur du skulle kunna få allt det där utan att livet känns tråkigt och inrutat. Allt handlar om att hitta en strategi som funkar och som är hållbar. De mål som du sätter upp nu kommer fokusera på hur du praktiskt tar dig från A till B i livet. T ex din ekonomi, hur du kan spara till något, investera eller bara känna att du har så du klarar dig och kan leva livet. Vad är tillräckligt bra för dig? Du kan få kontakt med någon som kan vara till stor hjälp för dig.

 

Kräftan

Det är verkligen spännande och intressanta vibbar på gång hos dig kära Kräfta. Något som är viktigt för dig, som du vill lägga tid på och som du brinner för kommer få ta mer plats och utrymme i ditt liv nu. Kan vara så att du bara kommer på ”det är ju det hääär jag vill göra” och så kör du på det fullt ut. En romans kan utvecklas, ditt nöjesliv eller en hobby som visar riktning mot en roligare vardag. Om du upplever att något håller dig tillbaka, va inte rädd för att ifrågasätta det, hos dig själv eller någon annan. Från och med nu kommer du också att kunna påverka och förändra ditt liv inom de områden som är betydelsefulla för dig. Och vet du inte alls hur du ska gå vidare kommer det att visa sig. Håll då inte krampaktigt fast vid det som varit utan gå with the flow, låt det hända, släpp på kontrollen helt!

 

Lejonet

Den här veckan innebär framsteg men också en början till vissa förändringar som är på gång i ditt liv kära Lejon. Första spotlighten är på ditt hem, familj och på det förflutna. Nu går det kanske sakta men säkert upp för dig t ex vart du vill bo, hur du vill bo, flytta hemifrån, flytta ihop, ja allt det där som är viktigt att ha, en grundtrygghet helt enkelt. Vill du flytta utomlands? Bo nära vatten? Vart skulle du liksom trivas? Du kan även börja släppa mer och mer på det som varit och blicka framåt, på ett mer riktat sätt. En process kommer dra igång i dig och den handlar också om att dra vidare från det som inte längre ger energi, så att du kan få börja om, på nytt. Din andliga sida kan vilja slå igenom, så meditera gärna mer, yoga, dansa, lyssna på musik och lev ut alla dina sinnen!

 

Jungfrun

Lita på att den här veckan kommer innehålla bra vibbar i ditt liv kära Jungfru. Satsa på att se hur du kommunicerar med andra människor, hur du t ex får din vilja igenom. Du blir mer och mer medveten om dina tankar och hur de faktiskt påverkar dig men också hur de påverkar din framtid. Vad begränsar dig och hur kan du skapa utrymme för mer positiva tankar? Bolla idéer med vänner eller hitta inspiration på nätet, gå med i en grupp som tar upp mindfullness och attraktionslagen t ex. Spännande förändringar är på gång hos dig och det du sätter igång nu är bara början på något mycket större. Ju galnare, ju modigare, desto bättre! Tänk definitivt utanför boxen, där kan du komma långt, längre än du tror.

 

Vågen

Den här veckan kommer leverera framsteg till dig kära Våg. Faktiskt så är temat ”att få dig på rätt plats” så att du trivs, kan göra det du vill, känner för osv. Och såklart kan det innebära olika saker. Du kan vilja börja plugga, ta en kurs, utvecklas på något sätt. Ta steget att starta igång en egen buisness. Du kan vilja byta jobb, klättra, få en bättre tjänst osv. Det är grönt ljus för dig och du kommer tjäna pengar på det du gör. Vill du investera i något så är det bästa du kan göra, i dig själv! Du har väldiga förmågor men du tar inte alltid för dig men nu måste framåt, synas och berätta vart du vill komma. Det blir tydligt att du kan få allt det där du vill, om du bara ha modet att våga. Inget sker över en natt, men allt du startar upp nu, kommer få ett spännande resultat.

