Nymåne och förmörkelse

På lördag är det Nymåne igen, även solförmörkelse vilket skapar lite mer rörelse än vanligt för oss. Den faller mellan 18-19 grader i Lejonets tecken. Nu finns det liksom ingen chans att hålla tillbaka. På allt! Livsenergin är på topp faktiskt. Lejon älskar livet, att stå upp för sig själva, visa vilka de är och göra allt för att få det som de vill ha. Framgång! Det är ett ord som har olika betydelse för alla. För vissa är framgång pengar, status, en karriär men känslomässig framgång är något som borde prioriteras mer. Att vakna upp och känna dig tillfreds med sig själv. Göra det som man brinner för, för sig själv och inte för någon annan. Eller vara omgiven av människor som man älskar. Men det här är er chans nu, att få uttrycka er, från hjärtat. Önska, skriv ner, va ärliga, vad är det som ni verkligen vill ha mer av i era liv?

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..