HOROSKOP VECKA 38

Reklam för konsultationer

För mer info om mina personliga/relations/framtids horoskop: 

nathaliebram@hotmail.com

Väduren

Kicka gärna igång den här veckan med att se över dina långsiktiga mål, dina planer och försök få en klar bild över hur du vill att framtiden ska se ut kära Vädur. Du är målmedveten, driven och vill få saker gjorda. Lösningar kan komma till dig och du lyckas hitta en strategi som funkar riktigt bra. Ditt sociala liv kommer få sig en skjuts från och med torsdag där du väljer att prioritera dina vänner, intressen eller sådant som får dig att må bra. Lägg mer tid på dina sociala medier och putsa på profiler för att lättare nå ut till människor med samma värderingar. Hela du är förtillfälligt väldigt tilldragande, du utstrålar Power och att du verkligen tar precis vad du vill ha! Vem kan stoppa dig?

 

Oxen

Inled veckan med att göra upp en realistisk plan över dina äventyr kära Oxe. Allt från om du t ex vill boka en resa, börja en kurs, förändra din livsstil eller sakta börja jobba mot dina visioner. Du vill kunna beta av delmål och mår bra av någorlunda struktur runt omkring dig. Du kan gå helt upp i en passion, i ett intresse eller en talang som du har. Men från och med torsdag kommer du vilja se resultat, du kommer vilja satsa helhjärtat och visa vad du går för. Behöver du någon hjälp längs vägen, be om det! Människor med inflytande kan öppna dörrar. Ditt kärleksliv ser galet fantastiskt ut och när du släpper på alla spärrar, när du slutar bromsa in, det är då det händer, magi!

 

Tvillingarna

Dra igång den här veckan genom att få bättre koll på vad du faktiskt är ute efter och söker i livet kära Tvilling. Ibland bara trallar vi på utan att stanna upp och det är precis vad du skulle må bra av. Känna efter, med vilken känsla du gör saker, om du prioriterar rätt eller vad du egentligen längtar efter. Va öppen för alla känslor som kommer. Från och med torsdag blir du mer nyfiken på allt och alla. Då kan det också vara läge att hänga med människor som inspirerar dig, som alltid är redo för dina upptåg och där du kan vara dig själv, fullt ut. Din familj kan vilja ha dig nära, umgås och se till att ni connectar på djupet. I kärleken kan du som dejtar vara extra hård och kanske slänga bort en riktig goding..

 

Kräftan

När veckan startar upp lockas du av att försöka förstå människor och att nå ut till dem på ett bra sätt kära Kräfta. Du vill ha givande samtal och diskussioner där ni båda känner att det finns ett tydligt win-win. Använd din smidighet om du t ex behöver ha ett möte eller uttrycka din åsikt. Från torsdag gör du rätt i att ta lite mer egentid och gå in i din inre värld. Den kan vara spännande, mystisk och alldeles förtrollande. Du söker massor med ny inspo, idéer och att fångas av en känsla. Har du en älskling/dejt kan ni välja att umgås mer intensivt och göra kvällarna oförglömliga. Du är beredd att ge mycket mer av dig själv. Äntligen tillåter du liksom ditt hjärta att öppna sig och det kan bli magiskt.

 

Lejonet

Nu är du liksom inne i ett flow där du själv känner att det är viktigt med rutiner, få vardagen att bli mer effektiv och där du hela tiden strävar efter att nå dina närmaste mål kära Lejon. Gör upp en plan, skriv ner, schemalägg dina uppgifter om det är vad som krävs. Alla ”måsten” är bra om du avklarar så tidigt som möjligt i veckan. Från torsdag sen och framåt vill du fokusera på dina intima relationer, hänga med dina vänner, gå på dejter eller tillställningar. Det kan vara en hel del festligheter runt dig som du absolut inte vill missa. Du själv kan slänga ihop en middag och bjuda in familjer, vänner eller människor som betyder mycket för dig. De djupare samtalen intresserar dig mer just nu så välj umgänge efter det.

 

Jungfrun

Starta upp den här veckan med att verkligheten vara ärlig mot dig själv, alltså vad du vill göra mer i ditt liv, vad som får dig på bra humör osv kära Jungfru. Kanske upplever du att det inte längre går att hålla tillbaka, att du måste prova dig fram, utmana dig och våga tro på ett vinnande koncept. Exakt så är det. Du måste visa vem du är, vad du brinner för och dina visioner. Från torsdag sen blir det enklare för dig att sortera bland tankarna och alla uppgifter. Du ser saker klart, får en övergripande bild och vill börja projekten på en gång. Kärleksmässigt är du flirtigare än vanligt eller också hamnar du väldigt lätt i miljöer som känns härliga, roliga och intressanta. Ta för dig då!

