Follow your flow

Väduren

Nu kan du hittar de rätta nycklarna för att bli den bästa versionen av dig själv! Människor i din omgivning kommer dras till dig som magneter, utan att förstå varför..

 

Oxen

Äntligen börjar det hända grejer i dina mest intima relationer och nu kan det gå fortare än vad du tänkt, be ready to jump!

 

Tvillingarna

Nu känner du dig fit for fight att hoppa på wellneståget och kan få massor med inspiration till olika saker som garanterat får dig i form!

 

Kräftan

Det handlar om dig nu, om din passion i livet, om att uttrycka dig, från hjärtat och faktiskt ta vad du vill ha!

 

Lejonet

Guldläge för dig att investera i en ny bostad eller varför inte prova på att bo utomlands? Du kommer att hitta ”hem”, where ever it is..

 

Jungfrun

Nu blir du mer medveten om vad du tänker och vad du attraherar i ditt liv, du kommer till en vändpunkt och det kan lossa rejält!

 

Vågen

Lägg fokus på dina delmål, särskilt de som rör att t ex förändra din jobbsituation eller din ekonomi, du kan dansa fram!

 

Skorpionen

Dina soloprojekt får fart och det kan verkligen slå dig som en blixt vad det är du vill göra med din tid och med ditt liv, drömmar kan bli sanna!

 

Skytten

Nu kan du hitta nya sätt som får dig bort från allt som inte gör någon nytta i ditt liv, frigöra dig och ge plats för det som är på väg..

 

Stenbocken

Du får chansen att träffa nya och inspirerande människor, som också kan påverka hur dina framtida planer ser ut och vad du egentligen vill göra i det stora hela!

 

Vattumannen

Nu kan du växa och nå en framgång som du kämpat för! Va tydlig med vilka mål du sätter och håll hela tiden ditt fokus på rätt saker!

Fiskarna

Börja med att fastställa dina visioner och låt de gå långt utanför dina egna ramar. Släpp taget och låt hoppet driva dig framåt!

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..