Venus till Vågen

Snart drar Venus, vår kärleks och skönhetsplanet vidare till Vågen, bara att säga grattis alla Vågar! Venus är styrare över Vågen (och Oxen) vilket gör att hon känner sig mer hemma och bekväm. Vi vill ha balans och harmoni i vår vardag, i allt vi gör, vi söker det, hela tiden. Vi har en bild av kärlek, av skönhet, vi tror att vi vet vad det är. Venus uttrycker det på sitt sätt, genom charm, flirt och många gånger spelar vi spelet, men med en busig attityd. Vi kan vara alldeles för enkla att förföra och genom speciellt smicker kan vi få det vi vill ha. Vi bryr oss om hur vi ser ut, om hur vi uppför oss och särskilt vad andra människor tycker. Vi vill absolut inte hamna i kläm och allra minst i konflikter. Det gör att vi har svårare för att bekänna färg. Å ena sidan å andra sidan…

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..