Endast kemi!

Venus är nu i mystiska och heta Skorpionens tecken vilket kan vara en oförglömlig period för flera av oss. Alla relationer, dejter, flirtar, what ever, som inte håller måttet, kommer gå bort, omedelbart. Med Venus här vill vi ha det som är äkta, det som känns och betyder något, på riktigt. Vi vill ha den där djupa själsliga kontakten, som vi absolut inte kan motstå. Det kan bli mer intensivt, mer passionerat och mer galet nu. Allt eller inget energin tar över oss och vi kan såklart uppleva en liten kris när det inte fungerar. Dessutom kommer Venus att backa nu i höst.. ja, mer om det i ett senare inlägg.

 

//N

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..