Express our Love

Venus byter tecken från och med imorgon och det blir säkert alla Jungfruar glada över, äntligen är det er tur att få besök av denna skönhet. När Venus är i Jungfrun är vi lite mer kritiska mot vår älskling, vi ser gärna vart det liksom brister och vad som behöver förbättras i relationen. Det kan såklart vara positivt och givande om det inte innehåller allt för mycket gnäll. Vi vill gärna visa vår kärlek med handling, uträtta ärenden, fixa och ordna, bara finnas där. Det är inget kletigt eller överdrivet känslosamt/romantiskt alls. Ren och skär omtanke. Vi själva kan vilja bli mer hälsosamma, tänka på vad vi köper och stoppar i oss. Utforska wellness!

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..