Lucka 18, vinn klänning från Dry Lake!

demijulkalenderI dagens lucka har du chansen att vinna denna ursnygga klänning från dry lake värd 495:-!

Den här är den ultimata julaftonsklänningen. Man kan göra den antingen superuppklädd med ba-bam smycken (se mitt tidigare inlägg där du kan vinna det, kanske en bra idé att tävla om båda..?? (svar:ja)), eller simpel med en lång kofta över och ett par mystofflor. Hursomhelst är den fantastisk, kände mig som en söt frukt i en drink när jag svajade runt sådär.

IMG_7900 drylake IMG_7866
FÖR ATT TÄVLA: 

Skriv ditt namn, stad, ålder och storlek. Skriv sedan din bästa jullåt!

Juryn består enhälligt av bloggens innehavare Demi och beslutet kan inte överklagas.
Vinnaren meddelas via mail och vinsterna skickas ut löpande.
Portot betalas av vinnaren. Bor han/hon i Stockholm kan ett möte ordnas istället för frakt.

Lycka till!

 1. Alice, Trollhättan, 14 år, storlek 38 (om klänningen är smal i modellen) eller storlek 36 (om modellen på klänningen är lite bredare)

  Bästa jullåten är absolut My grown up christmas list

 2. Andrea, Stockholm, 16

  XS/S eller 34/36

  Love is everthing av Ariana Grande och Världens bästa jul låt av Anton Freyr (finns på spotify 😉

 3. OMG DET DÄR ÄR TYP DET SNYGGASTE JAG SETT /FRIDA
  Min bästa jullåt är btw Dimelo med Enriququq Engelseisigeg (Kan ej stava namnet pga spanskt)!! Vad annars? Har storlek S/M btw

 4. Min favorit är ”En julsaga” med Ainbusk och Nordman. Tror låten heter ”A christmas carol” på engelska och jag gillar den i engelsk version också! 🙂

  Storlek S hade inte varit så dumt.
  /Elin, 31, Lund

 5. Lisa, Stockholm, 13 år. Mina favoriter är Last Christmas och All I want for Christmas! Dock har jag en till, ny favorit till denna jul; Christmas Lights 🙂 Om jag vinner vill jag ha storlek XS, om det är den storleken du har på bilden!

 6. Lisa, Stockholm, 13 år. Mina favoriter är Last Christmas och All I want for Christmas! Dock har jag en till, ny favorit till denna jul; Christmas Lights. 🙂 Om jag vinner vill jag ha storlek XS, om det är den storleken du har på bilden!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..