Nymåne och förmörkelse – OMVANDLING

Det är Nymåne och förmörkelse imorgon, som inträffar mellan 20-21 grader i Kräftans tecken. Alltså, tillfälle att önska, få saker igång, rulla iväg bollen… OCH vara beredd på att livet kan ta en helomvändning. Förmörkelse tillåter oss inte att fastna, bli bekväma när vi egentligen ska växa och utvecklas. Det kommer finnas möjligheten till en ordentlig personlig transformation, det är coolt. Den här månen har definitivt härliga och kraftfulla aspekter som får oss att vilja connecta mer med både andra människor och med oss själva, komma nära våra hjärtan. Kräftan söker en trygghet och vi kan nu hitta just precis vad trygghet är för oss. Många gånger är det förknippat med ett familjeliv, men så behöver det såklart inte vara. Och viktigaste av allt, att hitta den inre tryggheten. Pluto kommer vara på andra sidan, kanske få oss att tvivla, få oss att vilja hålla fast vid beroenden, mönster och maktmissbruk eller så blir det bara ännu tydligare hur vi ska ta oss därifrån! Låt de känslor som kommer upp få ta plats men dra inte på er offerkoftan när ni kan välja något annat som är varmare. Va medvetna om ert ständiga val som finns där och vilket pris ni betalar. Vi är inne i förändringarnas tider, det är magiskt, så tro och hoppas på det ni vill ha, på det liv ni vill leva och vik aldrig av från den vägen, aldrig.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..