Nymåne!

På söndag har vi en nymåne igen, på ca 17 grader i Jungfrun och det är big time att önska, visualisera och attrahera! Eftersom Jungfrun är ett jordtecken och vi har flera planeter som befinner sig just i jord, är det ett underbart tillfälle att agera, handla och få saker uträttade. Det är bra att börja fundera på vad vi har runt oss som faktiskt bara hindrar oss. Vad är det egentligen vi bygger upp och för vad? Hur kan vi ta vara på saker bättre och samtidigt leva i linje med vad vi önskar? Pluto kommer hänga med här, som står för djupare förändringar, transformationer och för att gå till botten med vilka vi är, våra behov osv. Ett superbra läge för att rensa kroppen, rensa hemma, rensa på jobbet/ skolan, rensa tankarna, rensa allt! Hösten är ju en slags nystart också. Det här kan bli riktigt bra!

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..