HOROSKOP VECKA 37

Reklam för konsultationer

För mer info om mina /personliga/relations/framtids horoskop:

nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Veckan inleds med ett gyllene tillfälle för dig att styra upp ditt liv precis så som du vill ha det kära Vädur. Helgens nymåne kommer hjälpa dig att börja göra sundare val när det gäller t ex din kost/hälsa, din träning och hur du tar hand om dig själv. Eftersom du älskar att göra saker på egen hand och klarar dig själv i alla lägen vinner du på att låta andra människor i din närhet få komma med tips, råd och inspo till dig. Nu kan du från oväntat håll få något som du önskat länge. Det kan handla om ekonomisk hjälp, en present eller att bli guidad till en ny väg i livet. Du lockar till dig nya ansikten då hela din attityd nästan är magnetiskt tilldragande. Behöver du övertala någon? Sätt igång.

 

Oxen

Helgens nymåne kommer färga av sig hela veckan och inspirera dig till att börja följa ditt hjärta och lita på dina unika talanger kära Oxe. En känsla av frihet och att allt är möjligt! Starta igång ett nytt kapitel i ditt liv, där du får in mer av sådant som du lagt på hyllan, glömt bort att du gillar eller bara gör plats för allt som gör dig lycklig och för dig själv. Du kan hamna i rampljuset, dra till dig folks uppmärksamhet och stå upp för allt det du är. Låt livet bli lite mer glamouröst, alltså det som är glamour för dig. Och släpp loss din skönhet. Är du singel så kan det verkligen hända saker från en dag till en annan. Va redo för att ta emot allt det som kommer i din väg och möt världen med entusiasm.

 

Tvillingarna

Veckan erbjuder dig en ordentlig nystart och där du själv är med och påverkar riktningen i ditt liv kära Tvilling. Nu handlar mycket om dina känslor, om ditt förflutna, din familj och ditt hem. Vad du än behöver reda ut gällande dessa ämnen så kommer det att få ett helt nytt ljus och flow. Du kan komma ännu närmre någon i din familj, öppna upp ditt inre, flytta och dessutom släppa på ditt bagage. Din historia är inte du utan bara ett redskap, som du kan använda på ett kraftfullt sätt istället för att förstöra. Din kropp skulle må bra av en riktig rensning, healing eller att du gör grejer som är som balsam för din själ typ. Är du singel skulle du kunna bli förtjust i någon på din arbetsplats/i plugget.

 

Kräftan

Helgens nymåne kan innebära stora förändringar för dig och i ditt dagliga liv kära Kräfta. Allt från hur du väljer att kommunicera, hur du agerar på möten, på vilket sätt du pratar med dig själv, tankar som du väljer till ditt sätt att ta dig fram. Det kan bli en hel del kortare resor för dig, antingen via jobbet/skolan eller för nöjes skull bara. Du vill verkligen ha roligt nu och se till att hösten är späckad med konserter, föreställningar, stand ups osv. Se till att också ha tid för spontana träffar med dina vänner, superviktigt för dig. Nu kommer en annan sida i dig att vakna till liv och du får möjligheten att uttrycka dig lite mer fritt. Du vågar, du tar för dig och kan vara totalt orädd. JA!

 

Lejonet

Du får en rivstart på veckan där du borde passa på att skriva ner alla dina delmål och prioriteringar i livet kära Lejon. Nu kan du få koll på läget och känna att du får saker gjort på ditt eget sätt och med ett tempo som passar helt perfekt. Det handlar om att hitta en ny strategi för att kunna balansera alla dina olika behov i vardagen. Du älskar ju att kunna unna dig saker, få din egna tid, kunna vara spontan men för allt i världen inte glömma bort ditt syfte eller dina större planer liksom. Så, förbered dig för att justera, trixa och fixa, allt går! Samtal med någon i din familj eller någon kvinnlig förebild kan göra att du lättare få tillgång till just det du behöver för att kunna slappna av och njuta av dagarna.

 

Jungfrun

Vilken start du får den här veckan kära Jungfrun. Helgens nymåne i ditt eget tecken kommer ge dig alla förutsättningar för att lyckas med dina personliga mål och drömmar. Vad vill du jobba med? Vill du studera? Vill du flytta? Testa dina vingar utomlands? Vem vill du vara? Lägg nu all din kraft på att se till dina egna behov och ingen annans. Du kan bli redo att släppa på alla spärrar och bara köra, en rekommendation! Tänk på att någon som har inflytande eller en viktig post kan sträcka ut sin hand och vara villig att hjälpa dig. Nu har du väldigt enkelt för att snacka, kommunicera och få din vilja igenom. Boka in möten, ring viktiga samtal och se till att du sätter bollen i rullning, det är stora grejer på gång.

