HOROSKOP VECKA 33

Väduren

Helgens förmörkelse ger dig en chans att starta upp ett nytt kapitel i ditt liv kära Vädur. Den energin kommer hänga kvar hela veckan och ge dig möjligheten att faktiskt komma fram till vad du vill ha ut mer av tillvaron. Hur du kan få in mer frihet, lekfullhet och glädje framför allt. Eller hur du skulle kunna arbeta mer med dina gåvor, intressen, kanske starta upp en egen buisness kring något som du har en särskild talang för. Även om det känns galet, känns det rätt för dig så är det god idé att åtminstone prova. Det finns också potential att få med dig en partner in crime eller som kan stötta dig i frågor som dyker upp. Intressanta avtal kan komma på tal. På kärleksfronten rullar det som tåget. Nu får du ställa dig frågan; vad vill jag ha?

 

Oxen

Den energi som härjade i helgen, alltså förmörkelsen, kommer vara närvarande hela veckan och ge dig chansen att bygga upp ditt liv kära Oxe. Allt från att ta tag i saker som legat och grott, känslomässigt bagage till dina relationer med t ex din mamma/syster, alternativt någon viktig person som spelat stor roll i ditt liv. Du får möjligheten att starta upp något nytt och bättre, nya förutsättningar när det kommer till hem/bostad och vilka platser som känns rätt för dig att vistas på, vad du vill ha mer av i ditt liv. Mer och mer kommer du inse vad som får dig att må bra. Och just nu ger det dig en extra kick att verkligen få ta hand om dig själv, inifrån och ut. Vad behöver din kropp mer av t ex? Bra tajming för att gå på healing! I dit kärleksliv vill du gärna styra upp vardagen, om du har en älskling.

 

Tvillingarna

Helgens förmörkelse kommer på ett positivt sätt att förändra ditt liv kära Tvilling. Hela veckan kommer du märka av att energin hänger kvar och att du genom tankar eller att visualisera enklare kan få det du vill ha. Du ska också passa på att kommunicera, göra din röst hörd, starta upp en blogg/vlogg eller pod kan vara en väg. I dina egna trakter, där du bor, kan det vara happenings som får en stor betydelse på sikt. Va uppmärksam på vad som sker i området helt enkelt. En kortare resa/weekend kan leverera både inspiration och dessutom få dig på helt andra tankar. Det här är en utmärkt vecka för att också uttrycka dig själv genom konst, hobbies eller starkare känslor. Ditt kärleksliv är hett hett hett och det ända du ska göra är att hålla dig framme, vara ute och tillgänglig!

 

Kräftan

Den här helgen som va innehöll en förmörkelse som kommer att vara en del av den här veckan kära Kräfta. Det innebär för dig att du får chansen till att starta om, vända blad och satsa på dig själv, det som har ett värde för dig och hur du på bästa sätt kan fördela din tid samt styra upp din vardag. I det här ligger det mycket fokus på hur pass väl du respekterar dig själv, det är grunden som du börja jobba på. För att också kunna förstå dina egna val, varför du väljer som du gör och vilka konsekvenser det får. Såklart ska du leva ett liv där du får ut maximalt med njutning för egen del och för dem du bryr dig om. Kärleksmässigt är det en bra tid för att berätta om vad du känner, vad du längtar efter och vill. Det blir mysfaktor!

 

Lejonet

Boom! Helgens förmörkelse i ditt eget tecken kommer fortsätta att förändra ditt liv i önskad riktning kära Lejon. Se det som att det som händer nu, gör det av en större anledning, även om det innebär att du måste lämna något för att fortsätta på din livsresa. Lägg också fokus på vad du vill ha mer av, du lyckas liksom att dra till dig det snabbare då. Men ha inte för bråttom med att verkställa allt, tänk på att Merkurius i ditt tecken är retro fortfarande vilket kan betyda att du sedan ändrar dig eller att vissa förutsättningar ändras. Hur du ”pratar” till dig själv spelar en stor roll för din framgång. Du är bra på att tro på dig själv, sluta aldrig med det! Nu kan också inspiration, dina vänner eller saker du ser på sociala medier påverka dig och öppna en ny väg för dig.

 

Jungfrun

Helgen innehöll en förmörkelse som på flera plan kommer påverka dig i ditt liv kära Jungfru. De är till för att förändra, lämna bakom sig allt som inte längre är till ens fördel, skapa utrymme för ett nytt kapitel och ge en kick där bak för att få oss ur allt det som inte längre är positivt. Du kan hitta nya sätt att connecta med dig själv, ditt inre, förstå ditt syfte med att vara här osv. Det finns inga genvägar utan du behöver vara ärlig mot dig själv, vad kan du vara utan men som du så hårt klamra dig fast vid? Let it go! Du tror många gånger att du måste ställa upp på andra för att vara omtyckt, det är inte så alls. Börja se till dina egna behov, vad som ger dig glädje och vad du vill göra, istället. Nyckeln till framgång handlar nu om att se ditt eget värde och att skapa dig den vardag du önskar!

