Uranus backar

Uranus har börjat sin årliga tripp bakåt på banan igen. Först backas det i Oxen, sen i Väduren en stund. Oxen styr över pengar, tillgångar, våra resurser, materiellt men också vårt självvärde. Väduren handlar mer om hur vi tar oss fram, hur vi tar för oss t ex, vad som kickar igång vår energi. Vi har alla dessa olika tecken i våra ”hus”, alltså områden i livet. Det är de/dem som kommer påverka oss allra mest. Eller det hus som Uranus är styrare över i vårt personliga horoskop. Rörigt va? Uranus vill att vi utvecklas, att vi aldrig aldrig nånsin bara nöjer oss. Och det är bra, det händer saker. Även om det ibland känns motigt med förändring, i slutändan är vi oftast lyckligare, eller hur?

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..