HOROSKOP VECKA 32

Läs gärna ert ascendenttecken också!

 

Väduren

Under den här veckan inleds det en process i dig som långt ifrån är över till nästa kära Vädur. Det handlar om sättet du ser på dina resurser, hur du hanterar pengar t ex eller det värde som du sätter på dig själv, din egen personliga prislapp. Det kan uppstå situationer som gör att du tänker om helt i någon fråga. Kan vara jobb/skola eller hur du sätter gränser, vad du tillåter och inte. Annars lovar stjärnorna dig en riktig glow period, där andra få se den bästa versionen av dig. Du bjuder på dig själv och ser till att ha roligt varenda sekund. En romans som startar upp nu kan bli seriös nästan på en gång. Du är otålig och den här gången kan du vinna på att pusha lite extra på din dejt.

 

Oxen

Något i ditt liv kommer behöva ses över, förändras eller att du bara byter riktning total kära Oxe. Allt sker inte precis just nu men det startar sakta men säkert en osäkerhet i dig angående om du gör rätt eller inte. Om du inte följer din inre röst kommer stjärnorna se till att något oväntat sker för att få dig på banan igen. Håll inte tillbaka vem du är, även dina ”konstiga” sidor uppskattas. Tänk inte på vad andra människor ska tycka. Du är du. Häng mycket med folk som känner dig väl, som kan ge dig tips på vägen. Du kan vilja dra dig undan lite, vara i lugnare miljöer, fokusera på att träna och på att bara må bra. I relationer är du väldigt hård och picky gällande vilka som eventuellt skulle kunna få en träff med dig.

 

Tvillingarna

Från och med den här veckan startar en resa inom dig där du får möjligheten att värdera om saker och människor som du har i ditt liv kära Tvilling. Kanske har du inte sett det klart innan eller inte velat se sanningen som den verkligen är. Grejen är att när du väljer att blunda kommer stjärnorna tvinga fram en förändring. Det är nu du måste på riktigt börja rensa och släppa allt det där som inte ger dig någon glädje eller bara tar energi av dig. Bortsett från det har du väldigt lovande dagar där det händer mycket om kring dig. Fortsätt att ta dagen som den kommer, bind inte upp dig vid en massa planer utan se vad du känner för just då. Både ditt nöjesliv och kärleksliv får sig en rejäl uppgradering!

 

Kräftan

Nu får du chansen att under en längre period se över ditt umgänge kära Kräfta. Du kan känna att du kanske inte passar in i en grupp, är det värt att stanna? Hur du använder dig av dina sociala kanaler kan också förändras. Du kan inse hur värdefullt det skulle vara för dig att nätverka mer eller köra en onlinebuisness. Dina drömmar och planer kan ta en helt ny riktning ur det blå. Va öppen för det som kommer och låt det andra bara vara. Du är inne i ett race där du gärna vill få kontroll på vardagen och på alla måsten. Däremellan ser du till att njuta och ha det bra. Det är viktigt att du stannar upp ibland och gör saker bara för din egen skull. Sådant som du vet att du mår bra av, avsätt den tiden.

 

Lejonet

Under den här veckan kommer det påbörjas en tankeverksamhet hos dig som i det stora hela rör dina ambitiösaste mål kära Lejon. Något du kanske kämpat för en tid eller något du önskat, kan helt vända och en annan möjlighet fångar din uppmärksamhet istället. Va redo att släppa framför allt det som känns trögt och det du innerst inne tvivlar på. Det finns andra sätt eller vägar att nå dina mål, du måste bara vara öppen för att se hur du ska ta dig dit. Annars innehåller den här perioden riktigt bra flyt och du kan göra mer av precis allt som du tycker är intressant och givande. Ditt självförtroende hjälper dig att hamna på rätt plats vid rätt tidpunkt.

 

Jungfrun

Det kommer att dra igång en process i dig som vara under flera månader kära Jungfru. Antagligen haffar du flera insikter som har med livet i det stora hela att göra. Du börjar se hur onödigt det är att oroa sig för saker, hålla tillbaka och leva precis ovanför vattenytan. Den ända som sätter stopp och begränsningar är du själv. Världen är oändlig och du har alla möjligheter dessutom att ha en livsstil som du själv trivs med och uppskattar. Allt handlar inte om att jobba ihjäl sig. Du är också mitt inne i en period där du tvingas lyssna mer på dig själv och på vad du verkligen vill. Det är bra om du får space för att hitta din kreativitet och få utlopp för all energi som finns inom dig.