 

Skorpionen

Men liksom finally kära Skorpion! Nu börjar det förhoppningsvis lossna en aning för dig. Du behöver komma på banan, hitta en riktning och sakta dig mot ett mål, ett personligt mål, något du drömmer om. Ha bara inte för bråttom, utan det bästa du kan göra är att komma fram till saker på egen hand. Hur vill du leva ditt liv? Jättestor fråga men så viktig och du kommer kunna förändra ditt liv och leva precis så som du önskar. Därför får du inte bortse från din makt att kunna förändra, it’s all yours. Samtidigt startar du den här veckan upp något mycket större men som också tar tid att genomföra. Din spirituella utveckling gör sig redo! Hela din livsstil står inför en revolution! Världen öppnar sig för dig och det kan bli hur magiskt som helst när du släpper ditt kontrollfreak.

 

Skytten

Den här veckan sätter igång en del undermedvetna processer i dig kära Skytt. Saker som du inte vill se kan komma till ytan, vilket är bra eftersom du då måste ta ställning, bekänna färg, kanske säga tack men nej tack och lämna det som varit. Du kommer få en annan riktning att följa, en väg som är ”rätt” för dig. Släpp alla föreställningar om hur livet borde se ut och fundera istället om du lever som du önskar? Vad har påverkat dig och gjort dig till den du är? Nu får du en jättemöjlighet i ditt liv, även om resultatet inte kommer snabbt och enkelt så dras en resa igång. En inre resa som kommer få dig att hitta tillbaka till din urkraft, passion och power. Det är så häftigt och du kommer känna att det va värt det, alla dagar i veckan. Lyssna på vad du vill, innerst inne.

 

Stenbocken

Den här veckan ser ut att skapa en hel del bra förutsättningar för dig kära Stenbock. The big picture, i ditt liv, kan klarna och drömmar/planer kan ha förändrats till något som är betydligt mer passande för dig. Om du varit osäker på vilken väg du ska ta, så är det nu grönt ljus att följa dina önskningar. Haka på nån grupp online, där du kan hitta mer inspo om ämnet eller temat som du står inför. Du kan också hitta människor som vill hänga med dig på din resa eller på din väg framåt. Affärspartners, en partner in crime eller en vänskap som startar upp nu kan ha mycket att lära dig. Se bara till så att ni har samma motiv innan du ropar hej. Det kommer ske förändringar i dina relationer och de som inte håller måttet kommer försvinna.

 

Vattumannen

Den här veckan kommer fokusera på framförallt två saker i ditt liv kära Vattuman. Den ena är att du sakta men säkert kommer få en klar bild om vart du är på väg, antingen jobbmässigt eller om du t ex vill börja studera, kanske starta eget. Du lyckas se helheten och vad som är viktigt för dig, vad du verkligen prioriterar. En ny möjlighet kommer faktiskt att komma till dig, även om allt inte sker precis exakt just nu så är det saker du sätter i rullning som kommer ge dig ett resultat på sikt. Du kommer också vilja förändra din vardag, dina rutiner, så att ditt liv blir förenklat, mer hållbart och innehåller mindre stress. Se över dina matvanor, hur du skulle kunna förändra dem till det bättre. Din motion, hur kan du röra på dig mer utan att det tar för mycket tid?

 

Fiskarna

Du kommer vara road av vibbarna som den här veckan har att erbjuda dig kära Fisk. Först och främst, lägg ner lite tid på att skapa dig en ordentlig visionboard. Hur skulle du kunna utmana dig själv mer i livet? Vad håller dig tillbaka? Nu har du chansen att liksom spränga gränserna och göra något du alltid drömt om. Du har turen med dig, ett riktigt fint flow så håll inte igen. Sitt inte och ”önska” utan se till att göra, bara kör! Vill du börja studera, ta en kurs eller så, är det bra tajming för att hitta rätt. Det finns också mer utrymme för att vara spontan, följa med i allt det som gör dig på bra humör, alltså att göra MER av allt som känns enkelt, fritt och behagligt. Också det som driver dig, din passion och din glöd. In med mer nöje och glädje i vardagen.

  1. Låter spännande – jag är jungfru 🙂

    Jag är inne varje vecka här hos dig och läser mitt veckohoroskop 🙂 Jag brukar posta mitt på fb och får ofta frågan var jag hittar det och då länkar jag hit till dig 🙂

    1. Tack så mycket Jennifer! 🙂 Kul att du läser mina veckoastron, jag lägger upp flera inlägg i veckan som också handlar om astrologi, så att du vet 🙂 Ha det fint!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..