HOROSKOP VECKA 34

Väduren

Nu kan dina tankar äntligen falla på plats kring ett nytt projekt eller idé som du har kära Vädur. Du kan också få vissa svar som gör att du kan starta igång dina kreativa krafter och dra fördelar av dina talanger. I slutet av veckan kan du märka att tricket för att få det du vill ha också handlar om att släppa på det som varit och verkligen på riktigt gå vidare till nästa steg. Du behöver space och utrymme för att kunna fullfölja dina drömmar på bästa sätt. Ju mer du följer flödet och slutar kämpar emot, desto snabbare kan du agera mot nya mål. Är det känslosamt, håll det inte inne för dig själv utan skriv av dig, måla eller något som hjälper just dig.

 

Oxen

Den här veckan är utmärkt för att ta tag i missförstånd eller för att pussla ihop dina egna tankar och känslor kring frågor så att det blir klarare för dig kära Oxe. Du kan behöva deala med t ex vart du ska bo eller hur du vill ha det hemma för att trivas bättre. Till helgen är det olika vibbar som drar och gör bäst i satsa på dig själv, dina talanger och vad du kan göra av dem. Släpp allt och alla som bara tar din energi eller som hindrar dig från att komma vidare. Du kan välja att avsluta någon gruppaktivitet eller klura på hur du ska fortsätta med dina sociala kanaler. Garanterat kommer du kunna pusha dig själv utanför gränserna och göra något häftigt av det!

 

Tvillingarna

Nu känner du sakta men säkert att dina tankar klarna och att det äntligen börjar hända grejer, både i din telefon, mail och på dina sociala kanaler kära Tvilling. Det här är en stor lättnad för dig eftersom ditt umgänge kommer flyta på betydligt bättre. När helgen närmar sig är det flera saker som också kommer leda till att ditt liv känns mer stabilare. Det kan plötsligt ordna sig för dig, kanske med ett boende, med någon du står nära eller att du bara bestämmer dig för att släppa på ditt förflutna och dra vidare. En jobb/pluggmöjlighet kan få fart eller att du ser över dina framtida mål och väljer att satsa stort på dina drömmar.

 

Kräftan

Den här veckan börjar du ta itu med mer praktiska frågor som kanske legat på is eller som tidigare varit oklara kära Kräfta. Nu vet du mer hur du vill ha det och också hur du ska göra för att t ex öka din inkomst. Lite handlar också om att kommunicera med ”rätt” människor för att nå en viss position eller för att nya vägar ska kunna öppnas. Se till att umgås med dina vänner i helgen. De kan hjälpa dig att vidga dina vyer eller inspirera dig till att våga något som kan bli magiskt i ditt liv. Du kan behöva släppa en aning på antingen en vision eller bild som du har för att tillåta en annan ta plats. Det gäller att få in mer livskvalité!

 

Lejonet

Nu kan saker som du tidigare bara haft i ditt huvud eller bara pratat om enklare bli till din egen verklighet kära Lejon. Du är skärpt och otroligt rak på sak. Använd din power för att få igenom din vilja. Människor lyssnar på dig och dina idéer. Men se till att slappna av ibland, du kan bli för mycket uppe i dina tankar. När helgen närmar sig är det olika energier som väntar. Planer på att satsa på dina mål eller förändra din jobb/plugg situation drar och kan bli riktigt galna. Följ din inspiration! Din självbild eller känslomässiga bagage kan lossna mer och mer och få dig in på andra spår. Kanske lyckas du också ekonomiskt nå ett större mål.

 

Jungfrun

Den här veckan lyckas du riktigt bra med att analysera ditt förflutna för att få in mer flow i ditt liv kära Jungfru. Se till att inte lägga någon skuld på dig själv när något inte gått din väg. Nya förutsättningar och strategier väntar. Du kan också upptäcka något för att lättare ta dig från en position till en annan. När helgen närmar sig, satsa på dig själv och på dina visioner! En helt annan typ av livsstil kan inspirera dig eller så bokar du en resa som kommer förändra ditt liv. Även det som känns omöjligt kan plötsligt få en ingång. Det kan också bubbla upp en hel del känslor, särskilt som berör dina intima relationer. Va beredd på att behöva släppa det som inte längre är bra för dig. Just let it go!