 

Vågen

Sakta men säkert kommer du att behöva ta tag i de bitarna i ditt liv som du gärna vill trycka undan kära Våg. Mycket kan handla om dåliga mönster, om beroenden, att möta dig själv på riktigt, transformeras! Om du har jobbat med t ex personlig utveckling kan det öppna upp din andliga sida och du kan bli nyfiken på tarot och på astrologi. Känslor och tankar om sex kan komma till ytan. Hur bra är du på att sätta gränser när det kommer till vad du vill i sängen? Ställer du upp för rädsla att bli avvisad? Viktiga frågor att ställa till dig själv. Den här veckan innehåller förövrigt många härliga möten och spännande utsvävningar om du är redo att upptäcka något nytt!

 

Skorpionen

Du kan ha en hel del funderingar och tankar kring det här med relationer kära Skorpion. Det kan dels handla om vänner, hur du väljer vänner och vilka du släpper in i ditt liv. Kanske vill du ha andra typer av vänner? Om du arbetar tätt ihop med någon, driver något tillsammans, kan du se börja saker ur olika vinklar, för och emot. Vad passar egentligen dig allra bäst? Och så kärleksrelationer… Du behöver få känna dig fri! Betyder inte att du som har en älskling ska göra slut, men ni kan ju hitta ett utrymme i det ni har, ge varandra den space som saknas. Börja resa mer med vänner istället? Inte alltid vara som magneter. Superbra vecka som lovar att du kommer få se resultat för dina ansträngningar!

 

Skytten

Du kommer bli medveten på ett eller annat sätt, inte bara den här veckan utan under en längre period, hur bra du är att ta hand om dig själv kära Skytt. Ditt välmående, din kropp, hur du lever, vardag/rutiner. Vad måste du förändra för att du ska må bättre? Får du i dig tillräckligt med näring? Också hur bra du är på att säga nej, t ex på jobbet/skolan. Tar du på dig mer ansvar och istället blir stressad? Låt var och en göra sitt. Du är bra nog som du är och har inget att bevisa för någon, glöm inte det. Det är en utmärkt tid för att få in mer spänning i ditt liv, mer äventyr och passion dessutom. Du kan träffa någon som har mycket att lära dig eller så blir du den som kommer med inspo till någon som verkligen behöver den.

 

Stenbocken

En längre resa startar för dig den här veckan men kommer ha flera månader på sig innan det sker en tydlig förändring kära Stenbock. Det gäller ditt sätt att uttrycka dig själv på bland annat. Hur du använder din tid och faktiskt gör sådant som du älskar också. Ett intresse som du haft kan plötsligt försvinna ur ditt liv och ersättas med något annat. Du kan vara väldigt bra på att hålla saker inom dig. Snart inser du att det inte tjänar något till, att du nästan aldrig vinner, bara förlorar på det. Hitta ett bekvämt sätt att visa vem du är, så att det blir mer personligt och från hjärtat. Du tittar kanske just nu efter möjligheten att utöka din ekonomi och vilka vägar du skulle kunna ta där. Någon i din närhet kan vara villig att verkligen hjälpa dig.

 

Vattumannen

Det kan börja krypa på dig redan den här veckan men det är långt ifrån, att du vill förändra något i ditt boende eller hemsituation kära Vattuman. Du kanske inte nu kan sätta fingret på vad men frågan är ju vart det skaver? Är det området? Vill du ha större/mindre? Bo i kollektiv eller tillsammans med en vän? Ditt hem är din fristad, där du kan vara dig själv och det är viktigt att du känner precis den friheten. Gör du inte det nu, måste du börja kolla efter annat. Nu står ju också dina relationer fortsatt i fokus och du kan vara väldigt smidig av dig. Låt dig inte kompromissas med allt för lätt. Berätta också hur du vill ha det, speciellt om det är i en kärleksrelation.

 

Fiskarna

Från och med den här veckan drar det igång en långvarig process i dig kära Fisk. Den berör främst dina tankar och hur du väljer att kommunicera med din omgivning. Eftersom du är en känslomänniska kan du ibland räkna kallt med att det står skrivet i din panna vad du tänker, så är det inte. För att du ska få ut mer glädje av dina relationer kan du behöva kika närmare på detta. Även hur du pratar till dig själv. Är det med en snäll ton eller är du dömande så fort saker inte går din väg? Du kan hitta helt ny inspiration och ämnen som tar dig till en ny utvecklings nivå. Du trivs nu med att veta hur dina planer ser ut, att de följs och att du får i dig bra med näring, sömn och mat. Satsa verkligen på att ta hand om din kropp och själ!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..