 

Vågen

Du kommer känna att det är skönt att få saker gjorda i ditt hem de första dagarna kära Våg. Kanske är det dags att städa, inreda lite eller bara få det att bli mer höstmysigt? Har du försummat din familj ett tag kan det vara på tiden att söka kontakt och kolla läget. Det blir en helt annan melodi i mitten av veckan och ditt sociala odjur väcks till liv. Häng med på en aw, dra iväg dina vänner till en bar, klubba i helgen, du kommer ha så roligt! Hela du är mer avslappnad, tar det som det kommer och hakar inte upp dig på små grejer. Även romanser kan bli aktuella.. Om du dejtar vill du gärna att ni är på samma planet, alltså att ni har en ungefärlig gemensam plan över livet, annars kan det va!

 

Skorpionen

Satsa på att beta av samtal, mail och dina sociala kanaler inledningsvis kära Skorpion. Du kan sitta i möten, kommunicera extremt mycket och bli mer och mer medveten om vad du tänker på, alltså vad som är ditt fokus. Men efter denna rivstart kommer du vilja hänga mer i bekväma miljöer, typ hemma, hos din familj eller nära vänner. Du vill reflektera, bolla och komma i kontakt med dina känslor. Är du osäker eller behöver en riktning kan en kvinnlig förebild hjälpa dig på traven.. Nu ska du verkligen dra fördelar av Venus! Är det kärleken du vill ha? Du kommer inte behöva anstränga dig föruppmärksamhet men du måste sålla mellan erbjudanden. Har du en älskling kan du få relationen precis i den riktning du önskar, utan problem.

 

Skytten

För dig blir det superbra om du startar upp veckan med att göra en priolista och se till att beta av alla dina måsten precis i början kära Skytt. Du vet ungefär vad som ska göras och hur du ska nå dit, lätt som en plätt. Från torsdag sen kommer du vara väldigt aktiv, svara på mail, sms, kommunicera och kanske ägna dig mer åt dina sociala kanaler. Du kan börja lyssna på en ny pod eller bli inspirerad av en blogg/vlogg. Umgås gärna med dina vänner, gå på konserter, stand up t ex. En kortare resa kan bli aktuell i helgen och du är spontan och öppen för det som kommer i din väg. Nu är du också väldigt kreativ och har lätt för att connecta med din andliga sida. Va uppmärksam på dina drömmar, de kan vilja säga dig något..

 

Stenbocken

Du får en grym start på din vecka om du fokusera på dina egna projekt, på saker som betyder mycket för dig eller på dina drömmar kära Stenbock. Det är också lättare för dig att få med dig människor på ”din sida” om du t ex vill ha igenom något, få hjälp osv. Från torsdag går du från tankar och idéer till verklig handling och dra dig absolut inte för något. Här har du kraften att kunna få klart olika delmål och dessutom känna ett superflow i det. Stanna upp också och passa på att njuta. Unna dig lite lyx, gå på spa, ta en shopping runda, umgås med dina vänner på ditt favvoställe. Du behöver dina vänner mer än nånsin och du känner dig stärkt av dem, de inspirerar och motiverar dig mot nya äventyr!

 

Vattumannen

Kanske kommer du känna för att bara take it easy när vi startar upp den här veckan kära Vattuman. Du ska absolut inte boka in dig på en massa grejer som du kommer få ångra. Hellre hänga hemma, lyssna på musik, se på bra filmer, meditera och yoga lite. Det är bra tider för reflektioner, för att förstå vad du vill och vad du faktiskt behöver i ditt liv. Från torsdag sen är det ändå allt ljus på dig och du får massor med energi till att verkligen go all in för dina hjärteprojekt eller för att komma närmre dina livsdrömmar. Om du är ute i dejtingdjungeln kan du falla för någon som är något äldre, någon som har mer erfarenhet eller någon som har en typisk ledarroll. Du attraheras nämligen av typer som har det stabilt för tillfället..

 

Fiskarna

Du mår bäst av att inleda veckan med att lägga mer fokus på dina långsiktiga livsdrömmar och planer kära Fisk. De kan motivera dig på något sätt, hjälpa dig att komma förbi eventuella hinder osv. Även dina vänner kommer kunna bidra med inspo, tips och råd. Häng med dem på äventyr, det kan sluta hur som. Se över dina sociala profiler också! Från torsdag blir du på ett annat humör, nämligen mer kreativ, ett större behov av att få vara ifred, reflektera och ta ett steg tillbaka. Se till att inte ha för mycket runt dig, så att du får din space och kan utveckla de delar av dig som behövs. Hela din andliga sida kan bli mer framträdande. Dejtar du kan du få intressanta kontakter som napp..

 

 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..