 

Vågen

Du är väldigt alert den här veckan och dina samtal flyter på betydligt bättre kära Våg. Dina tankar och idéer kan också ge andra en dörröppnare. Du lär fokusera mer på dina långsiktiga drömmar dessutom vilket kommer få dig på bra humör. När helgen kryper på kan du hastigt komma på vad du ska göra för att hamna på rätt spår. Det kan också handla om personlig utveckling, om andlighet eller att du t ex via meditation når en annan typ av verklighet. Du kan behöva släppa en dålig vana och införa en annan för att må bättre. Gör dig av med allt som din kropp och ditt inre inte egentligen behöver. Det kan leda till andra förbättringar också.

 

Skorpionen

Den här veckan har du till din fördel när det rör kommunikation med t ex chefer eller andra ”viktiga” människor kära Skorpion. De är mer villiga att lyssna på dina avsikter, mål och drömmar.  Så sitt inte inne med vad du vill uppnå. Det kan också krävas mer av dig, på jobb/plugg och dina tankar är fokuserade på de ämnena. Ditt nätverk, vänner eller andra intima relationer kan få dig att vilja töja på dina gränser och långsiktiga planer. En kanonidé som du inte trodde var möjlig kan visas vara fullt kapabel. Det kan bli riktigt omvälvande. Du kan nu vara tvungen att berätta dina innersta känslor och öppna upp ditt hjärta för att få det du vill ha..

 

Skytten

Under den här veckan har du lätt för att sätta allt i perspektiv och i relation till varandra kära Skytt. Dina tankar är större och du drömmer dig gärna bort från vardagen. Istället vill du kanske se till att få en resa bokad eller besked om en antagning. Det kommer absolut att vara ett flow i det du gör. I slutet på veckan är du villig att lägga mer fokus på dina mål, på din karriär eller på din studieplan. Du öppnar också ditt mindset och kan få till nya rutiner som känns lite roligare. Särskilt när det kommer till hur du väljer att se på dina ”måsten”. Viktiga känslor kan ta plats och du kommer hitta ett sätt att hantera dem bra på.

 

Stenbocken

Du är mycket mer mottaglig den här veckan, för andras signaler eller för att läsa mellan raderna kära Stenbock. Du kan också påbörja en moneyplan och komma undan genom en hel del smarta tips. Dina utgifter kan bli mindre om du går in för det. Samtidigt har du lättare för att prata om intima saker, känslor, sex och tankar som du bär på. I slutet på veckan kan en rolig idé utvecklas åt precis det håll du vill. Det gäller att du vågar följa ditt hjärta trots att det kan kännas hel knäppt. Massor med inspiration till något nytt kan dyka upp som från ingenstans. Du kan också bli otrolig känslosam i ett samtal eller förändra dina tankar nu.

 

Vattumannen

Den här veckan tenderar dina tankar att klarna angående dina mest privata relationer kära Vattuman. Du väger gärna för och emot, försöker se vad som kan vara till din egen fördel och tvärtom. Samarbeten och kommunikationen med andra människor är A och O nu. Det kan bli aktuellt att behöva ta ställning till ett avtal också. Du kan bli förvånad över dig själv i något sammanhang. Speciellt om det rör ditt inre, djupare känslor och en connection med dig själv. På ett sätt kan du uppleva det som att ”hitta hem”. Det kan komma upp frågor som har med självrespekt och egenvärde att göra. Du kan verkligen växa nu.

 

Fiskarna

Inled gärna veckan med att göra en to-do-list kära Fisk. Nu har du mycket på gång i ditt huvud och du gör bäst i att få ner det på papper. Kanske är du mitt uppe i att lära dig något nytt system eller nya arbetsuppgifter och du är verkligen skarp i ditt sinne så passa på. Du kan se detaljer som ingen annan och dra nytta av det. Sättet du kommunicerar på och hur du uttrycker dig, kan göra stor skillnad för din framtid. Allt från en viktig relation till en viktig arbetsgivare. Du kan lyckas med det mesta. Helgen kan verkligen bli mer känslosam än vanligt men fokusera på dig själv, att ge uttryck för vem du är och vad du vill fokusera mer på i ditt liv.

        1. vad skumt! jag har kollat via flera ställen och jag kan se den… via veckorevyns hemsida då? under horoskop?

          1. Yes, syns inget alls för denna veckan i veckorevyns hemsida för horoskop, och jag klicar inte fel utan gör precis så som man brukar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..