 

Vågen

Helgens förmörkelse kommer leverera flera erbjudande till dig kära Våg. En viktig del i den är din frihet och hur du ser på dina drömmar. Saker behöver inte ligga så långt bort som du tror. Använd dig av nätet, av all den teknik som finns tillgänglig och som egentligen bara väntar på att få bli din bästa vän. Nya människor eller större grupper är på väg in i ditt liv och det är de för att få dig att upptäcka något nytt, något okänt och som ligger betydligt närmre din livsväg. Trots att det kanske inte ”känns som du” är du villig och redo att tänja på dina gränser och ta ett stort kliv utanför din egen komfortzon. Ju mer du delar med dig av dig själv, om dina planer, vad som skrämmer dig, desto fortare kommer du ta dig dit du vill. Kärleken är under kontroll nu!

 

Skorpionen

I helgen hade vi en förmörkelse som fortsätter att påverka dig en lång tid framöver kära Skorpion. Framför allt berör den din ”plats” här, din status och sättet som du ta dig fram på. Frågan är ju vad du vill visa upp? Utåt sätt, så som andra ser dig, prestationer, vad du kan, dina talanger osv. För dig kan det här bli riktigt stort och ju längre du vågar kliva över gränserna desto bättre. Det är nu du ska tro på dig själv! Pusha dig själv till att agera, ta för dig och visa vad du går för. Ingen annan kommer någonsin göra det åt dig. Den här veckan är det också tajm för att varva ner, efter allt slit. Hitta små stunder där du kan reflektera, meditera eller yoga mer. Du måste släppa alla tankar ibland och såklart bara vara i nuet.

 

Skytten

Helgen som va hade en förmörkelse att leverera som garanterat kommer att vidga dina vyer kära Skytt. Det här blir lägligt i ditt liv eftersom du inte är rädd för det okända, eftersom du alltid är beredd att kasta dig ut och hoppa! Precis det ska du få göra. Allt det som står mellan dig och dina visioner ska bort nu. Fokus på det som du vill åstadkomma, hur galet det än kan verka. Du kan vilja starta igång en buisness som inte har allt helt klart för sig, men vad gör det? Lägg energi på det som känns inriktat, på det som du vill ha mer av i ditt liv, det kommer gå din väg. Det är väldigt värdefullt att nätverka och hitta människor som har samma driv som du. Några som vet vad du tänker på eller som kan komma med konkreta förslag. Häng mycket med dina vänner!

 

Stenbocken

Helgens förmörkelse kommer påverka dig, en längre tid framöver kära Stenbock. Ibland behöver vi ju bara ta itu med vissa områden i livet, så är det, annars står det bara stilla och inget förändras. Det som ska förändras nu är du. Du behöver komma mer i connection med allt det som finns inom dig. Vi bär runt på mycket, skit. Men den skiten kan du vända och göra något positivt utav. Snart kommer du att märka vilken power som du har tillgång till och allt som du kan göra med din egen kraft. Du kan till och med börja arbeta mer friare, alltså hitta ett sätt så att pengarna bara rullar in. Fundera ett varv på vad som är din grej. Nu är det en period där människor med inflytande kommer uppmärksamma dig och det som du gör. Ta för dig.

 

Vattumannen

Nu i helgen hade vi en förmörkelse som kommer ta ditt liv till en annan nivå kära Vattuman. Den påverkar framför allt dina intima och nära relationer, på längre sikt. Du kommer lära dig så mycket, både om dig själv och om andra. Att kunna anpassa sig, kompromissa, du förstår hur värdefullt det är men har det alltid varit din grej? Du söker frihet, om något. Men för att få det att funka, måste du vara öppen för andras behov. Kanske passar en annan typ av livsstil dig bättre, då ska du ju köra på den. Nu kan en relation du har, eller en dejt växa och bli till något väldigt magiskt. En distansrelation kan bli aktuell eller att du träffar någon när du är iväg och reser. Det är passionerat, vilt och alldeles underbart!

 

Fiskarna

Den här helgens förmörkelse, som var, kommer sätta sina spår i dig kära Fisk, en längre period framåt. Nu kommer du på ett eller annat sätt tvingas in i att ta hand om dig själv. Du vill hitta sätt som gör att din kropp mår bra, att dina rutiner funkar, att du inte har för mycket skräp omkring dig som bara drar ner din energi. Det handlar om att fokusera på knepen, de som kan ta dig dit, utan att du ska se det som en uppoffring. Vad är du villig att kompromissa med? Det är helt klart en utmärkt tid för att ta din närmaste vän till hjälp. Kanske kan ni tillsammans hitta något som blir roligt att göra dessutom? Du vill umgås intimt, kunna prata allvar och få utrymme för att bolla alla tankar som kommer upp.

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..