 

Vågen

Helgens nymåne har massor med härlig energi att erbjuda dig kära Våg. Men, det betyder att du måste sätta upp mål som har med en längre process att göra. T ex vad du behåller i ditt liv för att du är alldeles för rädd att släppa taget, vilka mönster som håller dig fast, hur du reflektera och faktiskt dra nytta av dina misstag osv. Ge dig helt in i din egen värld ett tag, meditera, yoga och hitta det där flowet som leder till inspiration och kreativitet inom dig. Leta inte utanför eller sök efter svar utan leta istället efter tecken, försök förstå dina drömmar och se hur de kan vägleda dig. Nu mår du bäst av vackra miljöer, naturen och varför inte passa på att gå en konstrunda?

 

Skorpionen

Den här veckan levererar helt ny energi till ditt liv kära Skorpion. Det är läge för dig att göra upp en ny moodboard! Hur ser du på framtiden och på dina stora drömmar? Vad vill du göra med ditt liv? Du kommer märka att du är betydligt närmre ett genombrott än vad du kanske tror. Tillsammans med dina vänner, nätverk eller andra grupper kommer du kunna hitta både lycka och inspo till att förändra, förbättra och göra stor skillnad. Du vill att livet ska vara meningsfullt, njutbart och ett äventyr. Är du redo att starta upp ett nytt kapitel och lämna allt annat bakom dig? Allt som faktiskt inte tillför något eller känns helt hundra. Nya vägar, möjligheter och chanser kommer stå framför din dörr, men du måste anstränga dig och, du måste veta vad du vill ha!

 

Skytten

Den här veckan ger dig möjligheten att kickstarta igång hösten med tydliga målbilder och planer för din framtid kära Skytt. Framför allt handlar det om arbete/plugg, riktning, talanger eller en egen verksamhet. Du kan börja på ett nytt spår, snacka dig till en tjänst du inte riktigt är kvalificerad för eller få mer ansvar inom olika områden. Det är såklart givande, du kommer växa som människa och även ditt självförtroende hänger gärna på. Det kan dyka upp hemlig fakta som du kan dra stor fördel av. Tänk på vad som är viktigt för dig, hur vill du framstå, vilket är ditt varumärke osv. Du mår bra av att få vara en stund för dig själv också då och då. Skapa tid för att reflektera och rensa tankarna.

 

Stenbocken

Men wow vilken inledning den här veckan får i ditt liv kära Stenbock. Du får en riktigt bra chans att förverkliga flera områden i ditt liv, och såklart blir det påsikt men den resan kan du påbörja här och nu. Ta första steget till att bestämma dig för vilket äventyr du vill kasta dig rakt in i. Ibland vill du gärna tänka och fundera aningens för länge, det gäller inte, du måste hoppa! Det finns alldeles för mycket att upptäcka och du är redo för att möta det. Du kan komma i kontakt med en livscoach, mentor eller bara en människa som inspirerar dig tillräckligt för att fatta beslut. Det kan också handla om högre studier, ditt medvetande, publicering i någon form eller att du själv tar på dig rollen som ”lärare” och ge av dina kunskaper.

 

Vattumannen

Nu är det spännande energier på gång och mycket intressanta saker som kommer upp till ytan kära Vattuman. Du startar en längre resa, i dig själv, alltså vi pratar om personlig utveckling, om att förstå vem du är, vad du behöver och ditt större syfte. Du kommer kunna släppa på så många föreställningar om hur saker bör vara och hitta ett nytt sätt att ta dig fram på i livet. Så att du hela tiden connectera med din innersta vilja. Du är mer nyfiken på livet, döden, på sex och vad det gör med oss, kanske hittar du en annan väg i sovrummet som passar dig bättre eller att du vågar testa något nytt där. Utforska, lek och se vart du hamnar. Du har flow när det kommer till att påverka människor som sitter i en högre position. Dra fördel!

 

Fiskarna

Den här veckan kommer falla dig i smaken och få dig att börja tänka och fundera mer kring ditt förhållningssätt i olika relationer kära Fisk. Mycket handlar om hur du möter människor, vad du förväntar dig av dina intima band och vad du själv gör för att dra till dig eller för att förstöra. Det är liksom läge att börja bygga broar, hitta de rätta länkarna så att du kan nå ut, ta till dig, att få till en bra balans mellan att ge och ta. Men detta är såklart inget som sker över en natt. Sätt upp mål för hur du vill att dina relationer ska fungera och se din egen del, spegla dig i andra. Du kan möta nya och intressanta personer som får dig att börja tänka i helt nya banor.

LOADING..